Přejít na obsah

spinava voda v nadrzce chlazeni


Omegac

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny. Mam nasledujici problem. V nadrzce na chladici kapalinu se me objevil zajimavy ukaz. Voda v ni byla vzdy zelena. Proste v barve fridexu. Ale pred nekolika dny sem zjistil ze voda je uplne zrzava. Jak kdyby tam nekdo rozpustil horcici. Ma nekdo stejnou zkusenost?? nem vim v cem je problem, Felicie 1.3 r.v. 1997 Fridex sem menil minuly rok. Na nem je najeto zhruba 2000 km. Diky za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já taky, kdysi.

Ještě na tu špinavou vodu jsem najel asi 30 tkm, ne-li víc.

Pak jsem udělal kompletní proplach, vždy nalil vodu, nechal kroužit, vypustil, nalil novou, vypustil a tak pořád dokola až vytékala úplně čistá.

Pak jsem nalil nový Fridex a po pár tkm rezavá znova. Takže jsem už jen jezdil dál a nestresoval. Takto jsem najel možná dalších 30 tkm.

Co to ale znamená nevím, původně jsem myslel, že je to tím, že jsem dlouho neměnil kapalinu. Možná to nevěští nic dobrého, ale jak jsem psal, pak už jsem to neřešil a jezdil klidně dál. Chladilo to normálně, v zimě nemrzlo, v létě nepřehřívalo, tak jsem už nestresoval :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mam panove opet novi problem. Myslim si ze ta voda v nadrzce se zakalila tim ze se prevarila. Po nstartovani auto v pohode jede. ale najednou teplota vylitne na 110. Po chvilicce sice spadne a pak uz neblbne. Ale vyvaruje se me z nadrzky. Takze porad dolivam. Do oleje nic nejde. Tesneni sem pod hlavou sem nechaval menit minuly rok. Termostat meneni minuly rok. Nevim co s tim :kol-32: :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak felda opravena. Teda Asi na pul. Mechanik me tu hlavu snizil o 3 mm!! Vubec nechapu ze me to jede. Teda spis jak dlouho to pojede. Jenom pri zvyseni otacek me tam neco susti. Asi ventily. Nevim jestli bych nemel spis shanet novou hlavu. Poradi nekdo jestli jezdit s tou snizenou?? Nebo sehnat novou??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...