Přejít na obsah

Diagnostika klimatizace


Lukas1450

Doporučené příspěvky

taky mám dojebané klapky, konkretne V70 a V71. Na podzim se mi zdálo, že auto málo chladí, ale manuální režim i směřování vzduchu fungovalo normálně. V zimě odmlžování přes klimu fungovalo celkem ok, ale z palubky se zvuky ozývají, takže to teď, jak bude teplo, budu rozdělávat abych to na léto dal dokupy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja jazdim na Econ ... a co sa tyka vraku su to si myslim asi bezne veci co sa jebu v superbe ... a som detailista aspon na take blbosti co je na tom ??? chvilu mi potrva kym dam dokopy veci... a ja som kupil auto ktore nema rok a ani dva co by mohol chciet clovek od 11 rocneho auta ze ??? proste ja take somariny chcem mat v pohode... tiez samozrejme neriesim skrabance na aute ... a zatekanie... no vas by to nestvalo?? ze mate stale mokry kufor koberec rezervu zdvihak a zatuchnuty smrad v kufri ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to nesvítí mě, ale přestali mi svítit po 4,5 roku co mám supa. Tak se hoď do klidu. Asi jsi nepochopil jak jsem to myslel. Jsou tady lidi, co si koupí supa a pořád něco řeší. (klimatizaci, brzdy, elektriku, převodovku a jiné věci)

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsi nepochopil jak jsem to myslel já. To byla prdel. To jsi takovej urážlivka furt? Hned na první našlápnutí :kol-47:

(Ti ještě dokonce poradím urážlivko: Cca 10cm od komfortky šedomodré kabely studený spoj pěti kabelů, dva znich vedou do zrcátek)

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Chlapci tak vcera som vymenil motorcek... a na diagnostike sa neda vymazat chyba ... vypisuje mi chybu ktora sa neda odstranit cislo chyby je 04F7 poradte .. a stale mi vybija poistku c 5 (10 A) ale to bude asi kvoli motorceku...  Uz si neviem rady...  dik

 

 

Edit:vratil som stary motorcek a na climatronicu som vymazal chybu dal som tam novy motorcek a uz to bolo na climatronicu OK ( 444)

Editováno: , autor: Lukas1450
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci zabudol som,vsimol som si ze niekedy tazko definovat ako casto  mozno kazde 30 otocenie klucika do prvej polohy sa na sekundu spustia v predu ventilatory...  (ked sa mi vypali poistka č 5- tiez sa spustia sa v predu ventilatory a ostanu ist+vypise hlasku na maxiku olejnicku+vypise zavadu svetiel ... )nemoze to mat nieco spolocne ? Mam zmenene  podsvietenie na aute moze to mat nieco s tym spolocne ? vsetko funguje svieti ... takze v tom by som problem nevidel...        dnes mi vypalilo poistku uz 2x a opytam sa este nema tam byt nahodou vacsia poistka?  ma tam byt 10A poistka alebo vacsia? Dakujem chlapci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes som sa opat v tom hrabal... ide ma porazit motorcek (novy cina) stale sa toci ....  zistil som ze sa toci este jeden motorcek ktory je pred motorcekom s cervenym tiahlom  cize pred 4F7... chyba 4F7 sa neda vymazat ... uz som zufaly,,,, zistil som ze preco mi preraza poistku ... takze pravde podobne je opat niekede skrat pod sedackou zajtra idem opat rozobrat kablovacku a napravit kable len co s tymi motorcekmi to neviem ...  asi kupim pol litra benzinu polejem auto a zapalim... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V klidu, někdy jsou prostě závady, které se blbě hledají, v elektrice je to kór pravda. Časem najdeš chybu a pak si řekneš, že to byla píčovinka. Ty větráky běžet nemají. Určitě idělej toto: odpoj ventilátor klimatizace u konektoru. Je to pod plastem u servo nádobky na olej. Ten plast normálně odcvakni, je to černý konektor, od něho vedou docela tlustý kable (červený a černý) do ventilátoru. Zkus, co to dělá pak... Ventilátor klimošky často odchází a může být třeba i ve zkratu. V žádném případě tam nedávej silnější pojistku nebo neklemuj (mohl bys to zapálit)!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...