Přejít na obsah

Zobrazenie digitalnych hodin pocas jazdy


mirogarm

Doporučené příspěvky

Zdravim vsetkych, chcem poprosit o radu, ci sa da pocas jazdy zobrazit cas (digitalne hodiny)? Ide o Fabiu I r.v. 2004 comfort. V manualy som sa o takejto moznosti nedocital, je tam popisane len nastavenie casu. Samozrejme pri vypnutom zapalovani su na displeji hodiny zobrazene, ide mi o to ci sa daju zobrazit aj za jazdy.Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proc by nesly ? :D

staci si cudlikama precvaknout ;):D

abych to ujasnil,... predpokladam ze mas PALUBNI POCITAC ...... ovladani na precvakavani ruznych udaju mas na pacce kde se ovladaji sterace,... tudiz packa prava a tlacitka mas presne na zacatku ;) tim si precvakavas udaje PALUBNIHO PC ;)

tod asi vse,....

kdyztak se jeste ptej ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš navštívit očního. Musíš je tam mít. Jsou hned po tom co přejdeš dobu jízdy myslím. První jsou hodiny, pak je teplota, aktuální spotřeba, průměrná spotřeba kterou resetem nuluješ nebo přepínáš na dlouhodobou průměrnou (to poznáš podle čísla na boku 1-aktulní průměr, 2 dlouhodobý průměr) a pak máš dojezd aktuální a dobu jízdy s touto průměrnou spotřebou. Takto by to mělo jít postupně. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ jsou to dva konektory vedle sebe, asi by stačilo vyměnit tu zelenou propojovací zásuvku, ale nikde není samotná. Ty konektory se hýbou, pokud je srovnám tak to nějaký čas vydrží, nechci do toho vrtat, kdyby se něco nepovedlo, tak mě majitelka zastřeli. Jinak mám zájem, jak ti to dojde tak se hned ozvi a já to hned koupím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha aha takze je to konektorama jo ?

ja prave myslel jestli nemas treba v hajzlu termostat ;) proto muze padat teplota a s piskanim,.... jestli nemas zanesenou expanzku chladici kapaliny,... ale inu ocividne ne ;)

budiky jsou uz na ceste.... takze nejak pristi tejden by meli dorazit, tak dam nejak vedet ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...