Únor 2, 201312 r bez povinného na silnici nejezdi. je třeba uzavřít pojistku na vin.kod jak píše kolega výše. pak je vše ok.
Únor 2, 201312 r není nic jednoduššího než to uzavřít třeba i o víkendu po internetu na nějakém srovnávači a za 20 min máš doma na mailu zelenou kartu, kterou si jen vytiskneš, je zde jen požadavek tisknout na barevné tiskárně, do týtne ti přijde originál poštou, pak nameiluješ spz a pošlou znova zelenou s spz teď nechci kecat, ale na tu zelenou papírou značku ze salónu myslím platila nějaká popjistná ochrana s minimem dní, plácnu-třeba do 5 dní
Únor 2, 201312 r já nevím jak dnes, ale když jsem kupoval motorku tak jsem mohl jezdit na tu zelenou papírovou značku 14dnů, než jim došel do prodejny velký TP. Ale v té době (5let zpátky) se na to žádná pojiska nevztahovala. Prostě jsem na saloně moto zaplatil, dostal fakturu, kde byl vin. a s tím sem zašel na pojištovnu udělat povinné ručení. Moto mezitím stála na saloně a čekala než příjdu......
Únor 2, 201312 r Ale ano pojistene je. Akorat ze oni mi mneli udelat i RZ (spz) k novemu autu a ze to tam daji jak si to budu vyzvedavat v patek jenze oni maji na vse cas . Tu pojistku jsem tam donesl v utery a v patek uz tam mneli dat RZ a v patek samo ze nebyli ale jen dalsi slib ze to bude v pondeli. No a na to potrebovali tu zelenou kartu aby to mohli prihlasit na registraci. No a pokud to nebude v pondeli tak na ne vletim ze si to radeji udelam sam.
Únor 2, 201312 r já nevím jak dnes, ale když jsem kupoval motorku tak jsem mohl jezdit na tu zelenou papírovou značku 14dnů, než jim došel do prodejny velký TP. Ale v té době (5let zpátky) se na to žádná pojiska nevztahovala. Prostě jsem na saloně moto zaplatil, dostal fakturu, kde byl vin. a s tím sem zašel na pojištovnu udělat povinné ručení. Moto mezitím stála na saloně a čekala než příjdu...... To samý můžeš udělat i s autem - zaplatit, auto nechat na saloonu a s dokladama jít na pojišťovnu, s pojistkou sjednanou na VIN auta a ZELENOU KARTOU V RUCE zpátky pro auto a pak jet s papírovou převozní značkou domů - nebo na registr udělat registraci. ALE NESMÍŠ VYJET ZE SALOONU NA SILNICI BEZ SJEDNANÝ POJISTKY - o tom je ten zákon č.168/1999Sb... Pokud si chceš takový auto odvézt, musíš si pro něj dojet s podvalem - pak můžeš mít doma na dvorku auto i bez RZ a bez pojistky, ale jak s ním vyjedeš za vrata, Smolíček Pacholíček... Upraveno Únor 2, 201312 r od Ekkar_z_Bastlírny
Únor 2, 201312 r Ekkar přesně jak píšeš. Aspire - takže ty máš auto pojištěné, jen vlastně jezdíš a nemáš u sebe tu zelenou kartu. Já myslel, že to není pojištěné vůbec......
Únor 2, 201312 r Ano pojistene je a je to tak jak pises nemam kartu kterou jsem jim dal at mi udelaji tu RZ.
Únor 3, 201312 r No nechali si obe dve, ale pro jistotu vozim sebou smlouvu s pojistovny. A jak jsem odjizdel cely nateseny tak me to ani netrkolo ze to budu potrebovat.
Leden 12, 201411 r v utery jsem prijel, ve stredu dopoledne poslal penize na ucet a v pondeli jsem ho mel doma.. dobryyyyyy nee
Leden 14, 201411 r Tak mi auto přesunuli o týden dýl, bude až první týden v únoru. JirkaBrno To tam Máte nějakou protekci že jste měl auto do týdne.
Únor 14, 201411 r Tak si jdu pro roomstra v úterý 18.2.2014 aspoň doufám, jinak jim to auto hodím na hlavu. Objednáno 7.11.2013. Čekat na roomstra takovou dobu je trochu moc.
Únor 15, 201411 r To musíš mať zaujímavú konfiguráciu, že si tak dlho čakal. Inak jeden môj kamarát čakal na Fabiu II Combi skoro 5 mesiacov, takže si na tom ešte dobre.
Únor 15, 201411 r Podle mě je to normální výbava vozu nic extra. viz. Upraveno Únor 15, 201411 r od dominikg
Únor 15, 201411 r kolega na Okte novej čaká cca od 20.14.13. auto má mať tuším teraz niekedy vo februári-marci. a výbavu má o dosť bohatšiu...neviem podľa čoho to určujú...
Únor 15, 201411 r Dominikg - poptával jsi u Bartha? Pokud vím dokáží pěkné slevy a auto do výroby, když je možnost zamění ze skladovkou a dojde výrazně rychleji.
Únor 15, 201411 r JO JO poptával tam jsem měl koupenou fabii 1 a protože servis od nich nic moc tak jsem zkusil jinde.
Únor 16, 201411 r Jestli má někdo neskladový vůz dříve nebo později záleží asi hodně na štěstí i obchodníkovi. Mně prodejce řekl, že kdybych přišel o dva dny dříve, mohl jsem mít auto do dvou měsíců. Jinak čekám na roomstra taky 4 měsíce. Ukazoval mi na PC jejich systém, který dává info v jakém stavu objednávka je. 2 měsíce se s autem nic neděje a z auta jde udělat jinou motorizaci i výbavu. Pak se prý začíná možnost změn omezovat až n akonec je auto pevně fixované a je určen přesný termín výroby. Když prodejce ví, že se daný model prodává, tak si drží takové často prodávané vozy už v systému…pak třeba přijde zákazník akorát a za měsíc a půl má auto. Ale když není nic v pořadníku, tak holt třeba u toho Roma se teď čeká 4 i 5 měsíců.
Březen 12, 201411 r No a jestli tě zajímá co se stane když smlouvu nedodrží - NIC, maximálně dostaneš zdarma koberečky, realita je tvrdá, protože ty máš dobu splatnosti jasně danou se vším všudy Upraveno Březen 12, 201411 r od dick
Březen 12, 201411 r kobečky budou dobrý jezdit čím mám...takže vlastně vůbec nespechám..... Kurva ale aby to už bylo....
Březen 12, 201411 r Kámoš se chce zbavit rooma 1,4 16v. Stáří 9měsíců, najeto 2500km. Kdyby někdo chtěl bez čekání.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.