taktik Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) co bezpecne prerusit a stazit ukradnutie rapidky?ma niekto nejaky napad??? Chapem,ze umiestnenie spinaca bude individualne....ale zatial som nekuchal...takze naprv sa pytam. Idealne by bolo,keby to nic nepisalo do pamati zvad. Editováno: 4. Květen 2013, autor: taktik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Já jsem také nad něčím takovým uvažoval na F II... Chtěl jsem udělat vypínač na palivové čerpadlo nebo vypínač na vedení od klíčku co jde na startér aby sepnul.. Ale vždy mě bylo vše rozmluveno.. Navíc čim víc si to auto zabezpečíš, tak bude akorát v případě pokusu o krádež nějakým amatérem víc zdemolované jak bude zloděj hledat, co si tam vymyslel za zabezpečení... Nakonec mě bylo poraděno, ať se s ničím takovým nedrbu, že když to budou chtít ukrást tak je nakonec ani vypínač nezastaví.. Já to nakonec vyřešil pojištěním auta proti odcizení a víc asi vymýšlet nebudu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 presne tak, pojisteni a nic jinyho nedavam, zadny zamykani zpatecky, alarm. pro me je lepsi, kdyz auto zmizi nez abych mel rozdrbanou palubku, sedadla apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 4. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Dik za nazor,poistka ti cele auto nezaplati....mam poistene. Cerpadlo je fajn,prejde 100m a koniec...pochybujem ze na ceste bude rozoberat pol auta.Da sa to poriesit elegantne napr. http://www.alarmshop.sk/dialkove-ovladania/7976-rc-302-2tn.html cez rele odpojis dialkacom cerpadlo a je vymalovane...aspon si myslim...a ak to dobre v aute zasijes,tak krabicku nenajde. Kedysi som na Fabke niekomu odpajal cerpadlo v lavom stlpiku,len uz nepamatam ktore kable To je moj nazor,ale zaujima ma aj vas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Zámek zpátečky tak alarm mám, ale pochybuji, že by to pro zloděje byla v této době jakákoliv překážka ... Problém s odpojením čerpadla dle informací, které jsem sháněl, když jsem to chtěl dělat je, že se uloží závada do paměti... Takže když to "omylem" aktivuješ, tak budeš mít závadu a pak to jezdit mazat do servisu... Teda pokut nemáš kabel a neumíš to sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Já myslel, že k tomuhle slouží imobilizér. Nikdy jsem se o tuto problematiku nezajímal, můžete mě uvést do obrazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Vie niekto poradit,ako jednoducho a skryte sa dostat k vodicom cerpadla v nadrzi?Ma niekto elektricku schemu zapojenia benzinovej casti? Je zvazok vedeny v lavom stredovom stlpiku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Já měl v plánu zapojit vypínač seriově s nějakou pojistkou. Myslím že je to snadné a bez zásahu do originální elektroinstalace. Ale zatím jsem se k tomu nedostal. Že by zloděj na ulici hledal, kde je závada, proč auto nejde nastartovat, toho bych se nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 (editace) taky jsem uvažoval, ale co to udělá se zárukou? Prodejce mi řekl že tajný vypínač mi není schopen zařídit že to není origo škoda příslušenství narozdíl od zámku zpátečky....jinak souhlasím nejlepší je dobrá pojistka + GAP na x let.... já už jsem z minulosti poučený Editováno: 8. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Dik za nazor,poistka ti cele auto nezaplati....mam poistene. Cerpadlo je fajn,prejde 100m a koniec...pochybujem ze na ceste bude rozoberat pol auta.Da sa to poriesit elegantne napr. http://www.alarmshop.sk/dialkove-ovladania/7976-rc-302-2tn.html cez rele odpojis dialkacom cerpadlo a je vymalovane...aspon si myslim...a ak to dobre v aute zasijes,tak krabicku nenajde. Kedysi som na Fabke niekomu odpajal cerpadlo v lavom stlpiku,len uz nepamatam ktore kable To je moj nazor,ale zaujima ma aj vas... Zaplatí, pokud máš GAP XL ;-). Po dobu první x let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) jop tak např.při financování na 6 let -> GAP na 6 let a můžeš v klidu spát (první tři roky krytí ze 100%) Editováno: 13. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Ahoj, už jste někdo "tajný" spínač realizoval. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 ja som to riešil pri poistkách som prerušil prívod na vstrekovače,další bol na pal. čerpadlo, super až na vypinač kým som prišiel na to ktorý je dobrý skrátka vypinače občas blbli a nemohol som štartnuť. Potom mi kamarát dal také čo sa nenastrkavali na dutinky ale letovali a tie boli spolahlivé tie mám až doteraz a to je nejakých 6 rokov. Na rozdiel tu od kolegov možem odporučiť tajné vypinače raz mi to auto už zachránilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 vypinac bych taky bral ale podle me je to zasah do elektriky takze moznost problemu se zarukou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 leda by sis udělal takovou falešnou pojistku. tj. normální pojistku přerušit a z jejich vývodů shora vytáhnout kabely a na ně dat vypínač. pak jen předpokládat, že zloděj amatér nebude otevírat pojistkovou skříň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Já mám v úmyslu do auta nainstalovat GSMko, které mi na dotaz pošle triangulaci ID buňky operátora kde je tel. připojen. Potřeboval najít bod, kterým bych vyřadil vůz z provozu a nic nebylo vepsáno v závadách. Když budu mít štěstí tak jej nikdy nevyužiji a když ne tak auto odstavím a pokusím se jej dohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Každý amatér má dnes GSM rušičku, to je základ, takže GSM technologie nebrat (kort když taková rušička stojí nula nula nic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plajik157 Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Každé zabezpečení je podle mě dobré ( kdyby to nebyla pravda tak některé pojištovny nedavakí třeba na zámek zpátečky slevu) Vyleptání VIN kodu přijde na netu za cca 400kč Gsm alarm cca 1000 kč na SMS bez asistenčních služeb. Naproti tomu GAP několik desítek tisíc Já mám již 9 let na FI tajný spínač zapojejený na kabel startéru a přes relé. Kkdyž nezapnu tajný spínač a chci startovat tak začne houkat siréna. Napájení relé je od radia - (tuším že se tomu říká S-kontakt) Cena siréna cca 120kč relé cca 100kč spínač -tlačítko 40 kč pár káblů a konektory 50 kč. Výhoda se zapojením pomocí relé je v tom, relé "drží" dokud nevytáhnu klíček ze spínací skříňky. Tak NIKDY nezapomenu zapnout tajný spínač při odchodu z vozidla. Schéma jsem někde za ty roky ztratil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 ... Naproti tomu GAP několik desítek tisíc Nevim odkud mas tu informaci, ale GAP urcite nestoji nekolik desitek tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 GAP vychází něco přes tři tisíce ročně. Záleží na variantě GAP připojištění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brano286 Vloženo 30. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2013 Dal som si odpojit pripojenie na diagnostiku. Pred tym nez pojdem do servisu tak musim vlozit medzikus aby im pocitac vobec nieco nacital. Pri beznej prevadzke sa stym netreba zaoberat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.