Popu Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 (editace) Ja teda absolutne nesouhlasim ........ to samy muzu rici o vsech barvach i klidne ty zluty .... kdyz pojedes kolem pampeliskovy louky Kazda barva ma neco do sebe a kazdej nebude koukat na studii,... kdyz se me ta barva libi tak si ji proste vezmu,.... nebudu se ridit nejakou studii, kde tu studii provadeji ING. u kaficka a treba i zvara, kde si reknou: ....... ,, tak soudruzi, jak to teda vystudujem ? ! " ....... proste u me se studie na barvu nelibi Editováno: 10. Říjen 2013, autor: Lukason 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 tak já se teda přiznám, kdyby se mi ta barva líbila, taky se vyseru na nějaký studie ale musel jsem to nějak věděcky podepřít ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Nevim jak vy, ale ja jsem tu sedou jeste nevidel na zivo. Takze do te doby ani nehodnotim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Na šedou jsem narazil naživo v červnu když si testeři tuším že se čtyřma RSama dali oddych u marketu a ... je nádherná! K tomu červený třmeny.. hmm Ale každej má zase jinej vkus. A že šedá splývá s okolím? .. Co maj říkat motorkáři? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Ta šedá není opravdu žádnej zázrak (jak říká Pawouk - myšák), to už raději tu brčálovku, nebo žlutou telecom Já osobně bych uvažoval o modré race (ale bude jich jako máku, pač tato barva jde zvolit i na klasických O3 a každej je volí), nebo stříbrnou (těch je snad ještě víc) a pak bych zvažoval červenou či bílou. Ten brčál je zajimavej, ale moc jsem jich neviděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) A co bílou s růžovým nádechem? Viděl jsem včera :-) :-):-) Ale nebyla to RS Editováno: 15. Říjen 2013, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 žlutá Telecom nebo modrá Česká pošta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) motosmane: copak jsme banda buziků? Jakou růžovou? Editováno: 15. Říjen 2013, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 :-) koukal jsem na to asi 5 min. , než jsem tomu uvěřil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 A nebol to len takyto car wrap (biela perletova folia)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Mě osobně by na RS zajímala ta červená metla....není moc tmavá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Tady je na Rapidovi: http://aclukas.sweb.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Aha, no nevypadá to nijak přitažlivě, pastelka bude asi lepší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 dělá Škodovka taky individuál barvy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 jistě, mrkni do 2D konfigurátoru, je jich tam dosta ale taky za dost peněz, ale nikoli pro RS ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 To motosman: bilou s nadechem do ruzova jsem videl nekolikrat na O2. Maximalni hnus. Nechapu zda neco tak strasneho ma nekdo ve firemni flotile, nebo to byl nejakej individual, kazdopadne jsem taky nevericne nechapal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Za me seda Steel vypada na RS vyborne. Dneska jsem ji videl i na FII MonteCarlo a taky parada s temi cernymi MC prvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Meve šedá steel je jen na OIII RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Za me seda Steel vypada na RS vyborne. Dneska jsem ji videl i na FII MonteCarlo a taky parada s temi cernymi MC prvky. dnes jsem jednu viděl, nádhera... a byla vidět mezi ostatními auty až dost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Po Teplicich uz jezdi RS Combi v zelene barve. Ta barva se mi libi cim dal vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 (editace) Pár dnešních foteček z dnešního testování nových RS (zelená DSG diesel, žlutá benzín manuál).... Editováno: 16. Říjen 2013, autor: Clint 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 A co na mě zapůsobilo nejvíce? Rozhodně benzín v manuálu, naprosto jasná volba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 souhlas ........... ale ani DSG bych nepohrdnul kdyby na to prislo, ac ho moc nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 (editace) DSG byla fakt nuda a k tomu ještě diesel.....kdepak. Co se týče barev, tak bych asi zvažoval modrou race, nebo tuhle zelenou. (nevypadá špatně a moc jich nebude - pač je jen na RS oproti té modré). Koho by zajímala spotřeba po mé 45minutové jízdě.....12,4/100km, výrobce udává kombinovanou 6,2/100km. No prostě jsem si zařádil. U nafty tam bylo myslím něco pod deset na sto.... Mám-li porovnat mojí 1,8 TSI a tuhle 2,0 TSI s 60 koníky navíc, jednoznačně je tam ten nárůst výkonu patrný, prostě ten benzín jede skvěle. Nafta s DSG také nejede špatně, ale chybí tomu šmrnc, žádná zábava, nic...jen jízda. Na benzínovou manuální verzi jsem se fakt těšil a nezklamala. Člověk má najednou zase radost při řízení takového auta....a užívá si to. Editováno: 16. Říjen 2013, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 (editace) Tuhle vasi logiku s manualem nechapu. Vetsina opravdu sportovnich aut se dnes uz vyrabi vyhradne s automatem a nikomu to nudne neprijde a po navratu manualu vola asi dva a pul cloveka. Ja si naopak opravdu nedovedu predstavit jet ve vykonnem aute a resit nejake kvedlani. Nejak me naprosto nenapada, jaky prinos by to pro tu jizdu melo mit. Editováno: 16. Říjen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.