Duben 20, 200817 r 777-051664 jen řekni, že kontakt ti dal creamsnějak se určitě domluvíte..doporučuju včera jsem u něj byl a zatím to vypadá moc dobře, nechal jsem si nalepit středně propustnou folii na celé auto polepení trvá cca.1hoďku a řeknu vám, že je to teď pro mně nezvyk, myslím rozdíl mezi čelním a ostatními skly a jsem zvědavý jeké to bude až začne pořádně pařit slunce, jinak bylo na něm vidět že ví co dělá a rozumí své práci, doporučuji.
Květen 3, 200817 r Nazdárek.Nevíte o nějaké dobré a spolehlivé firmě v okolí Brna. a v Plzni ??? .... nemáte zkušenost s Autoslo Rada (mám to kousek od baráku ) ???
Květen 3, 200817 r Kámoš si to nechal dělat u Rady na Ducato a dobrá práce. Já si to nechal dělat včera v Klatovech U pana Janouška - používá folie Bruxsafol. Prvotřídní prácička.
Květen 3, 200817 r Kámoš si to nechal dělat u Rady na Ducato a dobrá práce. Já si to nechal dělat včera v Klatovech U pana Janouška - používá folie Bruxsafol. Prvotřídní prácička. prosím pěkně mužeš poskytnout něco blíže o p. Janouškovi...? Cena , kontakt , apod... i tak díky moc
Květen 11, 200817 r 777-051664 jen řekni, že kontakt ti dal creamsnějak se určitě domluvíte..doporučuju Cau muzu pouzit taky tvuj odkaz na toho clovicka co to dela kolem 3500,-? Je to vubec jeste aktualni? Dik
Červen 6, 200817 r Kluci takze sem nasel a po dovolene jedu na praci Kluci se Supikama tam uz byli a plna spokojenost webovky nemam,dela to pan v Havlickove Brodu za 3800,- folie 3M
Červen 19, 200817 r jeje tak ok dik za radu no tak pro ne asi zajedu do Prahy kluci ze supama to tam jen chvali ! A nevíš kam kluci jezdí?
Červenec 29, 200817 r Já mohu pro Brno / Moravu doporučit firmu Sunshield Zprvu se leknete prostředí kde to dělaj ale ve výsledku je to paráda perfektní práce. Cena pro Oktávky fajnová, momentálně ještě levnější. Fotky jsou na mojí O II Dotaz klidně na mě a nebo jim rovnou zavolejte
Září 17, 200816 r ja mam folie od llumark stali ma 3600 na zadne a zadne bocne mam tie najtmavsie som snimi zatial spokojny
Říjen 23, 200816 r Já mám mého supa komplet pokoveného (úplně všechna okna) :-D neměnil bych, měl jsem před tím 3 auta a to samé. Dělám folie i pokovení. U mě jasná volba. rewn
Říjen 23, 200816 r Já mám mého supa komplet pokoveného (úplně všechna okna) :-D neměnil bych, měl jsem před tím 3 auta a to samé. Dělám folie i pokovení. U mě jasná volba. rewn mám tomu rozumět, že se tím živíš ? Teď mám pokoveno a u příštího auta chci opět, tak abych věděl kam se obrátit..
Říjen 24, 200816 r mám tomu rozumět, že se tím živíš ? Teď mám pokoveno a u příštího auta chci opět, tak abych věděl kam se obrátit.. Ano rozumíš správně, není žádný problém. Kdyžtak napiš
Listopad 16, 200816 r Je tu vela napisane o foliach.Chcem si ich dat na auto rozhodujem sa medzi BRUXSAFOL a SUNTEK.Aky mate nazor na tieto folie ktore podla Vás su lepšie? D´
Listopad 21, 200816 r Informovaml som sa na tie folie cena je od 2500 do 3800 sk. Viem, že tam rozdiel je ale aky je velky v ich kvalite?
Prosinec 25, 200816 r Folie.....ANO,ale néé od pana ŽRALOKA http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...441&st=1025
Prosinec 27, 200816 r Já mám Suntek.. vzadu nejvyšší zatmavení vepředu o jeden stupen mín. Nestěžuju si. Akorát máti to v noci vadí, že prý v zrcátkách nic nevidí a neparkuje tedy 100%. Mě teda světlo vydávané bílým parkovacím plně stačí.. Takže asi tak. Porovnávat s jinýma foliema bohužel nemůžu, nemám skušenosti, max s origo zatemněním od škody z výroby
Leden 19, 200916 r Kdyby nekdo chtel udelat folie na Prachaticku, tak mam sikovnyho fachmana, delal mi uz 2 auta a max spokojenost!! jinak folie bruxsafol, o kontakt kdyz tak do SZ
Leden 25, 200916 r Já mám Suntek.. vzadu nejvyšší zatmavení vepředu o jeden stupen mín.Nestěžuju si. Akorát máti to v noci vadí, že prý v zrcátkách nic nevidí a neparkuje tedy 100%. Mě teda světlo vydávané bílým parkovacím plně stačí.. Takže asi tak. Porovnávat s jinýma foliema bohužel nemůžu, nemám skušenosti, max s origo zatemněním od škody z výroby Ahoj! Na kolik tě přišli v Brně? Díky
Leden 27, 200916 r Zdravím všechny, plánuji dát na auto autofólie. Nemá někdo zkušenost na kolik vyjdou na celé auto, případně nevíte někdo o někom kdo je v tomto zběhlej? Díky Mash Nejlépe Karlovarsko a okolí?
Leden 28, 200916 r nemám, mám zálusk na 3Mka přes kámoše.. Mám 3M od vánoc s prázdninovou slevou a vypadá to moc dobře. Cena byla myslím luxusní. Ještě uvidím v létě, až to bude objektivnější. T.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.