taktik Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Nazdar "rapidaci", som cerstvy majitel Rapidky.Vo vybave mam Climatronic. Vcera som absolvoval prvu nocnu jazdu a prekvapil ma velmi silny jas Climatronicu. Palubaka a radio svieti primerane,o dost viac svieti teplota a vetrak na klime. Moja otazka je: Da sa znizit jas Climatronicu? Da sa celkom vypnut Climatronic? Nikde som to v navode ani fore nenasiel.... Dakujem za vase odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Vypnout se dá, tedy alespoň u Fabie II a to snížením otáček ventilátoru na nulu (tak dlouho točíš, dokud se nevypne displej) Snížit jas bez zásahu do elektroniky určitě nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 takže když se vypne, tak nic nefouká? dá se udělat, aby to foukalo vzduch zvenku bez ohřívání nebo ochlazení? jas budíků a tlačítek se nedá v Rapidu vůbec regulovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) ano když se vypne, nic nefouká co se týče foukání zvenku bez ohřívání nebo chlazení, tak určitě, v návodě na straně 62, tlačítko A/C (vypnutí/zapnutí chlazení) viz.: http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Rapid_NH/11-2012/Manual/Rapid/A05_Rapid_OwnersManual.pdf Editováno: 23. Duben 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Rapid nema "reostat", cili osvetleni budiku/tlacitek se regulovat neda. Je pravda, ze intenzita jejich osvetleni se mi zda byt OK, ale vyssi intenzity osvetleni Climatronicu jsem si take vsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 23. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Dakujem za navedenie,ano....staci stiahnut otacky ventika a dalej tocit ovladacom....Climatronic sa vypne a zhasne.Takze v noci,ak ho netreba...neoslnuje. Dik za navedenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 A jde ventilace alespoň náporem,když máš vypnutý ventilátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Neviem,vyskusam dnes a dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 To je zase šílená vychytávka - proč se sakra nedá regulovat jas palubovky? To jde i na mé 10 let staré plechovce .... To je fakt šílenost, zase informace, kterou jsem nepotřeboval vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 to už neměla ani FII, do FI to ještě dávali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 To je brutální nevýhoda. Snad se to půjde dát nějak předělat / přeprogramovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) já doufám, že ikdyž tam chybí ruční regulace, tak se ten jas po vjezdu třeba do tunelu utlumí a na slunku zase přidá. třeba se šetřilo jen na drátech a poťáku. ještě k té aut. klimě. dá se nějakých způsobem teda docílit toho, aby to foukalo jenom vzduch venku bez ochlazení nebo ohřátí? je mi jasný, že tlačítkem A/C vypnu chlazení. ale dejme tomu, že venku bude třeba 13 a nebudu chtít topit ani chladit. si myslím totiž, že to takhle udělat nejde a ta klime žije vlastním životem. Editováno: 25. Duben 2013, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 To určitě musí jít, aby jsi to používal jen na ventilaci vzduchu bez klimatizace, ne? Když vypneš A/C, tak to právě vypne celou klimu a fungují jen ventilátory, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 to právě nevim a ani to neodzkouším, budu mít man. klimu, ale zajímá mě to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Jestli to nikdo nevyzkouší, tak dám dnes/zítra vědět - zejména jak moc budu vytočenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 určitě se to dá,. právě tím vypnutím A/C a stáhnutím teploty na minimum, takto pak proudí dovnitř nijak neupravený vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 vypnout A/C a taky "auto" jinak ti tu klimu bude zapinat a vypinat dle teploty, vlhkosti a vnejsi teploty. pak jak rika HjM stahnes teplotu dolu a ono to bude jen nabirat vzduch zvenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 A intenzita toho proudění jde regulovat jako při klasické manuální klimě nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) ano, normálně přidáváš nebo ubíráš otáčky ventilátoru, pravým kolečkem, pokud se nepletu runner: to A/C se zapíná normálně samo automaticky? to se nemusí manuálně? Editováno: 25. Duben 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 HjM: jsou tam cudliky: "A/C" a "Auto". pokud hned zapnes "Auto" tak se to ridi samo - jak klima tak otacky ventilatoru, i ktere vydechy jsou pustene, tak topeni. pokud mas "auto" a vypnes "A/C" tak se klima vypne a ridi se automaticky jen otacky ventilatoru, vydechy a topeni pokud mas nastavenou teplotu vyssi nez je venku. ovladani ventilatoru je na prave strane jak pises. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Jo nemoznost regulace jasu palubovky je jedno z uzasnych "zlepseni", ktere Skodovka provedla na F2/Roomster/Rapid. Jedna se totiz o vysoce luxusni funkci, kterou pry majitele techto vozu neoceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 HjM: jsou tam cudliky: "A/C" a "Auto". pokud hned zapnes "Auto" tak se to ridi samo - jak klima tak otacky ventilatoru, i ktere vydechy jsou pustene, tak topeni. pokud mas "auto" a vypnes "A/C" tak se klima vypne a ridi se automaticky jen otacky ventilatoru, vydechy a topeni pokud mas nastavenou teplotu vyssi nez je venku. ovladani ventilatoru je na prave strane jak pises. já to chápu, ale to A/C když vypnu, a mám režim auto, tak se mi pak A/C samo nezapíná ne? nebo třeba když vypnu A/C, vypnu motor, a pak až znovu nastartuju, tak pořád to A/C bude vypnuté, ne? a bude se to muset manuálně zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Co jsem já odpozoroval, tak když vypnu A/C a dá se ofuk na sebe a pak dám auto, zapne se i A/C. Každopádně když to celé vypnu, po nastartování je to stále vypnuté - pamatuje si předchozí nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Ahojte, aj vam ak stojite s autom na slnku a vo vnutri je skoro 100 stupnov a zapnete klime aj vam tak strasne huci od motora, predpokladam ze sa zapnu vsetky ventilatory aby sa auto vychladilo....je to logicke, vonku bolo 38 st. a ja som mal na Climatronicu nastavenych 22 stupnov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Jiste, to je normalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.