Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Druha moznost je, pokud jsi Columbuse jiz drive mel a byl ti odcizen, zajit do Skoda servisu a po zakoupeni noveho bude prizpusoben k vozu.

Ovsem stary se musi pridat do databaze ukradenych.

To ano jako bonus zjistit, že původně auto mělo a teď nemá to asi taky moc na klidu nepřidá.

To zni vcelku slusne. Zacinam verit, ze tohle vsechno ta zlodejska pakaz mozna neodrbe.

Tak to jsem teda nečekal, nic jednoduššího nemohli vymyslet

Ja jsem to tedy asi nejak nepochopil. Rustina neni mou silnou strankou. Proste prenesli mechaniku mezi dvema auty, ktera uz obe ale Columbuse mela.

Přenesli Discovery Pro z Golfa 7 a bez přizpůsobení běhá v O3(nehledě zda v autě bylo cokoliv standardně běhat nesmí)

Upraveno od ferda25

• 2 týdny později...

Nevíte, jestli už někdo nějak seriozně vyřešil odblokování DVD, tak aby fungovalo i za jízdy?

Jak jsem psal mám řešení, které funguje.

Tak se neupejpej, řekni kolik, kdy a kde.

Kdo má zájem nechť napíše soukromou zprávu.

Mandy19 má úspěšné i s kolegou vyřešený odblokování obrazu...ještě jsem mu zapnul asistenta rozpoznávání značek, ale tam je problém, že mu neposkytuje navigace potřebná data(ze silnice značky čte dobře i přes tuto hlášku a hlasově o nich informuje), ale jinak to píše, citace: Rozpoznávání doprav. značek: nyní omezené, tj. zřejmě schází data z navigace, ale ta je přitom správně nastavená..

Upraveno od ferda25

jen tak dál chlapi.... rozchodit značky a přepínání dálkových světel - to bych si přál :-) video za jízdy jsem měl v O II a využil jsem ho možná 2x za rok.... takže to není až tak mým snem....

• 2 týdny později...

Jak resetovat Columbuse za jízdy....jednoduše...stisknu tlačítko zapnutí a vypnutí a držím...nejdřív skočí hodiny a za chvilku tradá reset. Hodně lidí už to potřebovalo on ten systém ještě nemá úplně všechny mouchy odladěny...

Upraveno od ferda25

zrovna včera jsem potřeboval, vytuhl mi BT - nešel zapnout, přitom jsem jej nevypínal.... zkoušel jsem všechno možné a nemožné, toto mě nenapadlo.... musel jsem pořešit nákupem v obchodě, kam jsem původně nechtěl, aby se sám zrestartoval, naštěstí díky SSD nejede tak dlouho HDD po vypnutí zapalování, takže když jsem se vrátil, bylo vše OK....

• 1 měsíc později...

ferda: Ja vim proc ti to pise :)

tak nedělej tajnosti a rovnou pokračuj ve větě...

Kazdy mame tajnosti :-) taky by me ciste z technickeho hlediska zajimalo, jak jste obchcali rychlostni limit pro video, protoze najit kde a co zmenit by vam trvalo snad par let ...a nic proti, ale nemyslim si ze jsou tady lide kteri to vi, jen jste to udelali nejak jinak :-)

jde to, jak psal ferda, už jsem to viděl na vlastní oči v autě na kterém Columbuse ladil Valda... osobně o tom neuvažuji, bo jsem měl obraz za jízdy v O II a použil jsem to možná 3x....

dblok na OIII už funguje nějakou dobu,ozvěte se ferdovi25 nebo kdo je z Moravy tak může mi

Chlapi stvete me, kdyby nebyli takovi "koumaci" jako vy, tak se ta radia nekradou... ja muzu MIB radio strcit do jakehokoliv auta a bude fungovat, ale nedelam to

ferdo25, Můj dotaz zní, když se aktivuje Rozpoznávání dopravního značení (VZE) a Asistent dálkových světel (FLA) případně XDS, jak se to zachová při napojení auta v servise a v případně aktualizace fw, nezruší mi tyto neoficielně zaktivované funkce? nevrátí mi to do továrního stavu, podobně jako když jsem u O II měl na Columbusu otevřené servisní menu a v servise mi to nechtěně vrátili automaticky zpět (nicméně odblok obrazu zůstal ok).

Záleží na tom, co v servise budou dělat...o každou ze zmiňovaných funkcí přijdeš pokud budou jednotky přehrávat(měnit za jinou) a znovu přizpůsobovat pro tvůj vůz(tj. nahrávat datové sady určené pro tvůj vůz). Jak jsem ale už osobně viděl pokud přehrají navigaci a ona pak funguje tak nikdo neřeší ani x chyb typu invalid data set. O každou tuto funkci přijdeš pokud dojde k popsanému procesu a tvé auto nebude mít potřebné PR číslo, které popisuje tento typ výbavy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.