s-talker Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Druha moznost je, pokud jsi Columbuse jiz drive mel a byl ti odcizen, zajit do Skoda servisu a po zakoupeni noveho bude prizpusoben k vozu. Ovsem stary se musi pridat do databaze ukradenych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 To ano jako bonus zjistit, že původně auto mělo a teď nemá to asi taky moc na klidu nepřidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 To zni vcelku slusne. Zacinam verit, ze tohle vsechno ta zlodejska pakaz mozna neodrbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 No a tohle je realita: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I2xb8uQc7ao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otrava Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Tak to jsem teda nečekal, nic jednoduššího nemohli vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Ja jsem to tedy asi nejak nepochopil. Rustina neni mou silnou strankou. Proste prenesli mechaniku mezi dvema auty, ktera uz obe ale Columbuse mela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 (editace) Přenesli Discovery Pro z Golfa 7 a bez přizpůsobení běhá v O3(nehledě zda v autě bylo cokoliv standardně běhat nesmí) Editováno: 6. Září 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandy19 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Nevíte, jestli už někdo nějak seriozně vyřešil odblokování DVD, tak aby fungovalo i za jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Jak jsem psal mám řešení, které funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandy19 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Tak se neupejpej, řekni kolik, kdy a kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Kdo má zájem nechť napíše soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 (editace) Mandy19 má úspěšné i s kolegou vyřešený odblokování obrazu...ještě jsem mu zapnul asistenta rozpoznávání značek, ale tam je problém, že mu neposkytuje navigace potřebná data(ze silnice značky čte dobře i přes tuto hlášku a hlasově o nich informuje), ale jinak to píše, citace: Rozpoznávání doprav. značek: nyní omezené, tj. zřejmě schází data z navigace, ale ta je přitom správně nastavená.. Editováno: 28. Září 2013, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 jen tak dál chlapi.... rozchodit značky a přepínání dálkových světel - to bych si přál :-) video za jízdy jsem měl v O II a využil jsem ho možná 2x za rok.... takže to není až tak mým snem.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 (editace) Jak resetovat Columbuse za jízdy....jednoduše...stisknu tlačítko zapnutí a vypnutí a držím...nejdřív skočí hodiny a za chvilku tradá reset. Hodně lidí už to potřebovalo on ten systém ještě nemá úplně všechny mouchy odladěny... Editováno: 10. Říjen 2013, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 zrovna včera jsem potřeboval, vytuhl mi BT - nešel zapnout, přitom jsem jej nevypínal.... zkoušel jsem všechno možné a nemožné, toto mě nenapadlo.... musel jsem pořešit nákupem v obchodě, kam jsem původně nechtěl, aby se sám zrestartoval, naštěstí díky SSD nejede tak dlouho HDD po vypnutí zapalování, takže když jsem se vrátil, bylo vše OK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 ferda: Ja vim proc ti to pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 tak nedělej tajnosti a rovnou pokračuj ve větě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Kazdy mame tajnosti :-) taky by me ciste z technickeho hlediska zajimalo, jak jste obchcali rychlostni limit pro video, protoze najit kde a co zmenit by vam trvalo snad par let ...a nic proti, ale nemyslim si ze jsou tady lide kteri to vi, jen jste to udelali nejak jinak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 jde to, jak psal ferda, už jsem to viděl na vlastní oči v autě na kterém Columbuse ladil Valda... osobně o tom neuvažuji, bo jsem měl obraz za jízdy v O II a použil jsem to možná 3x.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 dblok na OIII už funguje nějakou dobu,ozvěte se ferdovi25 nebo kdo je z Moravy tak může mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Jen malá ukázka toho co lze: Soubor stáhnutý VASem(VIN a PIN upravený na nové hodnoty): Empfang_Datei_PIN_0000_VIN_WVGZZZ0N00W000000.xml Soubor dekódovaný z VASu: Empfang_Datei_PIN_0000_VIN_WVGZZZ0N00W000000_Ent.xml Věřím, že snad někdo další dokáže ověřit validitu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Chlapi stvete me, kdyby nebyli takovi "koumaci" jako vy, tak se ta radia nekradou... ja muzu MIB radio strcit do jakehokoliv auta a bude fungovat, ale nedelam to 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tady je postup na VZE: Traffic_recognition_VCDS.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 ferdo25, Můj dotaz zní, když se aktivuje Rozpoznávání dopravního značení (VZE) a Asistent dálkových světel (FLA) případně XDS, jak se to zachová při napojení auta v servise a v případně aktualizace fw, nezruší mi tyto neoficielně zaktivované funkce? nevrátí mi to do továrního stavu, podobně jako když jsem u O II měl na Columbusu otevřené servisní menu a v servise mi to nechtěně vrátili automaticky zpět (nicméně odblok obrazu zůstal ok). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Záleží na tom, co v servise budou dělat...o každou ze zmiňovaných funkcí přijdeš pokud budou jednotky přehrávat(měnit za jinou) a znovu přizpůsobovat pro tvůj vůz(tj. nahrávat datové sady určené pro tvůj vůz). Jak jsem ale už osobně viděl pokud přehrají navigaci a ona pak funguje tak nikdo neřeší ani x chyb typu invalid data set. O každou tuto funkci přijdeš pokud dojde k popsanému procesu a tvé auto nebude mít potřebné PR číslo, které popisuje tento typ výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.