Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nejprve si zjistěte, co znamená zahájení montáže na Ukrajině.

Podel sa. Ja osobne som sa nepytal "zasveteneho" kolegu, ci to je SKD rezim alebo nie.

Upraveno od sk0d@

před 29 minutami, bojler napsal:

Nejprve si zjistěte, co znamená zahájení montáže na Ukrajině.

Kde to mam zistit? Ak niekto nieco vie, tak nech to napise.

Presne, Eurocar ma tolko certifikatov kolko je treba. Mozu sa presunut aj na Mars, a ti co pochybuju na (do) Venuse.

před 12 minutami, DavidSK napsal:

Keď verí celý svet Slovensku ( v Bratislave sa vyrába http://sk.volkswagen.sk/sk/produkty_a_produkcia.html ), tak budúci majitelia Kodiaq-u, môžu a aj budú veriť Ukrajine, nie?

No neviem, neviem... So slovenskymi, ceskymi a ani nemeckymi autami ziadny problem nemam. S ukrajinskymi to ja osobne uz vidim trosku odlisne. A to hlavne teraz, ked je ta krajina poznacena vojnou.

před 3 hodinami, sk0d@ napsal:

Presne, Eurocar ma tolko certifikatov kolko je treba. Mozu sa presunut aj na Mars, a ti co pochybuju na (do) Venuse.

Certifikáty jsou jen vtipný papír bez žádné hodnoty. Dneska ISO a další blbosti dostává každá firma, která umí správně vyplnit papíry. :D

Dalsi "všadebol" čo :)

Dobrá, pojďme se společně podívat na to, jaké certifikáty má Škoda, resp. VW ve své fabrice na Ukrajině a veřejně je přiznává.

Dle oficiálních stránek Škoda Auto, má Solomonovo následující:

Výborně, dva certifikáty, které musí mít dneska každá fabrika, aby dostala kšeft. A dál? Mají certifikát, který vydává VW nebo snad něco více? Já jen, že mluvíme o certifikacích, tak bych rád věděl i o těch dalších, které jsou užitečné a nedají se získat tím, že pár lidí podepíše papír o bezpečnosti práce a o tom, že training department vytvoří dva dokumenty, které popisují výrobu automobilů z pozice dělníka na páse.

Skoda, a vseobecne VAG nie je povinne nejakemu Sabizovi poskytovat interne dokumenty ohladom auditov joint venture, OEM atd. Tebe staci vediet ze to je kontrolovane.

Ja nechcem znevazovat pracu Skodovky, zaujimam sa o to cisto z mojho pohladu ako potencialny kupec Kodiaqu. Kazdopadne by ma zaujimalo, co presne sa vyraba na Ukrajine? Budu tam montovat vsetky vybavy a pre vsetky regiony? Alebo to maju nejako podelene? Ja som napriklad zo Slovenska a zaujima ma vybava Style. Kde to vyrobia, ked si to teraz objednam?

Skoda, a vseobecne VAG nie je povinne nejakemu Sabizovi poskytovat interne dokumenty ohladom auditov joint venture, OEM atd. Tebe staci vediet ze to je kontrolovane.

Takže dle všeho žádné další „certifikáty“ neexistují. Kdyby existovaly, Škoda by je vynášela až do oblak.

Isteze. Mas pravdu. Hocijaky Voloďa im zavola:
"zdravstvujte chcém montóvat vas óbr автомобиль"
skoda: "mate Iso?"
Voloďa: "da komrad"
Skoda: "zajtra posielame kamiony s mkd setmi"

Ach jo... ty nebudeš moc bystrý, co?

Da komrad

Bavím se nad tím, jak tady plácáš nesmysly o tom, jak má Eurocar plno certifikátů a kdo ví čeho, ale nejsi schopný vyjmenovat ani jeden.

Já se zase bavím nad tím, jak se tady pořád všichni hádáte kvůli ptákovinám..

Všichni? Já vidím jednoho. Pořád toho stejnýho.

On je tu někde Mello?

Má někdo fotku, jak Kodiaq vypadá se záštěrkama? Už je možné je mít i do výroby :-)

Jak se skládají auta v Solomonovu dokáže během pár minut najít i cvičený šimpanz. Debata o certifikacích je úsměvná. Každý, kdo o automotive alespoň rámcově slyšel, ví, že podstatné jsou audity a požadavky výrobců.

@bojler a o to tady celou dobu jde... To jen mistr @sk0d@ začal plácat nesmysli o tom, že mají hromadu certifikátů.

Jinak zatím potkávám pořád jen 2 barvy - bílé a červené. Ani jedna mu nesluší.

Viděl jsem pak různé barvy (z hlavy si pamatuji jen kapučíno) na kamionu, ale tomu jsem moc pozornosti nevěnoval.

Upřímně nevím, jaká barva by na to šla nejlépe, no bílá je fakt krize..

u nás se objevila lava. Asi to není zrovinka nejhorší, ale nějaké nadšení se nekonalo. Červenou jsem také viděl naživo a ta vypadala myslím dobře. Jenže tu zrušili. Jestli tam nemají ty nudné barvy schválně. Možná by stačila i jedna barva v ceníku.

Upraveno od signoflife

před 12 minutami, _Denis_ napsal:

Jinak zatím potkávám pořád jen 2 barvy - bílé a červené. Ani jedna mu nesluší.

Viděl jsem pak různé barvy (z hlavy si pamatuji jen kapučíno) na kamionu, ale tomu jsem moc pozornosti nevěnoval.

Upřímně nevím, jaká barva by na to šla nejlépe, no bílá je fakt krize..

Najlepsia bola jednoznacne hneda mato, ale tu zrusili :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.