Ozi Toretto Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 me se libi ta striska, tu bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 (editace) Vyzera fantasticky Som rad, ze mame doma tu farbu aspon na Fabii HTP edit: konecne obrazok nazivo Editováno: 26. Červen 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 SK cenník Octavia RS http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/Nova_Skoda_Octavia_RS_cennik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 no ta cerna nic moc teda takhle na kamionu, uplne tou barvou zanikaji ty tvary OIII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Tak dneska jsem se projel s benzinovou verzi - sice jen par km, ale fakt super svezeni. Oproti OII RS znatelne vetsi dynamika, prisuzoval bych ji predevsim narustu tociveho momentu o 70Nm. A brzdy - ty predni 340x30mm kotouce vypadaji impozantne a stejne tak brzdi. TDi ale bude snad mit "jen" 312x25mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Dnes jsem potkal 3x RS (2x combi + liftback) + nový Superb L&K, v kterých řidiči chrápali Asi dostali za úkol otestovat auta i jiným způsobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Ten zelený Combík a červený Lift je parádní. Šedivka Combi nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Zelena TOP, Cervena paradni, SEDIVA celkem zajimava,... klidne bych ji bral taky nejaky barevny doplnky k tomu a byla by to taky pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Třeba růžový kola, co? Ne, mě to přijde, že je to příliš nevýrazná barva. Možná to fakt něčím barevným "doladit"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Mně se v kombinaci s chrompaketem ta šedá líbí poměrně hodně - trochu mi to připomíná BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 zelena rska vypada moc pekne, skoda, ze cervena je lift a ne combik... Pawou: nechte uz toho Lukasona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 no jen blbni s tou zuzovou pockejte v zime,.... zase bude trochu silenost .......... Dedo ..... neprijde mi ze by byla ta sediva nejak nevyrazna je sice pravda ze takhle je to z fotky a na zivo to muze bejt neco jinyho ale takhlemje to celkem pekny a hlavne na serii skodovkach hodne netradicni treba nejak takto,... sice dvojka FL ale barva temer totozna, dravej styl taktez a barevnou kombinaci vyrazne zluto-zelenou a nemuselo by to byt spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 Když já ti nevím chlapečku. Mě šedá evokuje rčení "šedá jako myš" a fakt se mi ta barva moc nelíbí, navíc na OIII RS to ani není metalíza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 za me to je pekna barva, netradicni a rozhodne vic zajimava nez nejaka klasicka stribrna ..... tu ma kde kdo a na OIII RS mi to prijde skoda, ta stribrna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Vcera vecer jsem potkal sedeho combika, za me to vypadalo super. Netradicni, asi jich nebude moc, ale mozna se mylim, proste bych o ni vazne uvazoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Mne sa uz cervena na tak velke auto nejak nehodi... mozno este na takej bestii ako je RS6 by som to rozdychal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 moje rec MAVE uz z toho duvodu bych o ni taky uvazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 po zhlédnutí fotografií,tak určitě na 1.šedá 2.zelená 3. stříbrná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Mě se ta šedivka líbí taky nejvíc a přesně jak se tady píše, taky mi připomíná jak kdyby prémiovku zelená stejně jako na O2 RS FL nic moc, červená klasika a ta černá na kamionu se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-iii-rs-tdi-znovu-nafocena-ted-i-s-interierem/ http://www.auto.cz/skoda-octavia-rs-combi-rychly-kombik-vyfocen-doplneno-foto-interieru-75289 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 V tech sedackach se perfektne sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 To doufám, poněvadž v běžné OIII jsou obyčejné sedačky dost bídné. Alespoň na moji figuru. Modrá Race je stejně nejhezčí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 sedacky me zajimaji, rad bych si je zkusil, jestlipak inzenyri konecne mysleli i na normalne vysoke lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 (editace) no to by mě taky zajímalo v rapidu posed nic moc ale zase to je jiná třída Editováno: 1. Červenec 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-rs-2013-kompletni-fotky-z-katalogu-odhaluji-nevidene-detaily/ http://www.autoforum.cz/bleskovky/nova-skoda-octavia-rs-interier-i-na-oficialnich-fotkach-prohlednete-si-tez-3d-model/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.