xstorm Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 tak jako nikdy jsem neviděl snad nic hnusnějšího než OIII se zastěrkama... Můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Na první,druhý,třetí pohled si většina lidí zástěrek ani nevšimne. Jinak myslím,že to vzhled nijak nekazí a když to plní svůj účel,tak já jsem jednoznačně pro. Navíc je to jen přes zimu,tak když někdo přežije plecháče, zvládne i zástěrky. Toť múj názor. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Mne zasterky taky nevadi a nepocituji ze by to kazilo vzhled auta. Proto sem tuhle diskuzi nikdy nepopchopil. Druha otazka je je ucelnost. V ni nejak pochybuji. Nevim kam to strika po dverich bez nich, ale i s nima mam ted auto jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Sanek81: Presne, polovina lidi tu jezdi pul roku na opravdu hnusnych plechacich a pak resi nejake zasterky. Editováno: 27. leden 2014, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Prohlidnul jsem si auta bez zasterek. A v tomhle snehovem marastu ty auta maji ten hnusny nanos snehu po celym prahu po prvni dvere. Kdez to ja se zasterkama jej mezi kolem a zasterkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Tak včera jízda v současných sračkách a pravděpodobně díky zástěrkám boky zasraný jen pod kliky!!! Myšleno ten největší bordel jinak špinavý celý auto ale kliky běžně zašpiněný! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Ahojte. Ja som si kúpil originál zásterky na OIII. Veľmi jednoduchá montáž. Predné sa museli vrtať asi 7 vrtákom.zadné nie. Po namontovaní som nemal pocit že je to nejako škaredé alebo že by to rušilo. Asi je to vec zvyku. Neviem ako náhrady ale origináli tam celkom pasujú. Má to tu výhodu aspoň u mna, že ked dávam auto do garáže jemne klepnem po zásterke a všetok bordel padne. Ked som zásterky nemal, všetok sneh bol rozťahaný po prahoch. Keď sa to v garáži roztopilo bolo tam veľa vody a špiny.Takže mne sa osvedčili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 jen bych pro odpůrce doplnil, že se vrtá do toho papírpapundeklového podběhu, tedy nikoli do živého ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) já to vyřešil že místo vrtání jsem tam dal samořezný šroub co jsou nimi přichycený zástěrky!!! Editováno: 3. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 zástěrky jsou spolu se zimními gumami z auta dole, žádné poškození laku se nekonalo, ochranná fólie odlepena dolů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 je mě jedno jak to vypadá,a ať si každej říká co chce..jezdím denně a nechci mít auto hned osekaný a v létě od asfaltu zadělaný....za mě zástěrky ano... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Zasterky musia byt aj v zime aj v lete a vôbec mi nekazia dizajn ani nahodou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Stejně jako mira a rodolfo, ale na černé si jich stejně nikdo ani nevšimne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda RS Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Dnes dělají zástěrky decentně, není to jako sloní uši u stodvacitky. Dejte někdo fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Detail zástěrek nemám, a na mé černé při normálním pohledu zanikají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Dnes dělají zástěrky decentně, není to jako sloní uši u stodvacitky. Dejte někdo fotku. To je pravda, bohuzel i jejich funkcnost je diky tomu mnohem decentnejsi nez driv. Byt alespon podle me porad uzitecne jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Dnes dělají zástěrky decentně, není to jako sloní uši u stodvacitky. Dejte někdo fotku. zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Stejnej hnus, zástěrky na auto prostě nepatří, kazí vzhled a jsou k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 už jsi to tu psal, přečti se to vlákno k čemu na O III jsou dobré... také zastávám názor jako ty, ale čistější auto a hlavně nezasrané kliky zevnitř mě přesvědčily je na auto na zimu dát! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 A nahodou fotku tech zasterek na zadku nekdo nema? Combi a lift asi budou mit zasterky stejne, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) kdo hledá najde... ale ty nehledáš, jen se ptáš... zde a také zde vidíš (resp. nevidíš, proto nehledáš a ptáš se... protože nejsou skoro rozpoznatelné) zadní zástěrky na bílé O III .nicméně ty na zadku nepomůžou od zasírání klik a boků auta, už se to tu také psalo... takže nejsou až tak třeba, protože zadek lifbacku je tak dobře udělaný, že světla liftbacku zůstávají stále čistá, špiní se jen RZ a střed nárazníku....(druhá fotka - kačer promine, propagaci zasrané RS) níže máš fotky z toho příspěvku... Editováno: 26. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 To by nebylo, aby ty si neměl svoje "plácání"... Nicméně děkuji Ti, za Tvojí ochotu, že si mi tu fotku sehnal. Jinak hledal jsem to, ale nenašel jsem náhled, který by mi vyhovoval a proto jsem se zde zeptal Jediná fotka co jsem potřeboval je ta od Luccase a tu jsem ještě neviděl. Tímto Ti chci velmi poděkovat, že jsi tak ochotný a zvládl jsi to, pomohl mi a kupodivu za to zatím nic nechceš. A k tomu proč jsem to potřeboval vidět. U OII mi zástěrky přesahují kola a při parkování mi zvukově dávají vědět jak daleko jsem od obrubníku, abych si neodřel kola. Tzn. mi šlo o to, jak moc mi tohle bude fungovat na OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 sorry, to bylo hodně nemístné... zeptej se to kolika lidem jsem ve svém volném čase nakódoval přes VCDS co potřebovali a nikdy jsem od nikoho nic nechtěl .... ... ta poslední věta mě opravdu pobavila, tedy jsi si tím vynahradil tu skorourážku nicméně když vím, poradím... s brnkáním zástěrkama o chodník nemohu sloužit, ale rada tu je, kupovat pneu s ochranou disku proti poškození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Jenže ono i když ochranu ráfku mám, tak bohužel i tak se dá disk poškrábat, vzhledem k tomu, jak jsou sem tam obrubníky kvalitně udělány. Už nejednou se mi povedlo gumu i poškodit, takže tohle bohužel není řešení pro mě. Prostě nevýhoda sídliště, kde musím auto parkovat co nejblíže k chodníku, aby to nikdo neodřel. To řešení co jsem popisoval je možná pro zasmání, ale prostě mě to funguje. Bohužel co tak koukám, tak na OIII jsou zástěrky už velmi decentní, mám obavu, že už tam nebude dostatečný přesah... P.S.: nemám zájem Tě nijak urážet, bylo to myšleno nadneseně... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.