Bazénář Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Prosím o radu Octavia 1 1,9 TDi 81kW vypadává 5 tá rychlost při brždění motorem zůstane. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 No není co poradit.Převodovka musí dolů a až po rozebrání mechanik zjistí co jí je. Podle mě zvenku není co koumat. Třeba máš rozladěný bowdeny,ale to by se ti spíš blbě řadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Bowdeny v pořádku bylo špatné ložisko pod pátým kolem ale nepomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Zly synchron. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 ten je taky v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Převodovku zahodit a dát jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Pravděpodobně máš povolené 5té kolo v převodovce. Pomoci by mohlo dotažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Celou 5ku jsem měl dole měnil jsem jehlové ložisko vypadalo to že to bude tím po zpětné montáži to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 v DP sa píše toto: 5. rychlost nastavit takto: – Zařadit 5. rychlost. – Povolit šroub -1-. Přesuvnou objímku a západku řazení zatlačit ve -směru šipky-. – Dotáhnout šroub -1- utahovacím momentem 25 Nm. l Kontrolní měření při zařazené 5. rychlosti: Mezi přesuvnou objímku a hnané kolo nesmí jít zasunout listová měrka 0,2 mm. Seřízení případně opakovat. – Vyřadit 5. rychlostní stupeň. Přesuvná objímka musí nyní stát v neutrální poloze. Synchronní kroužek 5. rychlosti musí mít lehký chod. – Postupně zařadit všechny rychlosti. – Namontovat víko skříně převodovky prílohu sem,ale nemôžem teraz vložiť,až večer,keď bude u PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 To ti budu vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Předpokládám, že libero1071 má na mysli tento obrázek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 presne toto.. nemám čo dodať Wojny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazénář Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Díky vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucieMety Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 já když zařadím 5ku, dám plyn, 5ka vypadne a je neutrál, nezbývá mi nic jiného než jet na 4ku... pětka prostě nefunguje... co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Oprava nebo výměna převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuck norris Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Prosím o radu, mám stejný problém, podařilo se to někomu vyřešit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.