Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

me se libi ta striska, tu bych bral ;)

Vyzera fantasticky :wub:  Som rad, ze mame doma tu farbu aspon na Fabii HTP :D

edit: konecne obrazok nazivo

d51915e8fd23c28f763cc2b11cdb8890.jpg

Upraveno od Cjoctavian

no ta cerna nic moc teda takhle na kamionu, uplne tou barvou zanikaji ty tvary OIII RS ;)

Tak dneska jsem se projel s benzinovou verzi - sice jen par km, ale fakt super svezeni.

Oproti OII RS znatelne vetsi dynamika, prisuzoval bych ji predevsim narustu tociveho momentu o 70Nm.

A brzdy - ty predni 340x30mm kotouce vypadaji impozantne a stejne tak brzdi. TDi ale bude snad mit "jen" 312x25mm.

Dnes jsem potkal 3x RS (2x combi + liftback) + nový Superb L&K, v kterých řidiči chrápali :D Asi dostali za úkol otestovat auta i jiným způsobem :D

post-82858-0-10677500-1372359667_thumb.j

post-82858-0-98575900-1372359678_thumb.j

Ten zelený Combík a červený Lift je parádní. Šedivka Combi nic moc.

Zelena TOP, Cervena paradni, SEDIVA celkem zajimava,... klidne bych ji bral taky ;) nejaky barevny doplnky k tomu a byla by to taky pecka ;)

Třeba růžový kola, co? :kol-28:  Ne, mě to přijde, že je to příliš nevýrazná barva. Možná to fakt něčím barevným "doladit"...

Mně se v kombinaci s chrompaketem ta šedá líbí poměrně hodně - trochu mi to připomíná BMW :kol-138:

zelena rska vypada moc pekne, skoda, ze cervena je lift a ne combik... :(

Pawou: nechte uz toho Lukasona :kol-31:

no jen blbni s tou zuzovou :p pockejte v zime,.... zase bude trochu silenost :D

.......... Dedo :D ..... neprijde mi ze by byla ta sediva nejak nevyrazna ;)  je sice pravda ze takhle je to z fotky a na zivo to muze bejt neco jinyho ale takhlemje to celkem pekny a hlavne na serii skodovkach hodne netradicni ;)

treba nejak takto,... sice dvojka FL ale barva temer totozna, dravej styl taktez a barevnou kombinaci vyrazne zluto-zelenou a nemuselo by to byt spatny

post-58977-0-42295600-1372365404_thumb.j  post-58977-0-58488100-1372365392_thumb.j  post-58977-0-44485400-1372365411_thumb.j  post-58977-0-93642500-1372365415_thumb.j

Když já ti nevím chlapečku. :kol-28:  Mě šedá evokuje rčení "šedá jako myš" a fakt se mi ta barva moc nelíbí, navíc na OIII RS to ani není metalíza...

za me to je pekna barva, netradicni a rozhodne vic zajimava nez nejaka klasicka stribrna ;) ..... tu ma kde kdo a na OIII RS mi to prijde skoda, ta stribrna ;)

Vcera vecer jsem potkal sedeho combika, za me to vypadalo super. Netradicni, asi jich nebude moc, ale mozna se mylim, proste bych o ni vazne uvazoval.

Mne sa uz cervena na tak velke auto nejak nehodi... mozno este na takej bestii ako je RS6 by som to rozdychal ;)

moje rec MAVE ;) uz z toho duvodu bych o ni taky uvazoval ;)

po zhlédnutí fotografií,tak určitě na 1.šedá 2.zelená 3. stříbrná.. :kol-47:

Mě se ta šedivka líbí taky nejvíc a přesně jak se tady píše, taky mi připomíná jak kdyby prémiovku :) zelená stejně jako na O2 RS FL nic moc, červená klasika a ta černá na kamionu se mi líbí.

V tech sedackach se perfektne sedi :)

To doufám, poněvadž v běžné OIII jsou obyčejné sedačky dost bídné. Alespoň na moji figuru. Modrá Race je stejně nejhezčí. :kol-47:

sedacky me zajimaji, rad bych si je zkusil, jestlipak inzenyri konecne mysleli i na normalne vysoke lidi :kol-31:

no to by mě taky zajímalo ;) v rapidu posed nic moc ale zase to je jiná třída :)

Upraveno od KoNG

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.