Kane13 Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Tenhle ACC má a krytka je opravdu jiná, s "žebrováním" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 jaky zebrovani furt ? ma to jen naznaceny, jinak je to furt stejny a sami krytka je furt stejna stejne tak u SIII. akorat se lisi designem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Věř mi, že když jsem u toho auta 2 dny stál, mám určitý povědomí o tom, jak to vypadá. Proto ty uvozovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 (editace) Nějaké foto z Designbloku Sent from my iPhone using Tapatalk Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Machura gramatika 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Doufám, že se brzo objeví nějaké fotky verze Active. Rád bych tu bídu viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 No v té bílé s těmi plasty mi to na pohled jako základ přišlo.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 bila perlet denco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 ...toto je pro mě bílá perleť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 u škodovky bílá perleť znamená to, že se musíš na lak podívat ze vzdálenosti 5 cm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Nicméně naživo i v bílé vypadá mnohem lépe než na fotkách 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 On 22/10/2016 at 10:43 AM, Marousek said: Moc tomuto zdroji nevěřím, ale třeba je na tom něco pravdy... Může někdo potvrdit? http://auto.tn.nova.cz/clanek/novinky/potvrzeno-skodovka-odsouhlasila-velke-kupe-suv-pro-evropu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Vždyť už o tom tady bylo psáno, že to chtějí udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Pisal som niekde ze prinasam novinku? Reagoval som na Marouskov post. Tak na co tento spam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Omlouvám se, nevšiml jsem si, že to je reakce [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Nicmene.. reagovat na famu "auto.tn.nova.cz" obrazkem z auto bildu .. a tim prokazat, ze to není fama :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Ty trollko kto tu co prokazuje, pisal som nieco take? Dnes som zbadal clanok tak som sen hodil foto, to je cele. Tak sa ukludni uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Mám objednáno http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/91191161 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) Tak to gratuluji. U nás se rozhořela bouřlivá debata, protože polovičce se medvěd nelíbí a ani se jí nelíbí automat. S autem bychom jezdili oba, tak se některých věcí nechci vzdávat. Nicméně, kdybych ustoupil, alespoň mě auto bude stát méně....:-)) Takže konsenzus je zatím takový, vyzkoušet všechny adepty, Sharan, Tiguan, Kodiak, Multivan, Peugeot 5008, u Hyundaye jsem prohlásil, že nevlezu ani na zkoušku. Tak nás čekají se všemi třemi prcky výlety po salónech. Editováno: 4. Listopad 2016, autor: signoflife 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 tak gratulace decela cumim ze to ma jenom 2,2tuny na tazne cekal bych vic,jestli to neni zkrz tu prevodovku nebo to maji vsechny motorizace? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Jinak v dost starém jarním čísle Světa Motorů jsem před časem viděl jejich vizualizaci Kodiaqu když už vlastně věděli, jak bude vypadat a lišilo se to jen v detailech. Přední nárazník měl menší a méně plastový, zato na bocích ostřeji zakončený otvor a dole nebylo to moře plastu. Už jen tato blbost i na bíle vizualizovaném autě vypadala mnohem lépe a auto mi bylo mnohem sympatičtější. Řekl bych tedy, že těm, včetně mě, kterým se Kodiaq nelíbí, bude nejvíce vadit to plastové pole a mít to aspoň jiné nárazníky, bude se myslím líbit více lidem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 http://www.auto.cz/cesky-trh-v-rijnu-2016-dle-modelu-kolik-se-uz-prodalo-kodiaqu-99972 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 V 5. 11. 2016 at 0:17, foxdivemaster napsal: tak gratulace decela cumim ze to ma jenom 2,2tuny na tazne cekal bych vic,jestli to neni zkrz tu prevodovku nebo to maji vsechny motorizace? Ne, maximum je 2500 kg - 2.0 TDI (110 i 140kW) s DSG a 4x4. V pětimístné variantě teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Neví někdo jak je to s deštníkama? V návodu se píše Deštník nikdy neukládejte do odkládací schránky vlhký - hrozí poškození deštníku. Když se ale použije při dešti, tak bude logicky vlhký... To tam nejsou nějaké odtokové kanálky v té schránce? Dává se tedy po použití do kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 To je dost nelogické a pokud to tak je, tak dokonale odfláknuté.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Co by bylo nelogické... nechtěli byste tam mít ještě nějaký vysoušeč??? Řešíte píčoviny, to že to auto vypadá debilně, že je odfláknutý materiál interiéru i celkové zpracování (jako u všech nových Škodovek) to vám nevadí, ale že budete muset nechat uschnout deštník po použití než ho znovu uložíte do schránky to je hrozný problém... Asi jako kdyz do chladící schránky dáte orosený nápoj, taky to nemá kam odtéct...I kdyby to mělo kanálek, nedal bych tam vlhký deštník už z principu, že se zapaří, jestli si někdo myslí že voda odteče a je hotovo, tak těžko... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.