mičurin Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 ja si nechal dodělat přímo v salonu.mám taky mr-2015.cena poloviční jak SA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kondas666 Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 Zdravím a co edice Czech team, vyrobeno 8/2016. SA v OV mi sdělila, ze to nejde. Proč? Chtěl jsem to zaplatit, pomocníka rozjezdu dtto. Nejde, neumi, nechcou. Nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 17. leden 2017 Sdílet Vloženo 17. leden 2017 A zkoušel si kontaktovat jiného prodejce a jiný ŠA servis? Mnohdy se stává, že to prostě servis dělat nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkop Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Já jsem včera dopadnul stejně, Rapid Spaceback Czech Team 8/2016 , chtěl jsem dodělat tempomat a bylo mi řečeno že pro modelový rok 2017 tempomat nelze dodělat :-( Autosalon si to ověřoval ve Škodovce , důvod jim prý nikdo neřekl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Dnes jsem volal do AS, že bych si chtěl nechat dodělat tempomat do Rapida Ambition+ MR2016 - technik si nebyl jistý, tak psal i do škodovky a tam mu řekli, že nedokážou jednoznačně říct, jestli tam už tu "chytrou" jednotku mám či ne. Případně sada tempomatu stojí necelých 8000 Kč a kdyby byla potřeba ta jednotky dokoupit, je to zhruba podobná částka ještě k tomu. Oproti cenám, co tu uvádíte, je to poměrně značný rozdíl. Mohl by mi někdo napsat číslo dílu (tempomat), který vám tam montovali? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureczech Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Je zde někdo kdo by byl ochotný mi zapojit tempomat na mém Rapidu? Správnou BCM jednotku i soupáčí mám,chybí mi pouze kabeláž. Někdo kdo má s tím zkušenosti například s použitím kabeláže z Fabie II po faceliftu, nebo nějaké jiné funkční řešení? Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2017 není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 (editace) Uvažujeme teď o koupi Rapidu a tempomat je jednak neadekvátně drahý a jednak až od Ambition. Asi nemáte někdo info o tom, jak je to s možností domontování v autorizáku u MR 2018, popř. v jaké verzi už správná jednotka je a v jaké ne, že? Zajímal by mě i MR 2017. Myslel jsem, že to nemůže být problém, ale dle posledních příspěvků asi ano...proč? Editováno: 14. Červenec 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Mám Rapida MR2016 Ambition Plus a tempomat jsem si nechal dodělat - jednotka na to byla připravená. Myslím, zr tu jednotku nebude mit jenom výbava Active. Ostatně, podíval bych se do konfigurátoru - pokud v tom stupni výbavy půjde automat objednat a zároveň bude stát těch cca 11 tisíc, pak půjde i domontovat (osobni dedukce)Odesláno z mého ONE A2003 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Tak od prodejce mám špatné zprávy. Dodělání tempomatu do MR 2017, konkrétně Fresh, není možné. Škodovka to zatrhla, ačkoli u předchozích ročníků s tím problém nebyl. Důvod neznámý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Důvod známý, korunky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Ano, duvod znamy. I s praci (byl tam nutny zasah primo ze Skodovky MB) me dodelani vyslo o tisicovku mene, nez kdyby si ho tam nechal dat prvni majitel original z výroby. To bude asi ten důvod...Odesláno z mého ONE A2003 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 NO za mě MR13 stál ceníkový tempomat 10tis, v AS mi nabídli, že mi ho dodělají za 12 a v ne AS mi ho dodělali včetně výměny BCM jednotky, páček, kabeláže za 6tis. Už tehdá něco mektali, že musí být snad nějaký povolení od MB aby to fungovalo, za co se měl platit poplatek. Pravda, pokud by se aktualizoval soft v ŘJ následně při servisech v AS, tak bych o něj přišel, což by se ale dalo znovu nakódovat. Auto tam ještě 2x bylo a ani na to nepřišli, že jsem tam měl tempomat, který tam vlastně být neměl. Nevím, ale jak je to dnes. Možná už to opravdu zpřísnili. Je to pro ně zdroj korunek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lujetu Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Já jsem od AS dostal krabičku z CD a jakýmsi kódem, coz bude asi ta věc, o ktere mluvíš [emoji3] ale jo, nedivim se jim. Prichazeji takhle o penize, ktere dostane pouze AS nikoliv Skoda samotna.Na druhou stranu, chudaci my, co kupujeme roční auta, ktera casto tyhle veci nemaji, protoze lidi setri (BT, tempomat, aut. klima a pod). Najit rocniho Rapida s takovouhle vybavou je celkem slozity, když nechcete dat za auto ranecOdesláno z mého ONE A2003 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) A stejné je to s výběrem skladového auta, tímto se velmi komplikuje. Zlatý Hyundai, kde člověku dodělají i hodinky s vodotryskem. Editováno: 17. Červenec 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSsoft Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Zdravím měl bych zájem o dodělání tempomatu do rapida. Montuje ho zde někdo za rozumnou cenu a poradí jaké pačky mám sehnat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekFM Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Sami v tom mají hokej, se mi zdá, psal jsem na podporu zda to jde dokoupit do Spacebacka r.2016, a nejdříve odpověděli že nejde, načež jsem napsal jaký k tomu je důvod, když předtím to šlo, že to je beztak jen softwarově zablokované. Pak přišla odpověď že se omlouvá za unáhlenou odpověd, a mělo by to jít, ale mám se obrátit na AS. Rád bych teda věděl, jestli to umí někdo dokodovat po zakoupení příslušných páček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizu1603 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Zdravím dá se na tuto jednotku dodělat tempomat? Nebo se musí vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Na 087 jde, mám tu stejnou s tempomatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizu1603 Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent206 Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Má tu někdo dodělávaný tempomat i se "speedlimiterem" ? Omezovačem rychlosti ? Jaký rozdíl je v SW nastavení BCM ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent206 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Je tu někde k mání schema elektro Rapid, tempomat i se speedlimiterem ? Toto je schema Fabia, pokud to má Rapid stejně, dokázal by někdo zjistit hodnotu těch odporů ? Případně proměřit hodnoty mezi piny 6 a 4 "v klidu" , při sepnutém "SET-" a při sepnutém "MODE" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vincent206 Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 V 17. 7. 2017 na 16:02, Petrrr napsal: NO za mě MR13 stál ceníkový tempomat 10tis, v AS mi nabídli, že mi ho dodělají za 12 a v ne AS mi ho dodělali včetně výměny BCM jednotky, páček, kabeláže za 6tis. Už tehdá něco mektali, že musí být snad nějaký povolení od MB aby to fungovalo, za co se měl platit poplatek. Pravda, pokud by se aktualizoval soft v ŘJ následně při servisech v AS, tak bych o něj přišel, což by se ale dalo znovu nakódovat. Auto tam ještě 2x bylo a ani na to nepřišli, že jsem tam měl tempomat, který tam vlastně být neměl. Nevím, ale jak je to dnes. Možná už to opravdu zpřísnili. Je to pro ně zdroj korunek. Zdar, mohu se optat v jakém ne AS ti ten tempomat dělali ? Jestli to není tajné :-) A jestli je, tak aspoň v jakém regionu, nechce se mi jezdit přes půl vlasti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Je to profik, operujici obcas i zde. Dodelaval mi i cornery, napojoval kameru, dodelaval zadni repro, vyhrev sedadel. Vse v original kvalite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Zde operuje pod prezdivkou Rolbař jinak http://www.cardiagnostik.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.