MaRvN Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Zdarte, měl bych na vás dotaz. Když stojím z kopečka a mám zařazenou jedničku, auto začne popojíždět (cukaně), ale když jedu i do prudkého kopce, tak se mi zdá že spojka neprokluzuje, myslíte si že by to mohlo být i něčím jiným než právě spojkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 řekl bych že už není taková komprese ve válcích aby váhu auta udržela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRvN Vloženo 21. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Takže přetěsnit motor ? nebo ještě něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Malta ti tu písal o kompresii vo válcoch....takže ešte nerozmýšlaj o pretesnení,ale daj zmerať tlaky vo válcoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Čau, mám dotaz, když auto stojí, zařadím jedničku a při pouštění spojky, to divně (jak bych to nazval) ,,zachrochtne" to samé když zařadím zpátečku a couvu, při vymáčknutí - zmáčknutí spojky to většinou tak ,,zachrochtne" možná to je i moment jak přidávám a začne to zabírat, součastně s pouštěním spojky, snad nějáká vůle?? Felicia 1.6 Mpi r.v. 97. (nalítano přes 150K nemám ji dlouho) Jinak při jízně vůbec nic,řazení-spojka vše o.k. Díky za rady nebo návrhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 zdravim, koupil jsem felcku 1.6 a majitel předemnou prej kupoval novou spojku, to by jaksi odpovídalo, ale spojka se smeká, a to i když je lanko uplně volný, dá se to nastavit nějak jinak ? nebo jen lankem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 zdravim, koupil jsem felcku 1.6 a majitel předemnou prej kupoval novou spojku, to by jaksi odpovídalo, ale spojka se smeká, a to i když je lanko uplně volný, dá se to nastavit nějak jinak ? nebo jen lankem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 len lankom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 A když to nejde lankem, tak se musí povolit svěrná matka na tisícihranu, co je navrchu na převodovce k ovládání vypínacího excentru, stáhnout tu páku za kterou tahá lano a přesadit ji o pár zubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) já si spíš, myslim, že majitel předemnou vyměnil jen lamelu a na přítlačák se vykašlal, protože se spojka klouže i když je lanko volný Editováno: 5. Květen 2013, autor: hirsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
or1vel Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Ahoj škodováci,mám taký dotaz mam feldu 1.6 1996 a prešmykuje mi spojka tak sa chcem opýtať stači keď vymenim spojkovu lamelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Zalezi kolik do toho chces vrazit. Pokud to mas na dojeti nebo na prodej tak je to jedno ale ja bych menil celou sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 kedže výmena spojky je drahšia ako spojková sada s prítlačákom lamelou a ložiskom /SACHS 50Eur/ tak to akosi nemá význam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Když si to někdo mění sám nebo u meloucháře a platí štylem "já na bráchu, brácha na mě", tak je mu jedno jestli mění jen lamelu, nebo komplet přítlačák, lamelu a ložisko. Vsadil bych se, že předchozí majitel měnil jen lamelu právě z uvedenýho důvodu - vyšlo ho to prostě levnějc. Každopádně, pokud spojka klouže je to na výměnu kompletu, i když by lamela byla (skoro) nová. Je to to samý, jako měnit tlumiče - nikdo normální taky nemění jen jednu stranu, ale vždycky celou nápravu najednou - když už ne celej komplet na všech kolech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.