Toper Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Ahoj, řeším drobný problém, potřebuji sundat přední nárazník a rád bych věděl, kde všude jsou šrouby, abych náhodou něco neutrhnul, neulomil a pod. Nemáte někdo nějaký obrázek, či jinou radu? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Rohy nárazníku jsou přišroubivány k blatníku. Pak na masce ze shora a na plastu že Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ze spoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Snad to pomuže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milfka Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 Ako sa dostanem k srobom cislo jedna ??? mate na to niaku fintu lebo je k tomu dost blby pristup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 malá račňa s patričným bitom a ideš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankot01 Vloženo 3. leden 2024 Sdílet Vloženo 3. leden 2024 Zdravím Stala se mi nepříjemnost u vozu Škoda Yeti 2016. Mám poškozený přední nárazník a nevím jak přesně to vyřešit, zajímalo by mě, za by měl někdo nějakou představu o tom kolik by stála výměná celého nárazníku v autorizovaném servisu Škoda. Je to verze po faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.