marsiano Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 Nemám vyhřívaný volant. Když zapnu vyhřívání čelního skla, tak zmizí v pravém rohu Columbusu venkovní teplota a zobrazí se výhřev okna, ale v komfortních spotřebičích nic, vše ostatní se tam zobrazuje. Na displeji se zobrazují až tři spotřebiče, které se aktuálně nejvíce podílejí na spotřebě paliva (např. klimatizace apod.) a ukazatel množství spotřebovávaného paliva pro provoz všech komfortních spotřebičů. Mělo by tedy i to okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 Teplotou to nebude. Jsou dvě možnosti proč se to tam neobjeví. Nefunkční výhřev okna před cca pul rokem mi v autorizáku měnili okno, nebo problém v jednotce MIB která byla nedávno měněna. Ty komfortní spotřebiče jsou dobrý asi jen k tomu, aby člověk věděl, že se mu spustilo automatické vyhřívání okna. Jinak jak říkáš je to nesmysl, ale řeším to spíš skrz to, jestli to okno funguje. Proto bych potřeboval někoho, kdo by se momentálně podíval do auta, zda když zapne výhřev jestli se mu objeví ikona výhřevu v komfortních spotřebičích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 ano, objevi se tam text Vyhrev predniho okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Foto je z Bolera. Z Columbusu bohužel nemám, ale předpokládám, že to umí též :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Díky za info, problém jsem vyřešil. Musel jsem v přizpůsobení Can Deaktivovat jednu položku, nejspíš to byla chyba v kódování při výměně MIB jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pckarlos Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Jak mám aktualizovat Bluetooth na Columbusu (Octavia III RS 2015)? Podle VIN jsem si na update portálu zjistil, že kromě map navigace a log radiostanic, můžu stáhnout i novější verzi Bluetooth. Co dělat s tím staženým ZIP souborem? Rozbalit na USB flash disk, nebo na SD kartu? Co pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pckarlos Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 (editace) Díky za radu, bohužel návod nemám, pokud víš kde ho najít, dej sem odkaz. Právě že mi BT blbne, proto bych ho chtěl aktualizovat. Edit 14.11.2019 12:30: Návod na Columbus jsem našel, ale ani zmínka o tom, jak se aktualizuje Bluetooth. Můžete sem prosím někdo napsat jak se to provádí? Editováno: 15. Listopad 2019, autor: pckarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pckarlos Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 (editace) Bohužel tam ohledně Bluetooth není vůbec nic. Je tam popsáno podrobně jak aktualizovat mapy, jak aktualizovat loga radio-stanic, ale jak aktualizovat BT nic. Na nějakém zahraničním fóru jsem našel tohle (přeloženo googlem): Verze softwaru Bluetooth můžete aktualizovat stejným způsobem jako aktualizace map. - stáhněte si software Bluetooth prostřednictvím odkazu „stáhnout“ a rozbalte jej se stejným správcem na SD kartu - pak importujte data do informačního systému: - Vložte kartu do slotu pro SD jednoho ze svých informačních systémů - Na navigaci stiskněte „Nabídka“> „Nastavení“> „Systémové informace“> „Aktualizovat software“ - Software Bluetooth bude aktualizován přibližně za minutu Editováno: 15. Listopad 2019, autor: pckarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pckarlos Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 (editace) A můžu místo SD karty, použít USB flash disk? Editováno: 15. Listopad 2019, autor: pckarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 @pckarlos Dodržuj pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pckarlos Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 (editace) A ještě se zeptám, jestli pro aktualizaci map můžu použít USB flash disk (místo SD karty)? Editováno: 18. Listopad 2019, autor: pckarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Osobně nedoporučuju u USB flash disků se objevují občas problémy s čtením dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Já zatím aktualizuji vše z usb a zatim bez problémů. 5x mapy a1x bluetoooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pckarlos Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Jaký konkrétně USB flash disk na tu aktualizaci používáš (velikost, formát)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Corsair 64gb ultra speed a exfat alokacni 32 nevin čeho [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 8. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2019 Format videa pro mib1, mib2 , mib25 columbusOdesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Neví někdo kde se přepínají pásma rádia? FM/AM/DAB ? Chtěl jsem zjistit, jestli mám DAB logicky to dokážu zjistit tak, že mimo FM a AM budu mít i DAB v možnostech. Jenomže jsem zjistil, že neumím přepnout z FM na nic jiného. Tu rolovací nabídku vlevo dole kde se přepíná pásmo jako u předfaceliftovýho Columbuse prostě nemám. Když dám volbu rádio tak mám dole jenom tři panely a to Seznam stanic / manuální ladění / a nastavení FM. Tak jsem z toho jelen. Jinak do návodu jsem koukal a nenašel jsem nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 A nemas nahodou vypnute AM pasmo kodovanim? Skus prepinat na volante tlacidlom, ktore vyzera ako taky kruh zlozeny zo sipiek a troch bodiek na lavej strane volantu (pokial take mas). Tym sa prepina zdroj audia (FM, AM, DAB, SD, CD/DVD, AUX, BT) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Ty jo sakra, víš, že máš asi pravdu ? To AM jsme asi kódováním vypnuli, tak ono nemá moc užitek a DAB předpokládám tedy že nemám, ikdyž vzhledem k rozsahu výbavy mi to přijde divný ale asi to tak bude. Díky za dobrou připomínku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 22. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2019 Zdravim hosi ... Chci se zeptat v jakem formatu naformatovat SD kartu na aktualizaci map v colovi ... Dik moc :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 22. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2019 FAT32 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knizek Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 Někdo z okolí Ústí nad Orlicí nebo Kolína na odblok obrazu? Měl jsem auto v servise a přehrávali mi tam softwar columbuse, takže jsem o tuhle funkci přišel :-/ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4octavia4 Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Ahoj všem měl sem Bolero mib2 z roku 1/2016 a vymenil sem za komplet Columbus mib 2,5 a poradí mi někdo jak nahrát nové mapy? Na škoda update portál sem stáhnul nové mapy a nahrál na SD kartu velikosti 32GB , kterou jsem zkoušel formátovat jak na FAT 32 tak NTFS ale ani jedno mi to nevzalo. V autě mi to píše hlášku : Chyba - data nedostupná. Vložte zdroj s daty pro aktualizaci softwaru nebo zkontrolujte zdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 @4octavia4 Máš to nahrané na originál Škoda SD kartě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Neni potřeba original karta. Já normálně nahrávám z usb viz můj příspěvek někde trochu víš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.