Dixik2 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 To je brzo.Tak 1-2 týdny před 37 týdnem půjde objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 > Arnie J A nebylo by lepší založit si vlastní vlákno zde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 A tak to asi jo, ale nevim, co bych tam furt psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 SOP 37KT a první kusy na začátku roku 2018 by znamenalo vyrábět skoro čtyři měsíce výstavní/předváděcí auta. Pokud není plánovaná kapacita na hodně nízké úrovni, tak to nedává smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Mám to od známého ze salonu.Tak mě to poslal.Víc nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ms3791 Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 Ahoj. Mate nekdo realne fotky tech cervenych barev, co jsou ted v konfigurátoru, popř. je nejaká cesta, jak se dostat ke koridě? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2017 ms3791: ...... realne jeste zadne auta nejezdi, kde uvidis barvu realne, je maly model Kodiaqu. Co se tyce Corridy, tak bud nejake bazarove auta, jinak vyroba urcite ne. Corrida bude k dostani u Kodiaq SPORTLINE. Pro uz/momentalne ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Vcera jsem jel se strycem v Kardiaqu a kdyz clovek vezme za madlo dveri po tom co auto stalo na slunicku tak to skripe a vrze jak nejaka Dacie. No jo, Skoda i kdyby mela model za 3mil., bude to porad a vzdy jen Skoda. Protoze prave takove detaily delaji rozdil mezi smelem a kvalitnim autem. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 To máš bohužel pravdu a nemusí to ani stát na sluníčku. Na druhou stranu, aspoň to nevrže za jízdy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machura Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 (editace) V týdnu jsem jel v sedmičkové řadě BMW a dělalo to taky. Tak si asi příště koupím Japonce když ty němčouři nic neumí. Vlastně ne Honda mi to dělala taky. Tak snad Francouz? No tchýně má Renaulta tak jsem to šel vyzkoušet a co by jste řekli? Měl ho tam. Editováno: 24. Červenec 2017, autor: Machura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Zvláštní..V rodině máme Mercedes (CLK), BMW (E91) i Audi (A6) a nedělá to nikde, dokonce ani ve staré F-kové Astře. Kamarád má Insignii a ani tam jsem to v životě neslyšel.Asi jsem měl jen štěstí na dobré kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Má současná O3 žádné pazvuky nevydává, doufám že její nástupce bude také bezproblémový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 (editace) Jako považuji to u auta za skoro 900 za docela velký provar. No ale co už teď, vracet to kvůli takový blbosti nebudu. Víc mě štve, jak moc to na 18" kolech drncá (je to 1.4 předokolka bez DCC). Čekal jsem tedy větší komfort na pneumatikách profilu 235/55. Editováno: 24. Červenec 2017, autor: Arnie J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Tak trochu upustit pneu. Jak moc ti to natlakovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 No to jsem doufal, že je to přetlakovaný, ale bohužel, bylo to přesně -- 2,4 bar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 obavam se, ze to je vlastnost, mame 1.4 v praci, se 17", bez stavitelného podvozku a schvalne jsem si ji na chvili zabavil a opravdu je uskakana... chova se to uplne jinak, nez s DCC. Jezdim na 19" s DCC a je to v pohode... asi chyba ve vyberu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 (editace) No jo, co už teď. Příště takovou chybu neudělám, abych si koupil škodovku Každopádně díky za potvrzení. Já ještě někam skočím zkusit ty 17", jestli by to aspoň částečně nepomohlo, a když to bude plus mínus stejné, tak už na to dlabu. Editováno: 25. Červenec 2017, autor: Arnie J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Ještě mě napadá, jestli nemůže mít vliv FWD vs. AWD. Jistým vodítkem je i to, že k FWD vůbec nejde DCC připlatit. Já mám FWD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 to netusim, ja testoval 4x2 1.4 na zakladnich kolech, moc pohodli nepobral.. mysleno na nasich silnicich :-( na hladke silnici by to bylo něco jiného, ale to neovlivnim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 V 24. 7. 2017 na 16:20, Arnie J napsal: Jako považuji to u auta za skoro 900 za docela velký provar. No ale co už teď, vracet to kvůli takový blbosti nebudu. Víc mě štve, jak moc to na 18" kolech drncá (je to 1.4 předokolka bez DCC). Čekal jsem tedy větší komfort na pneumatikách profilu 235/55. No jo koupit si nevyzkoušené auto jen podle fotek za míč to je přece kauf !! 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 S tím souhlasím.Nechápu,jak si někdo může koupit auto než si jej osahá.Také chci Karoqa a počkám,až si jej "osahám" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 No s Karoqem je to podobné - letošní kvóty jsou už skoro vyčerpány - a to to ještě ani nemají na salonech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Borci, na zkoušení nebyl čas Jinak samozřejmě souhlasím. Ale potřebovali jsme to do května (druhý mimino), což se stejně o měsíc nestihlo. Vyzkoušeli jsme si ho před objednáním aspoň staticky 28.10. v Praze před výstavištěm a první dojem byl super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Bohužel první dojem je jedna věc, druhá věc jsou odlišnosti konkrétních verzí. Od horších a lepších sedadel přes podvozek (Ateca i Karok jdou ve šlépějích OIII a nemají mio 4x4 víceprvek) až po chování na silnici podle převodovky a motoru. To se ale člověk v recenzích prakticky nedozví, protože pořádná recenze prakticky není. Jen se furt omílají otisky na skledněných displejích a subjektivní dojmy ze vzhledu. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 25. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2017 Přesně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.