Přejít na obsah

Něco chybí


mirda1234

Doporučené příspěvky

Zdravím, hledal jsem všude na internetu i tady na škoda foru ale nenašel. Cca před týdnem jsme koupili Superba 1.9Tdi 96KW, typ motoru AWX model 2003 a při dnešním kochání se na motor jsem zjistil že tento díl chybí (viz přiložený obrázek) místo něj je záslepka. Auto jede normálně:nekouří, nevynecháva, nekucká. A ještě když už tu píší tak mám na vás ještě jednu otazečku. Po najeti cca 1000km v rozmezí 1300-1500ot. se ozvývá z motoru takové malinkaté houkání (při kupni prohlidce ani do cca 1000km ujetí to nedělalo)- skoro to nejde slyšet, ale když jsem to zjistil tak už to slyším pořád. Co jsem na internetu zjitil tak někdo tvrdí že je to normální a někdo zas že odchází turbo a nebo je netěsnost ve výfukovém svodu. Co myslíte? Dik za odpovědi

post-67673-0-71526900-1361392103_thumb.j

Editováno: , autor: mirda1234
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pondělí jde SuperB na výměnu rozvodu do servisu, tak se jich na to zeptám. Ale co jsem zjistil tak prý při vymontováni EGR ventilu se motoru prospěje a také jde údajně víc slyšet turbo i v rozmezí 1300-1500 ot. Takže ty moje "prekérní" situace spolu asi souvisí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím že to prasácky nevypadá a to jsem detailista :D Zítra dodám fotku. Ještě by to chtělo kdyby mě náká dobrá duše potvrdila co jsem zjistil na internetu, že po odpojeni EGR ventilu se pak ozývá i víc turbo v rozmezí 1300-1500ot. A když už je tu na foru plno ochotných lidí tak bych se ještě zeptal. Při kontrole vzduchového filtru jsem zjistil že místo orig. filtru (červenožlutého) je modrý filtr - značku filtru jsem nezjištoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemůžu posoudit jak to vypadá na tvém autě. Já bych tam tu trubku nechal a jen to zaslepil. Takhle musíš mít záslepku i na EGR na spodní straně. Každý není zastáncem zaslepení a při prodeji auta tím pádem vznikne majiteli problém se sháněním chybějící části. 100 lidí, 100 názorů.

 

Modrý filtr může být sportovní. Záleží jak vypadá a z jakého je materiálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žraloku jako moderátor fóra bys měl vědět, že příspěvky se editují a ne že budeš vkládat své příspěvky co dvě minuty za sebou, jako nějaký nováček!!! Kde jsme to dopracovali s takovými lidmi ve správě, jinde mažeš na co přijdeš i témata, které tady nejsou a sám se chováš jako učeň!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...