tdikarlos Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Omlouvám se dopředu, že to celé nepročtu...ale nevím jestli bych to pobral. Lze aktualizovat SW a aktualizovat mapy - viz příloha a případně jak. Nejlépe okolí Brna. Je to z O III RS 2014. Lze SW povýšit na verzi, která umí komunikovaat s androidem pomocí Smartgate?? Požádám o zdrženlivost v komentářích typu "Přečti si to a nezdržuj"- děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 (editace) @tdikarlos, mapy si vies aktualizovat cez update portal Skoda Auto, kde zadas VIN a ponukne ti poslednu aktualizaciu, na ktoru mas zrejme narok, ak som to dobre pochopil. Inak su linky na mapy aj v tomto vlakne (a v samostatnom o aktualizacii map, treba sa pozriet v sekcii nizsie), staci prejst par poslednych stranok tu alebo v druhom vlakne. Update sa robi SD kartou. Myslim, ze navod je aj na portali Skoda. Smartgate, resp. asi si myslel Smartlink, na tvojom Columbuse nerozbehas, pretoze mas este MIB1. Tuto funkciu dokaze az MIB2, aj to ju musis mat tusim zakupenu. Editováno: 13. Červen 2018, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 OK. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf60 Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 V 5. 6. 2018 na 22:36, spirito napsal: Na Briskoda dali link na nové mapy: http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/maps/HIGH12_P169_EU_2018_2019.zip No, pokud to má být finální verze na rok 2019, tak se moc nepochlapili. Už teď mají zpoždění s aktuálností několik měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 On 4/14/2018 at 9:20 PM, Aleš_BX said: pro ty z vás, kteří mají osobní problém s ochmatáváním displeje Columbusu, mám dobrý odzkoušený tip - DISPLEX Liquid Glass Sealer, oleofobní prostředek proti otiskům prstů na displeji ... prodejcem pro ČR je jen jedna firma, tak to neberme jako reklamu ... v balení jsou 2 a 2 kusy, tedy pro dvě aplikace.... mám na telefonu a dvou tabletech a fakt to funguje, druhé aplikační sáčky použiji až bude čas na Columbuse a další domácí dotyková zařízení... ahoj. vyskusal som to na Columbus v S3. par dni som sa tesil, no otlacky su opat viditelne (aj ked teda v mensom rozsahu ako bez aplikacie Displexu). je mozne, ze som neaplikoval ochrannu nanovrstvu spravne (v navode je velmi strucne popisane, ze treba vycistit povrch prvou handrickou, utriet do sucha mikroutierkou a potom pouzit druhu handricku a opatovne mikroutierku. nie je tam dokopy nic viac. mozno bolo treba druhou handrickou kruzit po ploche dhlsie)... poradis ako na spravnu aplikaciu, aby to vydrzalo dlhodobo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Zkoušel jsem to rovněž před časem aplikovat na Columbus v mé O3. Žádný velký efekt to nepřineslo, a nyní cca po měsíci to je v původním stavu Chvilku, tj. pár dní se to možná mazalo méně, ale nijak zásadně. Má schovanou druhou dávku pro smartphone, tak jsem na to zvědavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Vďaka za potvrdenie, že ani u teba to dlho nevydržalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marre Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 Zdravím,chci se zeptat jestli by mi někdo nedal nejnovější SW mam Hardware H42. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marre Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 přestal mi hrát zvuk jinak vše funguje normálně tak jsem chtěl testnout jestli by to nepomohlo a stejně mám hodně starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 MIB2.5 Top :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marre Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Ještě se chci zeptat mam auto rok 2013 a jednotku MIB1 a když bych koupil MIB2 od roku 2016 bude mi vše fungovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 (editace) Ano bude ale nutne aktivovat swap kody pkud ji budes mit kontaktuj mne pomuzu ti Doporučuji spíš MIB2 tam funguje i starý displey MIB2.5 musíš koupit nový displey Editováno: 2. Červenec 2018, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marre Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 a co todle https://www.mihocar.cz/radio-navigace-ridici-jednotka-display-skoda-octavia-iii-5e0-5e0919606-3v0035044/d-143229 jen škoda ze tam nejide ten facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Ano jde ale pocitej aktivaci u vsech co koupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Uvažuji o koupi ojeté OIII s Columbusem, co jsem tak rychle prolétl tohle vlákno, tak abych mohl zrcadlit displej z mobilu na Columbus, musí podporovat smartgate? To umí až Columbus verze MIB2? ...od kterého MR se v OIII začala montovat verze MIB2? Jak se dá poznat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Smartlink. Nie smartgate. Ikona musí byt v menu. https://goo.gl/images/Af9orU Myslím že smartlink v O3 prišiel až s MR 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Takže jestli jsem to na podruhé pochopil správněSmartlink = možnost zrcadlení plochy mobilu na displej ColumbusuSmartgate = možnost získávat informace o vozu na mobiluMě jde primárně o možnost zrcadlit Waze na Columbus, pokud tedy koupím OIII do MR2015, nebude možné smartlink sprovoznit - je to závislé na tom typu Columbusu? ...tedy jediná cesta je výměna za novější model, nebo ani tak to nepůjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Správne. Mal som do nedávna o3 MY 2015 s columbusom. Waze som používal z mobilu. Kúpil som teda držiak Brodit. V roku 2014 skoda ponúkala smartlink len do fábie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Ahoj, nezkoumal nekdo z vas, kde lze cist SMS dorucene na datovou SIM ? Obcas se mi vedle symbolu stavu site ukaze obalka, znacici pravdepodobne novou SMS. Stalo se tak i v dobe, kdy nebyl pripojeny telefon. Proto predpokladam, ze slo o SMS na datove SIM. Zkousel jsem googlit i manual, ale nic ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 O FL, SIM ve slotu, Vodafone, SIM jen s datovym tarifem nesdilena samostatna pri nastavovani jsem zvolil pouze data (bez volani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 ... jsme zpet u meho dotazu :) kde v infotainmentu si tu SMS muzu precist ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 pfff ... diky za radu, to mne nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 před 1 hodinou, Aleš_BX napsal: já mám třeba od O2 sim se službou Multi internet, tato sim sdílí data se sim v telefonu a nelze na ni/zní volat nebo psát/příjímat sms - ta sim prostě nemá svoje telefonní číslo... Myslím, že každá SIM má z principu přidělené číslo (je to její identifikace) - to že se na ní nejde dovolat (nebo zaslat zprávu) je proto, že na ní není přidělená žádná hovorová služba, nebo služba SMS zpráv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS245 Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Ahoj. Přikládám moji zkušenost s Columbusem. Mám Octavii III FL vyrobenou 11/2017. Dnes ráno jsem si všiml, že se mi na displeji udělala svislá čára (jakoby to uvnitř prasklo). Nejvíc to bylo vidět při zaplém režimu navigace. Stavil jsem se po cestě rovnou ve Škodovce a bylo mi sděleno, že objednají nový panel a bude se v rámci záruky měnit. Chyba je podle technika ve špatných pixelech. Bylo evidentní, že tam nejsem první s tímto problémem. Ten technik mi to taky následně potvrdil, že jich už několik měnili. Je tady někdo kdo tuto závadu taky řešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Co bys na tom chtěl řešit? Je to vadné, vymění se to. Jsou to stejné displeje jako v telefonech, tam se to stává taky často, buď se úplně odpálí část pixelové řady, nebo se pomalu vypalují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.