Přejít na obsah

Octavia III RS / RS 230 / RS 245 / RS 4x4


PTiCA

Doporučené příspěvky

Ta RS kombi u rakouského prodejce je moc pěkná, nemůžu si pomoct, ale tyhle elektrony co na ní jsou (18") se mi na nové RS líbí zdaleka nejvíc, 17" nic moc a ty 18" a 19" co mají jakoby ty oválný plochy se mi nějak nelíbí, evokuje mi to starý alfiny, který měli výplně elektronů jak pánvičky na vdolky :) Prostě jsem na paprsky no :)

Chrompaket by na té černé myslím vypadal dobře, ale vzhledem k tomu, černá maska dáva autu punc sportovnosti bych do nich také asi nešel. Sám uháním Lukasona, aby mi pomohl nalepit matnou fólii na masku a nechce mi s tím pachole zlobivý pomoct :( Hoj

Editováno: , autor: Jendoslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim co má někdo za problém s cenou u RS. Když si vzpomenu, co mi prodali v r. 2005 za 740 t., blil bych. Mám na mysli nejhorší auto mýho života, OII combi, 2.0 TDI. Výbava mizerná, kvalita ještě horší a cena nesmyslná. Proti tomu je RS za hubičku a asi o sto světelných let dál.

Mimochodem, teď jsem si zkoušel přibližně stejnou konfiguraci RS, jako mám v CC a RS je o dobrých 200 t. levnější. Není to sice stejná třída, ale ten rozdíl už zas takovej není. 

Editováno: , autor: jirkaK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když si vzpomenu jak mě v roce 1999 vzala MB na hůl při koupi O1 1,8T s porovnáním kolik stála v Německu tak mám vztek i nyní. To bylo ještě před vstupen do Eu a dovoz nebyl tak jednoduchej jako nyní. Tím jsem ale s MB skončil, ačkoliv Octávka je bezvadná stále a kupuji auta venku a to tam kde dostanu nejlepší cenu, výbavu a záruku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo jo, je pravda, že nové  RS se passatu hodně přiblížila a rozdíl v ceně je dost velký (když jsem si teď postavil identického passata jako jsem koupil na konci 2009, tak jsem cenově po všech slevách ještě o 110 tis Kč výše než předtím, což mě fakt udivuje). Proto padla volba na RSo... Ale stále čekám na nějaké bližší info ohledně termínu dodání, nechci objednat auto bez uvedení závazného termínu, to bych pak mohl čekat i půl roku.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou cenou to konečně už začali lidi chápat, ještě donedávna byla spousta lidí (stále jich je nespočet), kteří budou zarytě tvrdit, jak je RS za tyhle peníze drahé a že to je za ty peníze pěknej pekáč :) no prostě volové :D oproti konkurenci vychází RS velice dobře! (i ve svém konkurenčním rybníčku vzhledem k O3 elegance atd.). Kdo chce dát přes půl mega za octávku, tak musí jedině jít do RS, jinak nevím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo chápu, jak to myslíš. Já spíš uvažuju o tý cílový skupině, která si pořídí elegeanci + nezanedbatelný množství příplatků, tam pak se oproti RS už to nemusí vůbec vyplatit. Jinak pro ty co chtěj 4x4 bude určitě super volbou Scout, který si myslím ororti vybavenější 4x4 klassik octávce nebude o moc dražší, spíš naopak. Samozřejmě s tou cenou počítám po slevách, které jsou někdy velmi zajímavé a věřím, že se najdou štastlivci, kteří dají za novou RS s pár příplatky po slevě i pod 600 jako prd :)

Editováno: , autor: Jendoslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kamarád dostal 18% a prodejce je jeho kamarád ;-) já jen 17% jasný, firma to koupí na sebe pak dá vám a jste jako druhej majitel ale i tak dobrý ;-) Tak zpět k tématu jak by řekl Pawouk :-P

 

Když to nepůjde jinak tak se naseru a vezmu si jí v základu  :scooter:

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...