Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Druha moznost je, pokud jsi Columbuse jiz drive mel a byl ti odcizen, zajit do Skoda servisu a po zakoupeni noveho bude prizpusoben k vozu.

Ovsem stary se musi pridat do databaze ukradenych.

Vloženo (editace)

Přenesli Discovery Pro z Golfa 7 a bez přizpůsobení běhá v O3(nehledě zda v autě bylo cokoliv standardně běhat nesmí)

Editováno: , autor: ferda25
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Mandy19 má úspěšné i s kolegou vyřešený odblokování obrazu...ještě jsem mu zapnul asistenta rozpoznávání značek, ale tam je problém, že mu neposkytuje navigace potřebná data(ze silnice značky čte dobře i přes tuto hlášku a hlasově o nich informuje), ale jinak to píše, citace: Rozpoznávání doprav. značek: nyní omezené, tj. zřejmě schází data z navigace, ale ta je přitom správně nastavená..

Vloženo

jen tak dál chlapi.... rozchodit značky a přepínání dálkových světel - to bych si přál :-) video za jízdy jsem měl v O II a využil jsem ho možná 2x za rok.... takže to není až tak mým snem....

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Jak resetovat Columbuse za jízdy....jednoduše...stisknu tlačítko zapnutí a vypnutí a držím...nejdřív skočí hodiny a za chvilku tradá reset. Hodně lidí už to potřebovalo on ten systém ještě nemá úplně všechny mouchy odladěny...

Vloženo

zrovna včera jsem potřeboval, vytuhl mi BT - nešel zapnout, přitom jsem jej nevypínal.... zkoušel jsem všechno možné a nemožné, toto mě nenapadlo.... musel jsem pořešit nákupem v obchodě, kam jsem původně nechtěl, aby se sám zrestartoval, naštěstí díky SSD nejede tak dlouho HDD po vypnutí zapalování, takže když jsem se vrátil, bylo vše OK....

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Kazdy mame tajnosti :-) taky by me ciste z technickeho hlediska zajimalo, jak jste obchcali rychlostni limit pro video, protoze najit kde a co zmenit by vam trvalo snad par let ...a nic proti, ale nemyslim si ze jsou tady lide kteri to vi, jen jste to udelali nejak jinak :-)

Vloženo

jde to, jak psal ferda, už jsem to viděl na vlastní oči v autě na kterém Columbuse ladil Valda... osobně o tom neuvažuji, bo jsem měl obraz za jízdy v O II a použil jsem to možná 3x....

Vloženo

ferdo25, Můj dotaz zní, když se aktivuje Rozpoznávání dopravního značení (VZE) a Asistent dálkových světel (FLA) případně XDS, jak se to zachová při napojení auta v servise a v případně aktualizace fw, nezruší mi tyto neoficielně zaktivované funkce? nevrátí mi to do továrního stavu, podobně jako když jsem u O II měl na Columbusu otevřené servisní menu a v servise mi to nechtěně vrátili automaticky zpět (nicméně odblok obrazu zůstal ok).

Vloženo

Záleží na tom, co v servise budou dělat...o každou ze zmiňovaných funkcí přijdeš pokud budou jednotky přehrávat(měnit za jinou) a znovu přizpůsobovat pro tvůj vůz(tj. nahrávat datové sady určené pro tvůj vůz). Jak jsem ale už osobně viděl pokud přehrají navigaci a ona pak funguje tak nikdo neřeší ani x chyb typu invalid data set. O každou tuto funkci přijdeš pokud dojde k popsanému procesu a tvé auto nebude mít potřebné PR číslo, které popisuje tento typ výbavy.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...