Pastelka Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Ahoj Páni kluci, nenašla by se dobrá duše která by mi prozradila kde mám ve VCDS dokódovat hlídání vody v nádobce odstřikovačů. Vše mám zapojeno, budíky mám 5JA 920 840 B, a ve VCDS 12.12 nikde to nevidí (jak v kodování, tak v přizpůsobení), neb v této verzi ještě nejsou pojmenovány všechny bity nebo jsem slepec ... Předem díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Ahojte, chtěl bych se zeptat, taky Vám tak rychle dochází směs do ostřikovačů ? Lil jsem 2 týdny zpět odlitou kapalinu z 2L PET láhve (lépe se to lije do nádobky z PET láhve) a vydrželo mi to cca týden, to se mi zdá sakra málo Mám Spacebacka 2017. Bývalá F1, tam mi kapalina vydržela i celou sezónu, tzn cca 4l kapaliny na půl roku. U Rapida mi to podle tohoto vychází tak, že 4L mi vydřží 2-3 týdny. Je pravda že trochu stříknu na sklo před každou jízdou (tzn jednou denně), máme na ulici Lípy a sklo je ulepené po nočním stání, ale zase s tím necákám nějak nazmar. Díky za vaše postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Já moc nejezdím ani nestojím po lípou, ale nádržka opravdu není moc velká, z 3 l balení zbyde vždy pár panáků na dně. Malá nádržka je další příklad šetření nákladů v praxi. Přitom místo tam je, rusové si dávají místo ní nádržku z VW Polo Sedan, která je myslím na 5l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Hmm, to je docela smutné. Ale i tak, 2L na týden ? To je fakš šílenost, to snad požírá i motor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 @Pastelka skus http://www.team-bhp.com/forum/diy-do-yourself/161379-vw-polo-diy-windshield-washer-low-level-sensor-dash-warning.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Díky moc, našel jsem i jinde. Obé je stejné. Rád odpoledne odzkouším. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 V 10/06/2017 na 11:43, Durannn napsal: Hmm, to je docela smutné. Ale i tak, 2L na týden ? To je fakš šílenost, to snad požírá i motor ... Nádržka má objem 3,5 l ak dáš úplne za rovno hrdla tak je to 3,7 l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 a neteče to? Pořádně si ostříkni okna a pak se podívej pod auto, hlavně na tu stranu, kde je nádržka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Moje chyba, už jsem na to přišel, je to problém v tom zpětném ventilu, asi jsem to držel krátce, že to z počátku jen tak "prsklo" jak by docházela směs. Když to podržím déle, pak to začne stříkat. Každopádně je to fakt zajímavě řešené, u F1 t ostříkalo hned a navíc musím i pochválit tamní trysky, skvěle rozprašovaly a byly zároveň hodně spořivé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Já dával zpětný ventilek na Octávii. Tam to stříká taky velmi opožděně. Fotky pro inspiraci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Tak jsem dnes ráno před odjezdem do práce, chtěl ostříknout zadní okno a hle nic. Motorek bezel, ale žádna kapalina se na zadním skle neobjevila. Tak jsem to nechal tak a jel do práce. Po práci jsem to zkusil znova a opět nic, zkontroloval jsem pohledově, zda něco nebrání tryskám, ale nic jsem tam neviděl. Tak mě to nedalo a po cestě zastavil v AS. Tam mě nejprve chtěli objednávat aniž by se mrknuli zda to není něco banálního, nakonec jsem se přesvědčil aby se mrknul na to někdo z techniků. Po rozebrání byla ucpaná tryska. Technik se ji snažil opravit, ale vždy to stříkalo buďto přímo do kloubu a nebo nad auto. Nakonec to vzdal s tím, že se musí objednat nová tryska. A to jsem před cca. týdne fungoval úplně normálně. Chtějí za to cca. 130 Kč za tu novou trysku. Je to možný, aby vůbec něco chtěli za to, když je auto v tovární záruce a navíc to není ani 2 roky staré auto? Nemělo by se na to vztahovat záruka také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Trysku ucpal nějaký bordel. Ten jsi buď do toho nalil spolu s kalinou ty, nebo výrobce, potažmo servis. A nebo už v hadičkách nějaký bordel byl. A v praxi záleží, jak dlouho máš po koupi, protože: "Projeví-li se vada v průběhu šesti měsíců od převzetí, má se za to, že věc byla vadná již při převzetí." Toto je tzv. vyvratitelná doměnka. Pokud prodejce prokáže, že vada při prodeji neexistovala, tak domněnka padá. To se mu ale určitě nepodaří. Pokud ovšem máš už po této lhůtě, tak je důkazní břemeno na tobě. A tobě se to také prokázat nepodaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 (editace) Auto mám od května tohoto roku. Otázkou spíše zůstává, zda tuto reklamaci do 6 měsíců mohu uplatnit kdekoliv v AS nebo jen tam kde jsem vůz zakoupil ... a zda se nevztahuje jen na nový vůz, toto byl roční vůz. Editováno: 29. Srpen 2019, autor: mbrazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Tak se zkus domluvit na záruku a když to nedopadne, tak te dvě kila snad nepoloží a popr.pokud je ta výměna jednoducha, tak si vyměň sám a mas to ještě za míň. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Neřeším cenu, toto mi nevadí. Jde o princip na co se vztahuje nebo nevztahuje záruka. Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Princip, chápu, ale jsou reklamace kde to je jasné a prukazne. Reklamace kdy úsilí vynaložené k domluvě je cennější než oprava samotna, je lepší se nad to povznést. Pak tu je velká sít servisů a možnost zkoušet a zkoušet a zkoušet..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Reklamovat můžeš v jakémkoliv autorizovaném servise a proč se jich prostě nezeptáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 protože ho pošlou do háje. Ptát se obchodníka na reklamaci je nesmysl, musí rovnou reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Já jsem nepsal nic o obchodníkovi. Předpokládám, že tu prohlídku a nacenění opravy řešil se servisem, a pokud má auto v záruce, tak by bylo relevantní se jich na detaily zeptat. Je pravda, že já jsem si nikdy vyloženě "reklamaci" nevynucoval. Jen jsem nahlásil problémy a oni to automaticky dávali na garanci u auta v záruce. Pak mi třeba až volali, že se to buď neprojevilo nebo to není reklamovatelné, příp. co s tím. Ale nevím, jaké bylo celé pozadí této události. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 (editace) Tak nakonec jsem nic neplatil, šlo tona záruku :) Editováno: 30. Srpen 2019, autor: mbrazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 Caute, mal by som taku otazocku, moze sa z hrdla nadrze odparovat kvapalina pre ostrek skla? Dolial som nemrznucu zmes uplne po max az po ten filter presiel som s autom nejakych 50km a pozrel som to hrdlo a chybalo z neho asi 1dcl zmesi a pritom som vobec neostrekoval ani predne ani zadne. Moze sa odparovat tolko alebo mi to niekde tecie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 21. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2019 To je běžný. Zvlášť když se to přeleje přes max. Taky jsem to pozoroval. Jak se hladina ustálí, tak už i zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 22. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2019 Bublinka a pak už je to ok. Tak to bývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siscox Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 Dakujem vam za odpovede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 alebo spenený spodok , koľkokrát som vystriekal nádobku do dna , išiel niekde na hodinu sa najesť a po ceste stade ostrekol ešte normálne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.