Srpen 25, 201411 r Jó? V televizi toho nakukají. Podle toho, co se píše na foru, přece není nad koncern a jeho kvalitní techniku.
Srpen 25, 201411 r No, když to čtu, tak i zrovna já jsem si jak víš moc srandy neužil a zrovna chválit nebudu. Flusat zase za každou cenu taky ne, a opěvovat jen to čím se momentálně vozím taky ne. Každopádně jsou ta auta dělaná tak jak jsou a už je zase o štěstí na co narazíš a o osobních a pocitových pochodech v čem chci jezdit.
Srpen 25, 201411 r Dnes jsem se psal kolik stoji vyměna za nejnovějši rozvody...cena je u nas asi 4800 korun....změřeni napinaku vyšlo na cca. 400 korun Upraveno Srpen 25, 201411 r od unuc
Srpen 26, 201411 r kolik stojí to změření řetězu a jak dlouho to trvá? Za to že budem do servisu chodiť aj po záruke (plánoval som to aj tak) mi to zmerali zadarmo. Výsledok: 69 mm (pekní číslo ).
Srpen 26, 201411 r Ou, i nejkvalitnější vozy něco zanedbaly. Hmmm https://www.youtube.com/watch?v=k2k7Zn8WAN4 Dovětek na konci videa - "...řetěz rok před událostí měněn v autorizovaném servisu..." Ale ten začátek vůbec nemá žádnou vypovídací hodnotu, jak tam ukazuje, že mu řetěz skáče přes zuby v zastaveným stavu bez natlakovanýho napínáku, ani tam nic nevypovídá o rychlosti, s jakou se je napínák schopnej naplnit olejem (jak má velkej průřez kanálu k němu) atd. Něco řekne až ten záběr, kde je ukázanej rozdíl v dýlce zavěšenejch řetězů. Jinak lituju chudinky písty za těch facek, co musely schytat od ventilů - a slintám závistí, když vidím ten přesuvník vaček na ozubeným kole sací vačkový hřídele...
Srpen 27, 201411 r Pokud ti v servise neřekli nebo nenavrhli řešení (například výměnu rozvodů/napínáku, řetězu,....), tak bych to neřešil a jezdil úplně normálně dál. Papír od měření bych si schoval a v případě, že by se motoru něco stalo, bych se začal teprve bát.. Zbytečně se budeš nervovat a čekat kdy se náhodou něco někde po*ere.... Takže bych se neobával minimálně do doby, než by se něco stalo.. Pak bych se ale nebál o auto ale o lidi v servise, to bych jim to omlátil o hlavu..
Srpen 27, 201411 r Jestli ti řekli, že je to v pořádku a v protokolu je to napsáno, že hodnota je v toleranci nebo něco takového... Vůbec bych se tím nezaobíral... Horší by bylo, kdyby ti tam uvedli, že je doporučená výměna a ty se na to vykašlal... Takhle bych byl úplně v klidu.. Doma máme 2 auta s tímto motorem obě r.v. 2010, každý rok, když jdeme na servis kvůli oleji jim nahlásím, že sem tam rachotí rozvody ať to zkontrolují a pak je nechám přímo do servisky napsat tam kde se píše o výměně oleje i to, podle toho co na rozvody řeknou výsledek, zatím tam mám pokaždé napsáno, kontrola rozvodů, vše v pořádku s razítkem a podpisem....
Srpen 30, 201411 r já vždy když jsem reklamoval rozvody, tak mám zápis samozřejmě o reklamaci + napsáno na předávácím protokolu, že jde o normální projev motoru a tudíž se zamítá s tím cokoliv dělat....takhle mám asi ty papíry 4
Srpen 30, 201411 r Tu vidno ako (ne)platí vyjadrenie p. Hrdličku, že každý kto bude reklamovať hlučné rozvody dostane definitívne riešenie.
Srpen 30, 201411 r No mne to tak ako jurajovi necvaká no jo no cvaka to fest od krytu rozvodov EDIT:Galvi aj ty cvakas? tak potom to pyro nema v poriadku Upraveno Srpen 30, 201411 r od juraj07
Srpen 31, 201411 r Měl jsem to ještě horší.rootpereyda - zatím jen nadáváš, tak máš ty věci, na které jsem se tě ptal?
Září 1, 201411 r Prej "...chvíle po startu..." - ty vole, dyk ten řetěz rachtá až někam do 50. vteřiny a až pak začne chvilkama vynechávat, když vezmu, že za startér tam ten někdo vezme cca v 15. vteřině videa, tak to je furt nějakejch 30-35 vteřin naprosto souvislýho drhnutí řetězu o dekl... By mě zajímalo, jestli by TOHLE označil pan Hrdlička z Bolky za vyhovující stav rozvodovýho řetězu - protože TO JE DOSLOVA DĚS BĚS...
Září 1, 201411 r vole si nech pro starou nebo otce, já se normálně zeptal. Koukni se na youtube a zjistíš, že 99% lidí vlastně neví jak zní řachtající řetěz a v jaké fázi - vzhledem k tomu jaký zvuky normálně TSI vydává... To jenom ty víš všechno a na vše máš odpověď, jak se říká, všude byl, všechno zná a kde nebyl, tak od toho má klíče
Září 1, 201411 r Ten motor na videu rachtá presne 3 sekundy, potom ide na sitič, úplne bežný prejav prvých ročníkov tsi Upraveno Září 1, 201411 r od akubus
Září 1, 201411 r Na tzv. "sytič" běhají nejen TSI, ale i ostatní motory. neustále dokola promílané téma. A k rozvodům. Je to evidentně starší provedení bez krytů kabelů, tj. inkriminovaný ročník 2010 a rozvody měly být servisem dávno vyřešeny. Majitel je asi nějaký podivný tvor, když k tomu to ještě nahraje. :kol-44:
Září 1, 201411 r Přesně tak, když se sem dává video studeného startu TSI z prvních roků výroby, tak sem pro porovnání dávám studený start letos vyrobeného TSI EA 111 a zvuk je naprosto v pohodě podle mě:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.