Rypicong Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 (editace) to bych chtěl vidět autorizák, který když mu bude přivezeno auto na servisku, nikdo mu nic neřekne a budou mu chrastit rozvody, ty rozvody změří a popř. sám od sebe vymění Pantáta měl už jednou měněné rozvody, po cca 3 letech to začlo chrastit jak blázen, zajel do servisu v Lysé nad Labem, tam mu jenom dolili olej a že prej s rozvodama u 1.2TSI žádný problém není a o výměně rozvodů nic nevědí Ptal se mě co s tím, řekl jsem mu najít lepší servis a změřit. Zajel do Pardubic kde auto koupil, technik jo jo víme, hned změřil, samozřejmě špatně a rozvody mu komplet vyměnili se vším zadarmo a auto již nebylo v záruce. Zase v mém servisu mě překvapil prodejce když jsem si vybíral Rapida, tak jsem se krapet ofrňoval nad motorem a on se divil, tak mu říkám, že v rodině jedno auto s prvním TSI je a zrovna spolehlivostí ten motor neoplývá, tak mu říkám že po roce hned měněné rozvody a že to zase chrastí ( bylo to ještě před tou druhou výměnou ) a on se strašně podivoval že to zase chrastí, že pokud jsou jednou vyměněné tak to není možné Editováno: 29. Březen 2015, autor: Rypicong 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Pro jednu značku "nic z toho není možné!!!" - a jiná se honosí reklamou "nic není nemožné!" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novak Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 (editace) Na webu jsem cetl inzerat, kde pan nabizi fabia II combi 1.2 tsi 63KW r.v 2010 za slusnou cenu 110 000kc. Akorat ma najeto 230 000km. To by mne zajimalo, kolikrat pan menil rozvody. ;-) Ptam se proto, ze uvazuju o jeho koupi... Ted si tak vzpominam, ze jsem jel ve Fabii II fl, najeto sotva 20 000 km a ihned po nastartovani me zarazilo desne rachoceni-rinceni nekde z motoru. Trvalo tot ak 10-15s. Uz asi vim, co to bylo. Predtim jsem si myslel, ze je to od prevodovky. diky Editováno: 29. Březen 2015, autor: novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Diagnostiku napiš sem kde děláš a v případě problémů jedu rovnou k vám.Jestli to bude fungovat jak se pořád chlubíš tak se ti tu veřejně omluvím a všechno co jsem psal vezmu zpět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) A coTi brání, nemám s tím problém, pokud máš vše, jak má být, jak popisuješ, dodržené intervaly,atd...Máš to tu 270Km, do srdce Valašska. Jinak servisů je 270, můžeš si vybrat. Editováno: 30. Březen 2015, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Co mi brání? Centrum Valašska je dost široký pojem.Servisů sice je 270,ale jaksi nejsou všechny stejné a někde si pořád myslí, že řetězové rozvody se nemění.Ale nasměruju k vám mkabu,ten bojuje s ředěním oleje benzinem, to je mimochodem další "vlastnost". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 já bych také bral přesný název servisu, pokud bych měl někdy problém a bylo by tak super a bezproblémové jednání jak se vypráví, mě by se tam vyplatilo zajet... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 (editace) Diagnostiku,není snad tajné,kde je jeden z nejskvělejších dealerů v republice?Napiš nám to mě a Rypicongovi do sz,buď tak hodný. Editováno: 31. Březen 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Namísto tapetování vlákna mu napište SZ. Snad si nemyslíte, že to sem napíše veřejně? Důvody proto jsou snad pochopitelné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Ahoj, Potřebuju radu: po včerejší výměně oleje na F II TSI 63kW (motor CBZA, r.v. 09/2011 - jsou tam rozvody už se širším řetězem) mi začalo při volnoběhu u studeného i zahřátého motoru něco klepat v motoru nebo za palubovkou. Mám pocit, že by to mohl být řetěz, ale ten zvuk je spíše takový plastový - rozvodová lišta? Po přidání plynu (zvýšení otáček) a při jízdě to klepání přestane (asi napínák dopne řetěz). Případně myslíte, že by to mohlo být něco jiného? Díky http://tinypic.com/r/33kvp5i/8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 SEM jsi se díval? Když se podíváš do motorového prostoru, tak to taky slyšíš, případně odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Díval, mne ten zvuk příjde spíše takový plastový, ale to je jen můj pocit....slyšet to jde i zvenku - z pravé strany motoru. Koukal jsem se na hadičku k palivové nádrži a ta to nedělá - nikde mi nerezonuje, alespoň to nevidím.... Editováno: 2. Duben 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 OK, jen necituj bezprostředně předcházející příspěvek - porušuješ tím pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imback Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Potrebujem od niekoho z vás vedieť: Mám 1.2 tsi vyrobené pred 23.10.2011 a chcem vymeniť rozvody. Vymení mi niekto aj spodné rozvodové koleso alebo to sa mení len na modeloch po 24.10.2011?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Dá sa to vymeniť na všetkých motoroch 1,2TSI ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imback Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Idioti v IMPA petrzalka mi povedali, že dolné koliesko pre moje vin nedostanem a že retaz meraju tak, ze ju vyberu von a na stole porovnaju dlzku s novou retazou!!! KDE?? KDE?? mi niekto vymeni rozvody?? aj so spodnym kolesom pre motor pred 23.10.2011?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Povedal si im, že to chceš zaplatiť? Servisy totiž točia stále dookola to, že od takého a onakého dátumu výroby sa to nemení. Ale keď to nechceš na záruku, tak nevidím problém v tom, aby ti to spravili. Každopádne skús sa informovať aj v inom servise. Najlepšie osobne, ak máš možnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imback Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 V inych servisoch, teda slovenskych mi tvrdia, ze to trva 8 hodin a hned mas za robotu 250 eur, v CR to robia aj s materialom za menej, kde je problem na slovensku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imback Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Mohol by mi niekto prosim vas povedat, ci je objednatelne a namontovatelne spodne rozvodove koleso na 1.2 tsi pred 23.10.2011???? V etke nie je, ale niekto porat tvrdi, ze sa to meni vsetkym... Ludia, to nikto nema takuto informaciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Doporučil by som vymeniť ihlu , stále dookola rovnaká pesnička Celá sada sa dá nahradiť sadou 03F198158B ktorá obsahuje aj spodné koliesko a inovovanú reťaz , napínák , vodiace lišty a skrutky , robili sme to kopec krát ... Potrebuješ na to dva prípravky na výmenu kolesa a dva na samotný rozvod . Materiálove tam ide tá rozvodová sada , molypasta na mazanie prípravku , gufero remenice podľa poškodenia a tuba tmelu na vaňu a veko , prípadne čistiace prostriedky ... Robota sa tam účtovala cca 5,5Hodiny tak si to pri sadzbe za normohodinu porátaj ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imback Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Ved tato tema je cela o tej istej platni. Dik za prispevok, ibaže 03f198158B je pre tsi po 24.10.2011 a ja mam auto pred 23.10.2011. Myslim ze audi a1 vobec neriesi v etke pred a po 23.10.2011!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 A co tedy chceš? Rady profíků ti nestačí? Neřeš věci z Etky, kterým nerozumíš. U Fabie tam třeba žádné opravné sady nejsou (alespoň já je tam nemám) a přesto existují a běžně se montují. Jeď do jiného servisu, když máš v tom svém problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imback Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Predava sa sada 158B a je tam napisane pre motory po 24.10.2011. Ja mam pred 23.10.2011 takže z toho mi vyplyva, ze tato sada so spodnym rozvodovym kolesom pre mna nie je vhodna. Ale ja chcem, aby mi niekto vymenil aj to spodne kolesko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 (editace) Vždyť ti to suri píše, dá se nahradit.A pokud vím,tak jedou podle normohodin a musí účtovat podle toho. Editováno: 28. Duben 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 já mám dosť ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.