Habi001 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 bude mít jen automatické přepínaní mezi dálkovými a potkávacími světly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Školení prodejců na Kodiaqa v MB: FB Autocentrum Šmucler 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Tak už jste se toho konfigurátoru dočkali.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Kapku zabugovaný ale 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Nevím zda jdou ventilované sedačky v koženém provedení. Ví někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 http://www.auto.cz/jak-vypada-nejlevnejsi-skoda-kodiaq-98885 Tak co, kolik podobně nádherných aut uvidíme po ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Před hodinou, Tragedie_v_JZD napsal: Kapku zabugovaný ale Co ti tam nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 zacal jsem kodiaq - style ... a hned to tam chtelo, abychj si vybral, jaký předpladný budu mít na autorádio a jako důsledek toho to tam chtělo i kolumbuse... takze jest enez jsem vůbec zacal konfigurovat, to k vychozi cene style pripocetlo dalších 50 tis kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 to není bug vyber prostřední variantu tam není předplatné ani columbus jde jen o deklarovanou konektivitu škoda versus mobil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 To je jasný ... nicméně, to fakt ve stylu je povinně jenom columbus s konektivitou? imho to bude spíš bug ne? .) skodovka v konfigurátoru často mívá (zejména u čerstvých dat a modelů) poněkud zmršené některé závislosti ... takze spíš předpokládám, že se s tím něco udělat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 po mě to columbus nechtělo říkám vyber prostřední variantu konektivity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 A sorry... jsem slepy ja tu prostredni variantu pobral jako "vyber prostredni vybavu"... kupuju si brejle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 (editace) taky jsem vybral to prostřední, ale vůbec jsem z toho pak nepobral, jaký teda je vlastně vybraný infotaiment. Další volba např. Columbus/Amundsen nenastala. Ve finální konfiguraci je uvedeno: Rádio Standard (Gen2) Editováno: 6. Říjen 2016, autor: signoflife 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Pak je tam "radio standard (gen2)" ... asi bolero?Ale o moznost vyberu amudsena a columbuse prijdes...Bych to nedramatizoval... kdyz se zacla delat o3 nebo rapid tak prvni dny/tydny byl konfigurator zabugovany (zejmena zavislosti vybav)... a nejen pri jejich zacatku... minuly tyden jsem zkousel konfigurovat o3 style a pokud clovek vybral litrovy TSI... tak byl konfigurator uplne zmateny ( koukam n to ted a stav trva).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Infotainment Bolero 8", slot na SD kartu, USB, Apple konektivita, Bluetooth s hlasovým ovládáním, SmartLink+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 prakticky to je jedno, zatím objednávat nebudu....:-)) Ale ty barvy ze supa mu vůbec nesluší, nelíbí se mi ani jediná, budu muset počkat na zvláštní lakování. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Zaujímavé sú Kožené športové sedadlá (PL3), uvidíme na živo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 http://cc-cloud.skoda-auto.com/cze/cze/cs-cz/ns7/67117 Kodiaq už je v konfigurátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Taky se tu o tom uz cely vecer bavime 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 jo...aha super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 (editace) Včera sem v něm seděl a musím říct, že prostorově uvnitř výborný, třetí řada sedadel není špatná. Ale ze svými 192cm, bych tam nechtěl dlouho cestovat. Klasické místo pro děti, jako všude jinde. Proti konkurentům, které jsme měli k dispozici (Mazda CX-5, Volvo XC60, BMW X3, KIA Sorento, Hyundai Santafe, Mitsubishi Outlander) je Kodiaq na dobré úrovni. Jinak Santafe se prostorově s Kodiaqem rovnat nemůže ani trochu. Od toho má Hyundai GRAND Santafe Výbava LK bude až během roku 2018, za půl roku se ukáže verze SCOUT a za dalšího půl roku SPORTLINE, který bude nabízet 20" kola. To jak bude fungovat, ukáže jen čas. Editováno: 7. Říjen 2016, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Jaký název mají ty kola Habbi001? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 18" TRIGLAV antracit - v současné chvíli se dají objednat jen ve stříbrném provedení 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Neví někdo zda a kdy bude digitální přístrojovka ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Jindrousi, ty mi připomínáš toho oslíka ze Shreka ..."už tam budeme?a teď už tam budeme?...a už?...a už...a už?" [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.