Clint Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 ........a hlavně si neposkrabes čelní sklo Jako třeba já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Vyhřívané okno je dobvré vyzkoušet. Ne každemu vyhovuje jak drátky v něm rozptylují světla pouličních lamp a protijedoucích aut. Poškrábat čelní sklo plastovou škrabkou...? Čím to drbete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Golf 7 a OIII má bezdrátové vyhřívané čelní sklo.Je tam průhledná folie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Flag: měl jsem smůlu v březnu, jak byl ten písek ze Sahary. Ráno jsem škrábal zamrzlé okno (jen lehce) plastovou škrabkou a jak tam byl ten jemnej písek, vojel jsem si všechna okna kromě zadního To samé všichni sousedi. Takže mám čelní už vyměněné na pojišťovnu a na boční prdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardakulich Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Dix1 tak to tě zklamu, mám OIII RS a mám vyhřívané čelní sklo.....drátky!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Golf 7 a OIII má bezdrátové vyhřívané čelní sklo.Je tam průhledná folie. Tak to jsem asi chytil špatnej kus, když tam ty drátky vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Clint: Aha tak to sorry. Tohle mne vůbec nenapadlo. To se schválně podívám na své. A to jsem ten písek ukazoval synátorovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Tak to jsem asi chytil špatnej kus, když tam ty drátky vidím. Co to je za hloupost? O3 má normálně drátky, musí tam být, jinak to prostě nefunguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 No vždyť já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Tak to jsem asi chytil špatnej kus, když tam ty drátky vidím. Ale ne, tu technologii VW jeste porad vyviji. Taky jsem si myslel ze to v Golfu a spol. uz je, ale byl jsem vyveden z omylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 A v čem je to taková bomba, smím-li se zeptat? Funguje to opravdu jak má a o světla se nemusíš vůbec starat je to prostě moc fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Vyhřívané okno je dobvré vyzkoušet. Ne každemu vyhovuje jak drátky v něm rozptylují světla pouličních lamp a protijedoucích aut. Poškrábat čelní sklo plastovou škrabkou...? Čím to drbete? Má nějaký vliv vyhřívané čelní sklo na příjem (citlivost ) navigace která je připevněna k čelnímu sklu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Neřekl bych. A ani v servisu se toho nebáli. Je tam někde pod sklem anténa el. knih jízd a poloha vždy odpovídá. Sám používám na navigaci telefon a ten funguje i když se válí na víku popelníku. Na skle navigaci nevozím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiříček Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Tak jsem dneska byl u Ferdy doladit pár drobností. Mimo rámec Ferda zkoušel aktivovat bluetooth na mém Boleru - nemám příslušný hardvare . Ale Ferdovi se podařilo dostat na základní úroven obslužného programu, kde jde dělat s Bolerkem moooc věcí. Na Boleru mi jede nyní prohlížeč obrázků. Dost dobrý! Díky Ferdo25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Ještě bych dal i malé video do sekce pro Bolero ať se mohou všichni kochat... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Ferdo, jezdíš někdy na nějaké srazy směrem k Ostravě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Kdepak....Strakonice město mé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 (editace) Čekám na geometrii v servisu, tak jsem si prolezl vedle autosalon. Ten zploštělý volant není žádná šiška. Sedadla super, akorát hlavová opěrka by mohla být trochu vyšší. Mají tady kus s devatenáctkama a vypadá to, jak kdyby tam už na kole ani nebyla guma. Trochu mě zarazila velikost pixle na automatické přepínání světel, docela to zavazí. Editováno: 19. Duben 2014, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejky Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Pepuldik:zaleží jak moc jsi omezený rozpočtem. Ad3) Dokódování-na tohle si tady pořádně prostuduj příslušné vlákno, páč těch věcí co se dá dokodovat je fakt hodně, tak proč zbytečně platit.Je tu na to dost šikovných a ochotných borců. prosím tě mohl bych tě požádat o to příslušné vlákno.-) já ho v elektrice tady na foru nějak stále nemohu najít. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Bojler: Jako že se ti ten volat líbí víc, než na fotkách? Nebo jak to myslíš? .... nikde jsem se nedočetl, že ho do RS budou dávat... ale pokud ho mají v autosalonu, tak asi ano ... je otázka od kdy, od MR 2015 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 prosím tě mohl bych tě požádat o to příslušné vlákno.-) já ho v elektrice tady na foru nějak stále nemohu najít. díky moc TADY ho máš. Je tam vyvěšené a tudíž na prvním místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Kdepak....Strakonice město mé. A doporučit někoho z MS kraje bys mohl ? Do Strakonic se asi jenom tak nedostanu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Mám informaci, že bude nově dostupná O3 RS s barevně odlišnou střechou, předpodkládám, že jen černou, ale s jednou zajímavostí. Pod samotnou folií, která má mít životnost 3 roky, nebude střecha nalakovaná stejně jako auto (jen základ prý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 No nevím nevím a jak by to asi lakovali ve fabrice? Nebylo by levnější to laknout cele, než něco zakrývat? To spis bych věřil tomu ze by to byl díl jako pro PAD ale s pevnou částí s fólií.... a tři roky se mi zda také málo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 No je to nelogické, takže se tomu vlastně dá i věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.