bojler Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Nejak se musi zduvodnit zariznuti Alhambry/Sharana a podporit vnimani SUV = "rodinne auto". Je to asi jakoze i20 a i10 jsou rodinna auta. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Jj, pri tom prave jedine MPV narozdil od SUV ma smysl co by rodinne auto. I u Kodiaqa si i instalaci 3 velkych autosedacek na 2. rade sedadel nepredstavuji, ze by se vesly, ale nevim nikde jsem o tom necetl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 (editace) před 1 hodinou, bojler napsal: Nejak se musi zduvodnit zariznuti Alhambry/Sharana a podporit vnimani SUV = "rodinne auto". Je to asi jakoze i20 a i10 jsou rodinna auta. Počkej, oni zařízli Alhambru a Sharana? Editováno: 25. Březen 2017, autor: Arnie J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 SUV = robustni = bezpecne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Ale hovno. To je jen zdani. Je to stejne bezpecne jako treba octavka.. je to zase vetsi hmotnost vetsi setrvacnost atd. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranek1 Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 Nevíte co znamená objednávka vozu je přesunuta do tzv. "D". Tuto informaci mám z ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 27. Březen 2017 Sdílet Vloženo 27. Březen 2017 D jako delete - tvoje objednávka byla smazána :-))) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranek1 Vloženo 28. Březen 2017 Sdílet Vloženo 28. Březen 2017 Vidíš, to by mne nenapadlo, díky za radu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Dneska jsem viděl Kodiaqa poprvý na dálnici a celkový dojem byl velice nedobrý a o tom se shodli i další dva spolucestující. Ze zádu byl takovej úzkej na úzkejch kolech a celkově vypadal z dálky jak zvednutá Fabia. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Jsi fakt normální? Rozměry jsme si snad u vypsali v tvém vlákně o nejlepším autě na světě. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 29. Březen 2017 Sdílet Vloženo 29. Březen 2017 Protože se shodli i ostatní spolucestující tak to bude pravda, prostě na fotkách a salonu to vypadá jinak než v běžným provozu a srovnání s ostatníma auty. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Kluku nejspise si tem tvym spolucestujicim urcite vysral diru do hlavy tema tvejma dedukcema 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 (editace) Tak si přečtěte tento dnešní test: http://auto.idnes.cz/skoda-kodiaq-cys-/auto_testy.aspx?c=A100329_210435_automoto_fdv Citace: Když jsem auto viděl v podzemní garáži obklopené z jedné strany kombíkovým superbem a z druhé octavií, zaujalo mě, že vypadá nižší, než jsem čekal. Oproti superbu je jen o dvacet „čísel“ vyšší, takže trochu připomíná velké škodovácké kombi na zvýšeném podvozku. Je sice o 16 cm kratší (4,7 m) než superb, ale širší boky mu dodávají mnohem mohutnější vzhled. Také uvnitř je ve všech směrech kromě podélného více místa než v superbu, hlavně do šířky, ale i v kufru (+ 60 litrů). Editováno: 30. Březen 2017, autor: wolfspitz citace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Zde vedle sebe OIII / Kodiaq (mě teda moc malý nepřipadá) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Tak si přečtěte tento dnešní test: http://auto.idnes.cz/skoda-kodiaq-cys-/auto_testy.aspx?c=A100329_210435_automoto_fdv Citace: Když jsem auto viděl v podzemní garáži obklopené z jedné strany kombíkovým superbem a z druhé octavií, zaujalo mě, že vypadá nižší, než jsem čekal. Oproti superbu je jen o dvacet „čísel“ vyšší, takže trochu připomíná velké škodovácké kombi na zvýšeném podvozku. Je sice o 16 cm kratší (4,7 m) než superb, ale širší boky mu dodávají mnohem mohutnější vzhled. Také uvnitř je ve všech směrech kromě podélného více místa než v superbu, hlavně do šířky, ale i v kufru (+ 60 litrů). No zrovna tahle citace ty tvoje názory popírá a ne podporuje. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 No v reálu mě upřímně taky překvapilo, že je menší, než jsem čekal. Ono to bude určitě i tím na pohled masivním designem, který slibuje větší rozměry 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 me zas v realu prekvapil ze je proste akorat a ta treti rada sedadel jako nouzove na cca 100km po okoli naprosto ok staci si akorat ty sedacky umet nastavit,tiguan xl me prisel divnej ale ja ho nemam rad celkove,myslim ze kozak nebude mit konkurenci ,joo a denisi videl jsem konecne poradne nazivo 4okou tvoji lasku,uplne me to dostalo jak je to brutalne dobre rs a scout,social tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 S tou 4-okou hrůzou to myslíš vážně, nebo je to ironie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 fakt dobre me to dostalo ale rikam byla tam jenom rs a scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Hm, prostě má každý svůj vkus, no.. RS je snesitelná.. Za mě ne hezká, ale jde to. Ale Scouta mohu směle za sebe označit za to asi vůbec nejhnusnější, co se dnes dělá, podobná byla snad jen Multipla..Ale to je OT, že se to někomu líbí mě překvapuje, ale zjevně se lidé dělí na 2 tábory a není nic mezi. Aspoň se mohu proti tomu cítit, že mám krásné auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 http://www.autorevue.cz/skoda-predstavila-zcela-novou-verzi-kodiaqu-slouzit-bude-zachranarum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_sobi_ Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 (editace) On 30. 3. 2017 at 10:52 PM, _Denis_ said: No v reálu mě upřímně taky překvapilo, že je menší, než jsem čekal. Ono to bude určitě i tím na pohled masivním designem, který slibuje větší rozměry Vidíš a pri mne sú tie pocity presne opačné - dizajn opticky zmenšuje skutočnú veľkosť. Komentár od kamaráta: "To si si väčšiu kravu nemohol kúpiť?". Zaparkovaný bol vtedy Kodiaq vedľa "bežných" áut. Editováno: 2. Duben 2017, autor: _sobi_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Ono to bude o tom, kdo má jaká očekávání, měřítka a vkus.. Tady to nevnímám ani jako bílou, ani jako černou, prostě je nějak velký a každý tu velikost vnímá jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Dnes jsem mel moznost sedet v Tuaregu. Z venku asi vetsi auto, zevnitr bida. To ma Kardiaq rozhodne navrh. To snad i v Rapidu mam na dylku vic mista. Kufr taky zadna slava. Ano, motor 3.0 V6 a pneupodvozek je o necem uplne jinem. Ovsem cena 1.6mil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.