Kimon Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Zdravím, chtěl bych se zeptat chtěl jsem do rapida 2015 domontovat tempomat ve škodovce mi řekli, že je to možné ale ať počítám 8-11 tisíc kč. Na netu jsem našel stejný ročník rapida ve verzi montecarlo 2015 bouračka s tempomatem chlápek prodává tempomat za 1500kč moje otázka zní dá se zjistit jestli by to pasovalo do mého rapida popřípadě co nějaká kabeláž a kodování diagnostika? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 U 2015 záleží kdy bylo auto vyrobeno, MR15 měl myslím ještě elektriku z FII a MR16 už FIII. Od MR16 je třeba mimo samotné výměny páček a kódování i SWAP kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimon Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 rok výroby přesně 07/15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosnicka Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 Zdravím může mi někdo poradit chci domontovat tempomat mám rok 6/20 16 BCM 6C0937089D kroužek pod volantem 6RA959653 nevím jak mám postupovat co všechno budu potřebovat sehnat dík moc za radu popřípadě tel. 776753769 na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santa313 Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 (editace) Ahojte, viete mi prosim poradiť či mi tento tempomat: 6C0953531D bude fungovať v S Rapid Spaceback Monte Carlo r.v.2018 VIN TMBEP6NH9K4009956 1,0 70kW, prípadne čo bude treba na sfunkčnenie Dakujem Editováno: 19. Červen 2020, autor: santa313 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Nejlepší bude když zavolas přímo do skodovky... protože ne na všechny rapidy jde dodělat tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Rapid Monte Carlo že nemá tempomat? Měl jsem za to, že Monte Carlo zahrnuje maximální možnou výbavu, co u Rapida jde (snad kromě panoramatické střechy)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Monte carlo vychazi z vybavy Ambition..takze k plne vybave ma hooodne daleko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Tak on ani Style neměl tempomat v základu v MR19 https://az749841.vo.msecnd.net/sitescscz/alv1/3e4544a3-4ef7-4bac-ab6d-eb5ae330ebd4/rapid-cenik-2018-10-19.0bd7c3e8369307934de1bc5313b2361a.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 OK, jsem zase o něco poučenější :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 style plus 2019 ho má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 @ben06 Opravdu je třeba zavádět další diskuzi, vždyť v tom ceníku výše lze jednoznačně vidět, že tempomat je u Style součástí paketu PLUS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xable Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Ahoj, chtěl bych si do auta nechat tempomat dodělat a bylo mi řečeno, že to skoro není problém. Jediný háček je v tom, že ten díl se již nevyrábí a musím si ho někde sehnat sám :D .. Ovšem pokud zadám do všemocného googlu číslo dílu který potřebuji (5JA054691A) nic mi to nenajde a není díl kde koupit. Máte někdo nějakou radu, kde hledat? Kde se zeptat? Cokoliv? Děkuji, Petr Škoda Rapid 1.0tsi 09/2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Co tohle: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ja054691-tempomat-35038.html ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xable Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 před 9 minutami, Petrzi napsal: Co tohle: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ja054691-tempomat-35038.html ? Na toto jsem také narazil ovšem má to označení 5JA054691 a mně servis řekl, abych si sehnal 5JA054691A . Bohužel nedokážu posoudit, jestli to je stejné nebo v čem se to případně liší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Liší se v páčce, podle toho jestli má volant multifunci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xable Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Právě teď, Petrzi napsal: Liší se v páčce, podle toho jestli má volant multifunci... Děkuji za vysvětlení. V tom případě mi opravdu nezbyde nic jiného než doufat, že se někde ukáže 5JA054691A :D . Sama stránka z vašeho odkazu mi řekla, že tento díl není vhodný pro mé auto podle WIN .. Takže mám opravdu smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupacek Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Ahoj, prolezl jsem celé vlákno ale bohužel nenašel. Hledám nějaká data ke kabeláži pro tempomat. Konkrétně se jedná o FL verzi 2018. Mám sehnané páčky ale bohužel bez kabeláže, tak mě napadlo zda by nešla dodělat :D přeci jen je to jen pár kabelů a pár pinů. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qapa Vloženo 6. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2023 Ahoj, má někdo zkušenosti a přidáním tempomatu do skoda rapid 2015 č.o 6c0937089d a řídící jednotka bcm pq26 ? Díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oveczka Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Ahoj, potřeboval bych poradit. Nechával jsem dodělávat tempomat do Rapida z roku 2016. Použity byly díly dle Maikla. Tempomat funguje, ale po ujetí asi 200 km se ozvalo z volantu chroupání a pak po křupnutí přestal jít klakson a multifunkční volant a objevila se chyba airbagu. Samozřejmě to byl kroužek pod volantem. Po další výměně kroužku se ozývalo chroupání v podstatě hned a další kroužek v háji. Zkusili jsme to ještě jednou a po několika zatočeních stejný výsledek. Nesetkal se s tím někdo? Případně nevíte někdo, čím by to mohlo být, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna To křupnutí se stalo při zatáčení? Pokud jo, tak bych si typl, že jste neměli kroužek a nebo kola v nulové poloze a jednoduše jste si urval pásek co je uvnitř podvolantoveho kroužku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oveczka Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Omlouvám se, asi jsem to napsal nejasně. Bylo to při zatáčení a je to urvaný pásek. Ale ty kroužky i kola byly podle mě původně v nulové poloze (před montáží jsme zkusili otáčky na kroužku na jednu i druhou stranu a pak byly kroužky nastaveny na střed). Navíc chvíli to i po montáži v pohodě fungovalo, ale pak jako by to začalo někde drhnout a ten pásek se zasekl a nakonec vytrhl. Každopádně nejde o to, že bych nevěděl, že je to vytrženým páskem. Jen nevím, čím to je, že se ten pásek pokaždé vytrhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Takhle těžko soudit, ale určitě bych hledal spojitost s instalací nových páček pro tempomat. Není třeba možné, že jsou páčky špatně usazené a tím pádem tlačí zezadu na kroužek, který se pak takhle poškodí? Případně, že by byl celý mechanismus nějakým způsobem uvolněný a vznikaly tam i další nechtěné pohyby? Pokud je vše okolo v pořádku a správně seřízené, nemělo by k takovému poškození vůbec dojít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Jo takhle, tak to ee omlouvám to nepomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oveczka Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna ExecutedDonut: Děkuji za snahu.😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.