SUPÍK 2.5TDI Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Chtěl bych se jen tak zeptat...... na autě mám 18ky kola s 225/45 rozměr. V tech. průkazu jsou největší kola 17ky. Je možné, že to má vliv na řazení automatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Nechtěj mě nasrat se zakládáním témat se stejným názvem. http://forum.skodahome.cz/topic/123179-superb-25tdi-120kw-automat/ http://forum.skodahome.cz/topic/122691-superb-25tdi-120kw-automat/ V tom tématu, kde píšeš, že máš problém s převodovkou jsem ti poslal odkaz na servis. Už jsi tam volal? Mohl by jsi napsat, co ti řekli a ne jen shánět informace ale s vyřešením se už nepochlubíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUPÍK 2.5TDI Vloženo 6. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Sorry nějak mě to nedošlo...... byl jsem už ve dvou servisech...... a v každém mě řekli něco jiného..... V jednom, že to není normální tak jak mě to řadí a v drůhem zas, že jim to příjde normální...... Tak že už fakt nevím. Potřeboval bych se svézt s jiným supem, abych viděl rozdíl...... A neboj už nebudu zakládat to téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Hochu bacha na Žraloka - on umí pěkně kousat, když je třeba! A jinak si předně pořádně přečti "obsluhu vozidla- automatická převodovka". Automat v našich Supech má několik režimů a i v tom je třeba rozlišovat! Jinak větší kola by případně mírný vliv mohla mít, ale nevidím to jako zásadní. Nevím jestli to není Tvůj první automat, ono s automatem se člověk musí sžít! A jinak jestli jsou to pouze Tvé dojmy,pojmy, průjmy, tak na srazu to určitě někdo bude moci posoudit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 mám 2.8 V6 automat a kola jsem tam měl od 17-19 ... změna v řazení automatu? ne! .. jednou to víc žere, jinak to pruží, jinak to sedí, máš třeba pocit většího odporu při zatáčení. Ale automat řadí pořád stejně .. při těch stejnejch otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Ahoj mam problém nevím zda velký či malý bo je to normální. mam 2.5tdi 120kw a když jedu tak mi tam pěkně padne 1,2,3 a jak to jde na 4 tak motor je značnějš slyšet(pouze když se chci rychlejš rozject třeba do kopce) nevíte čím by to mohlo být a jak to řešit?někdy se mi třeba stane že jedu po rovině a zařadí jedna dva a než to padne na 3 tak točí skoro až do 2500 Otáček...Mam nalítáno cca 187 tisíc a olej měněn nebyl nevím zda vyměnit aby se to nevykurvilo ještě víc..ono se říká že by se měnit neměl...a že když se vymění tak se to dost často sere....Prosím o nějaké rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Takže pokud to dobře chápu Bruncla321 nechce ti tam padnout 4 a motor se zbytečně vytáčí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 nn právě tam ta 4 vlítne hned u 2 tisíc otáček..Motor zařve když to jde z trojky na čtyřku tak v tom momentě když mu na 3jce přidám aby si přeřadil na 2tisících na 4 tak jako když tam něco přeskočí někde a je to slyšet jako sviňa...jinak to u jinejch převodů nedělá...nevím zda je to v převodovce nebo motoru:-/Kámoš říkal že měl něco stejného a že mu při výměně rozvodů trošku hejbly čerpadlem a od tý doby to má krásně plynulý jak to má být....mechanik mi zase řekl výměnu oleje...ale to se mi moc nechce bojim se že se to pak bude srát...teď v pondělí to nechám dát na rozvody ...tak třeba se to povede nevím co jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Tak osobně výměnou oleje nic nepokazis sice si nejsem jistej zda je dobre teď měnit olej když se ti tam něco sere . Dej vědět co ty rozvody a kdyžtak nechat zkontrolovat převodovku zda tam není něco špatně . Jinak kdy si naposled měnil olej a jak často Ho menis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Oleje jsem měnil nedávno i filtry akorát v ty převodovce nebyl nikdy měněn ani filtr, zkusím ty rozvody a uvidíme, jinak ta převodovka se dá zkontrolovat jak přes diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Tak jsem udělal rozvody a problém je stejný,akorát navíc jsem zaregistroval že když stojim a přehazuju z R na D bo opačně tak je slyšet jak ta převodovka chroupe a když stojí cca 1-2h tak při prvním rozjedzu je slyšet a i cejtit prasknutí...co myslíte že to může bejt???olej v převodovce ještě nikdy nebyl měněn a má najeto 187 tisíc...mam jej nechat tedy vyměnit??četl jsem tu že to pak nedělá dobrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Tak jak to dopadlo? Přátelé, je dobré, když se Vám podaří odstranit nějaký problém, tak řešení sem hodit! SUPÍ BANDA se ráda poučí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 má pravdu předseda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Ahoj nevim jestli ta otázka tady patří. Jak často měníte olej v automatické převodovce a co všechno se tam ještě musí udělat? Vim ze sám to nezvládnu. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Ahoj nevim jestli ta otázka tady patří. Jak často měníte olej v automatické převodovce a co všechno se tam ještě musí udělat? Vim ze sám to nezvládnu. Děkuji za odpověď. Pokud jezdíš městský provoz men olej po 40 tis.Pokud normal provoz tak po 60ti.Pokud nejsi daleko prahy mohu vymenit není problem mam profi vybavení na automaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Děkuji za odpověď škoda jsem z úplně z druhého konce republiky Frýdek Místek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Zdravím vás mám otázku ohledně opravy na převodovce jestli je těžké opravit vůli na pravé přírubové hřídeli (pozice 6 v příloze) trochu se hýbe a při záběru mi to vibruje s předkem. Sám to asi nezvládnu nevíte asi cenu opravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.