mx6 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Starou Kiu Ceed má ségra a docela dobré auto na přemísťování, ale taky je OUT i když pořád lepší jak i30.. Teď ta nová Ceed - taky ji budou stačit 4 roky a je hotová stejně jako nová i30. Za chvilku jich budou plné bazary za třetinové ceny.. Smutné.. Editováno: 28. Únor 2014, autor: mx6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) uvidime .. dnesne ceedy a i3o su o riadny krok dalej nez predch generacie .... a ceed vobec nema sileny interier . okrem toho je podstatne prijemnejsi nez v toledorapide ... aj ked teda dizajnovo je toledorapid intros konzerva ale pekna az na to ze SA to zabila kvalitou a vyberom materialov ad futuristicke palubky .. co napr. honda civic .. to je uz hodne silna kava .... Editováno: 28. Únor 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Nevim co furt vsichni mate s tou kvalitou materialu v Rapidu. To se s tou palubkou mazlite? :-) A vyplne dveri me osobne prijdou taky v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) ja si nekdy klepu na tu tvrdou kapličku...jinak je mi to šumák a vypln dveri mi prijde uplne v pohode....co mi vadi je ta "kuze" na starym ctyramennym volantu... Jinak palubka novyh oceedu je hrozna...vubec nechapu na co tam je milion tlacitek vsude, i na volantu Editováno: 28. Únor 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) si ma pobavil ale vsak sto ludi - sto chuti a hlavne ze tebe tvoj rapik chuti mne nie ;( ad volant, ja by som ho vymenil alebo apson dal este potiahnut ozajstou kozou Editováno: 28. Únor 2014, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) Ja se chystam poridit si novej volant www.volanty.net Je pravda ze ta "kuze" na tom puvodnim neni zrovna nic moc... Editováno: 28. Únor 2014, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) taky jsem se nekolikrat chystal na ten volant, nicmene si pak reknu, proc vyhazovat 3tis do luftu...dyt je to jen pitomej volant, kolo kterým točím...dřív jsme točili horšíma volantama, třeba ve fáčku ad palubka ceed----jako je to hezky...to jo, ale nechápu prostě ten počet tlačítek...tak jsem to myslel...ne že by to bylo hnusný hausnumerum na volantě, na středovým panelu a pak plno hejblátek na těch páčkách pod volantem a ktomu tisíc displejů Jaktože to škodovka umí jen pár tlačítkama? Editováno: 28. Únor 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Interiér pěkný, spousta ovládacích prvků by mi nevadila, ale ty červené displaye ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 jj, interiér OK, ale překombinováno spoustou tlačítek a displejů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 no na ceede je milion tlacidiel na volante ale ma to vyhodu ze nemusis sa natahovat za ovladacmi ... nie je to az tak zle ked si xvyknes mne skor vadia tie packy po volantom najma spinac svetiel ... este od dob 120 som zvykly na samostatny spinac na svetla tak ako to maju skodovky dodnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 jo a ten volant sa za tie peniaze oplati jednak bude hrubsi a hlavne lepsi na omak prip sa da aj upravit tvar ... rozhodne do potiahnutia volantu ist .... mal som pozicany rapid s tym hnusnym volantom ... rozhodne by som to riesil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) interier se mi teda jako celek vic libi v rapidu... kazda vec je tady na tom obrazku v jinem designu... kazde tlacitko je jine, je jich moc, otackomer necitelny a rychlomer taky nic moc. Co se mi tady naopak libi jsou vydechy klimatizace a jejich svetle oramovani - dodava nadech luxusu, ktery se ale ztraci v celkove zmeti vsech tech hejblatek... EDIT: hnusny volant v rapidu ? me se teda libi moc, a triramenny se mi zda dokonaly. Teda nevim co mate za vkus, ale je to cisty design. to ze na nem neni spousta tvarovani, milion tlacitek, 6 barev plastu, nekolik barev niti v obsiti a podobne se mi libi a jsem za to rad. Editováno: 28. Únor 2014, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Me se 3R volant na rapidu taky libi. Vyjadroval sem se k tomu volantu a k tomu materialu co se do rapida daval v MR 2013. To nebylo nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 hej o tom potahu co davali na zaciatku sj na 4a3 ramenne o tom tu je rec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) EDIT: hnusny volant v rapidu ? me se teda libi moc, a triramenny se mi zda dokonaly. Teda nevim co mate za vkus, ale je to cisty design. to ze na nem neni spousta tvarovani, milion tlacitek, 6 barev plastu, nekolik barev niti v obsiti a podobne se mi libi a jsem za to rad. jo chlape kdybys měl ten 4R tak mluvis jinak On neni vylozene hnusnej ale ten triramenej je lip tvarovanej a hlavne ma kuzi a ne jeji divnou napodobeninu, ktera nicmene neni neprijemna na dotek jako holý plast ale.....nikdy nezapomenu kdyz mne prodejce po zkusebni jizde tvrdil "To je kůže pane, to si pište že je, co by to jinýho bylo" Editováno: 28. Únor 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Kdyby se dal nakonfigurovat 4R s multifunkcí na obou stranách, tak bych bral radši ten, líbí se mí více, ale ten současný 3R je opravdu boží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 co ja vim tak kdybych mel bluetooth tak by teoreticky ten 4R mel mit multifunkci na obou stranach ale nejsem si jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 4R sa mi lepsie paci je aj prktickejsi lepsie sa mi drzi ak mam pravu ruku polozenu na loketku ale mam pocit ze 4R uz v sucasnosti nie je mozne vobec v Rapide mat ... 4R nemal multifunckiu na oboch stranach v Rapide . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Únor 2014 Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 (editace) pokud se nekomu páčí víc nez jeho 3R tak klidne vymenim Druha multifunkce pujde urcite dodelat- dost mozna to pujde i prehodit z toho 3R ne? Editováno: 28. Únor 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Jo, tlačítka jsou kompatibilní. Oboustranné ovládání z 3R na 4R a naopak jde. Já bych chtěl na svoje 3R dát tlačítka s ovládáním PC (tzn. ta pravá), ale netuším, jestli je na to připraven svazek k ŘJ. Kabel od levých tlačítek na svorkovnici pod volantem je stejný, to mám zjištěný, tam problém nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 ...nikdy nezapomenu kdyz mne prodejce po zkusebni jizde tvrdil "To je kůže pane, to si pište že je, co by to jinýho bylo" Jenze ona to kuze opravdu byla, jen znatelne nizsi kvality! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) tak tohle je hnus, dnes jsem náhodou narazil na to, že Toledo má asi od MR 2014 novej volant. jenomže uplně příšernej, stokrát horší než měl Rapid MR 2013 a se současným Rapiďáckým se to vůbec nedá srovnávat. Editováno: 4. Březen 2014, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Souhlas, nelíbí se mi. On byl dříve nějaký jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 v kuzi muze vypadat lip:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Však na té fotce to je podle mě v kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.