TOMUS Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Olej tam mate mooc drahý . Ja u škodovky v polsku za Castrol egde professional LL platim 100 zlotych/1L . 100 zlotych je kolem 598 kč. Nikdy to neni 825 korun :D . V škodovce v polsku nikdy mi neřikali že mého oleje neberou. Zase bylo , že jestli mám vlastní to budu mit levnějši prohlídku o cenu oleje . Takhle drahé prohlídky nemšl dokonce v polsku. nejdražši měl za 5400 korun + vlastní olej za 400 zlotych , celkem to bude 7900 korun. Byla tohle prohídka na 60000 km nebo 4 roky, kde spousta věci měni se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Když jsem volal do autorizáku, že budu chtít vyměnit olej, tak se mě rovnou zeptal, jestli budu mít vlastní. Takže s tím olejem to je asi jak kde. Jako mít 600 navic na litru oleje a to mají barelovej, tak to teda neberu, jen tak navíc zaplatit 2,4 tisíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 tak ja mam po servisu 119 000km.. vymena oleje castroj 5w40 3l+zbytek muj, vymena brzdovky po 2letech, vymena prednich desek-material svuj, vymena pyloveho filtru-material svuj, komplet servis klimy+desinfekce O3, vymane zadnich dorazu, cisteni zadnich bubnu, celkova kontrola auta+vysati, umyti a umyti motoru. cena 3500kc . za me 1* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 JirkaBrno > Kolik stoji servisni hodina u tvého Porsche Brno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 nevíte jestli se dá vypnout hláška servis bez nutnosti připojení na počítač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Ano, dá přečti si návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 nevíte jestli se dá vypnout hláška servis bez nutnosti připojení na počítač ? Ja vím ale musiš mit maxika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumík Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 už jsem to našel v návodu a maxíka mám . Je to v nastavení info a reset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 TOMUS Porsche Brno je snad nejdražší v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 no to je no.. ale od 5ti letych aut maj snizenou sazbu, tusim 450 +- bez dph.. jinak chcou snad 700kc bez dane...jak jsem psal vyse, prohlidka 30t km-olej, pylak, garancni prohlidka neco kolem 4500kc.. tak oni vyzhazi z toho, ze znackovy servis je pro firmy, kterym je to jedno, kolik zaplati.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 TOMUS Porsche Brno je snad nejdražší v Brně V polsku Porsche Inter Auto je taky dražši . Hodina servišni stoji za 200 zloty . To je moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čmelda boris Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 (editace) Ahoj, nevíte, kde najdu nějaký přehled servisních úkonů podle najetých km (nebo podle stáří vozu)? Například: 60 000 km: výměna svíčky, olej, filtr olejový, filtr palivový atd... edit: (Fabia II 1.2 HTP, r.v. 2013) Díky. Editováno: 14. Říjen 2016, autor: čmelda boris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerim1 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 PP AUTOCENTRUM s.r.o. Hranice V pondělí proběhla první garanční prohlídka vozu ŠKODA ROOMSTER 1,4 16V - změna intervalu, výměna oleje (olej vlastní), filtr, diagnostika, mobilita, drobný mat. Cena 1750 Kč Velice příjemný personál DOPORUČUJI !!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Dielenska prirucka, par tem nizsie. Tam si najdi pokyny k udrzbe Alebo si rovno stiahni:http://uloz.to/xBjJe5jJ/s0061010015-udrzba-presne-pokyny-pdfHeslo: skodahomeSkoda, ze si nenapisal skor, mal som to spisane :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čmelda boris Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 (editace) Díky za info, kouknu na to. Editováno: 14. Říjen 2016, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Tak mam po servisu 134000km.. rozvody contitech sada + pumpa 3215kc. U mechanika-vymena rozovdu 1000kc, olej castrol 3L 750kc, nemrznouci smes 300kc, cisteni klimy O3+novy origo filtr 500kc, zbytek je prace -servisni prohlidka, cisteni brzd, projiti promazani celeho auta, jako bonus auto umyto, vne i vevnitr, umytu motor. Jako nove. Cena komplet 4260 korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Pánové mám dotaz. Jak se berou servisní intervaly. Mám Room koupený 4.6 2015 , tento byl fyzicky vyroben dle TP 4. dubna. No a dnes se mi objevila hláška že servis za 15 dní. (olej má ještě čas) . To odpovídá intervalu dva roky 730 dní, ale od data výroby. Nesetkal se stím někdo? Další zajímavost je že to začalo upozorňovat až u 15 dní, já myslel že to začíná při 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 (editace) Nejlepší si je zavolat prodejci, toto já řešil cca před rokem. Po výměně oleje mi vynulovali i inspekci a tím pádem by mě auto dle maxidotu tahalo na garančku až cca 2měs po tom co by měla být. Dle info od vedoucího servisu to bylo špatně a je riziko propadnutí záruky. Editováno: 17. Březen 2017, autor: flacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Jo, už jsem objednaný, ale měli to prostě špatně. Začali strašit propadnutím záruky, a že podstatné je co říká auto a takové kecy. Ono je to celkem jedno jde o princip. Zkrácení intervalu oleje, výměna + garanční prohlídka. Předpokládaná cena 4-4,5 tkč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 No já tam jedu první týden v dubnu, taky to udělám s olejem a ještě tam mám pár drobností takže jim tam auto nechám. Tak jako tak 2roky uteklo jako voda:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 (editace) Jo, to uteklo. Mám k reklamaci studené starty, občas blbne zadní stěrač,vrže loketka v létě . Jinak OK, Tak jsem zvědavý jak se k tomu postaví. Pořád mi vrtá hlavou, jestli se na nemám vykašlat. Mám prodlouženou záruku, ale nějak se mi nechce dotovat AS a jeho nekřesťanské ceny. Tuto první kvůli reklamaci udělám a potom uvidím. Teď vlastně bude každý rok nějaká velká akce. Svíčky, filtry, olej...... Editováno: 17. Březen 2017, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Na druhé prohlidce budeš mit měneni olej a filtry (vzduch a kabinovy (pylovy). Olej v škodovce stoji za cca. 620 korun 1L. Oni daji tam obvyklé castrol egde professional 5W30 s normou 504.00 / 507.00 Ptal jsem v škodovce kolik stoji roni prohlidka na cca 85000km a 6 let. On mi řekl že to stoji kolem 4500 korun. škodovka mam takov system malou prohlídku, středni prohlídku a velkou prohlídku. Mala to tam pravě jen vyměnu oleju včetně filtr oleju. Středni - olej , filtry. Velka - olej, svičky, filtry. Nekteré autorizovane stanice obsluhy ( aso) dělaji takovou věc že co druhou vyměnu oleju maš dražšou. Nevim co tam je. Prý je tam vyssavani starého oleju, ale to musim zjistit přesně. Obvyklé vyměnu oleju stoji za 0.5h servisové , dražši stoji za cca.1.5h servisové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Jo ja znam jaky je servisni plan. Celkem i s nim souhlasim,ale ty ceny za material je hnus. Zrovna dnes jsem menil synovi na Ibize olej. Olej+ bosch filtr me stal 530 korun. Prace moje zdarma. A to je sakra rozdil a vim ze je to poctive udelane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Pánové mám dotaz. Jak se berou servisní intervaly. Mám Room koupený 4.6 2015 , tento byl fyzicky vyroben dle TP 4. dubna. No a dnes se mi objevila hláška že servis za 15 dní. (olej má ještě čas) . To odpovídá intervalu dva roky 730 dní, ale od data výroby. Nesetkal se stím někdo? Další zajímavost je že to začalo upozorňovat až u 15 dní, já myslel že to začíná při 30. Podle mne je to tak ale v pořádku - olej i další díly jsou přece v autě od výroby a ne až od prodeje, a tak čas má začít běžet hned, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Ja myslim ze ne. Ja si neco koupim. Treba mobil. A zacne mi bezet zaruka. No nejak se v tom nechtel servis pitvat. Postrasili ztratou zaruky a je to. Ono o nic nejde. Stejne uz to chce i olej vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.