Ajfl Vloženo 2. Květen 2013 Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Pojďme si vzájemně sdělit ideální nastavení ekvalizéru po našem vlastním/vzájemném laborování, ať už pro ty, co už jezdí nebo pro ty, kteří nechtějí laborovat s námi a jen si užít ideální nastavení. Počet REPRO: 4/6 Nastavení EKVALIZÉRU: BASS/MEDIUM/TREBBLE/BALANCE/FADER Poslouchám PŘEVÁŽNĚ: CD/MDI/RÁDIO/SD karta Převážný styl hudby: FOLK/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP/METAL/ELEKTRONIKA Průměrná hlasitost: XY Editováno: 9. Květen 2013, autor: Pawouk doplněna SD karta do "Poslouchám PŘEVÁŽNĚ" Citovat
Ajfl Vloženo 2. Květen 2013 Autor Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Počet REPRO: 4/6 Nastavení EKVALIZÉRU: BASS +6/MEDIUM +3/TREBBLE -3/BALANCE +1/FADER +3 Poslouchám PŘEVÁŽNĚ: CD/MDI/RÁDIO Převážný styl hudby: FOLK/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP/METAL/ELEKTRONIKA Průměrná hlasitost: 12 Editováno: 8. Květen 2013, autor: Ajfl Citovat
Maverick Vloženo 2. Květen 2013 Vloženo 2. Květen 2013 Pridam sve nastaveni, byt je to Amundsen+ Počet REPRO: 4/6 Nastavení EKVALIZÉRU: BASS +6/MEDIUM +3/TREBBLE 0/BALANCE +1/FADER +5 Poslouchám PŘEVÁŽNĚ: CD/MDI/RÁDIO Převážný styl hudby: FOLK/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP/METAL/ELEKTRONIKA Průměrná hlasitost: 12 Citovat
Pawouk Vloženo 8. Květen 2013 Vloženo 8. Květen 2013 Téma pročištěno a některé příspěvky přesunuty sem: http://forum.skodahome.cz/topic/123809-obecn%C4%9B-o-zvuku-a-spol/Důrazně upozorňuji, že veškeré příspěvky, které nebudou ve formátu příspěvků č.2 a 3, budou odstraněny!Uvádějte také o jaký typ rádia se jedná. Citovat
Petrrr Vloženo 21. Říjen 2015 Vloženo 21. Říjen 2015 (editace) Protože jsem si nedávno nechal dodělat zadní repro ( origo z O2 fl - tedy včetně výškáčů, rapid zadní výškáče origo nemá ) a nemohl jsem se doladit přijatelného zvuku, zkusím oprášit toto vlákno a otestovat předchozí 2 nastavení. je pravdou, že jsem tam měl narvaný víc ty basy a výšky, jinak bychom se shodli až otestuji, vložím sem své nastavení. Ale něco mi říká, že hoši výše to budou mít asi nejlepší k ideálu i když já mám 8 repro a tedy nuance mohou být. Počet REPRO: 4/6/8 Nastavení EKVALIZÉRU: BASS +6/MEDIUM +3/TREBBLE -1/BALANCE +1/FADER +2 Poslouchám PŘEVÁŽNĚ: CD/MDI/RÁDIO Převážný styl hudby: FOLK/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP/METAL/ELEKTRONIKA Průměrná hlasitost: 10 Editováno: 21. Říjen 2015, autor: Petrrr Citovat
Fezoj07 Vloženo 21. Říjen 2015 Vloženo 21. Říjen 2015 Ja som vymenil zadne repro za predne z rapida a teda moc to nepomohlo teraz to hra moc výškovo mam amundsena :-) Petrrr ako si kodoval? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.