Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak ja zas takovej kutil nejsem :D ale koukal jsem na ty LED pásky na denní svícení a firmy to dělaj i na míru (takže zet tvar by asi problém nebyl) :) spíš se nikdo nedostane asi do toho světlometu :D no nic to byla jen inspirace:)

Upraveno od rogerer

sice delaji, ale jak rikam,.. aby to vubec svitilo, v noci to svitit bude ale treba proti slunicku vubec :D ....... problem urcite ne, do svetla se dostanes, staci ho urcite rozlepit, ale zase rikam, nevim svetlo sem detailne nestudoval, tudiz nevim jestli je zalepene tim ,, medvedim hovnem " ;)

STK je až za dlouho :D Mě se to zakřivené kolem blinkru taky líbí :) Ale ono to ani originál u Octavie není moc vidět...ve dne jsem sice v protisměru poznal, že ten LED pruh svítí, ale že by to zářilo jako u Audi, to se teda říct nedá.

na to ze to je prouzek a nema to nasmerovane ledky primo jako audi, musis brat to ze to sviti pekne ;)

O této firmě uvažuju, ale na internetu jsou reakce tak půl na půl.

• 4 týdny později...

tak tenhle volant z octavie RS by se brutálně hodil k rapidu s dynamic červenými sedačkami :)

1045070_526656680735546_1590681979_n.jpg

chvilku byl na netu :D mohl si si ho koupit :D ..... cena nejakych 8000 kc tedka ho ma KUBI v Supu ;)

• 1 měsíc později...

........... no muj nazor je jasnej,... urcite auto ,, CECHACKA " :D :D

snad majitele ktery tu na foru je neurazim,.... ze to je proste hnus ! ! ! !

post-58977-0-69126400-1377719699_thumb.j

nač zase takový hloupý kecy kolem toho? Mně se to auto třeba docela líbí a přijde mi vkusnější, než tvoje každodenní a s prominutím pubertální výlevy.....

Upraveno od Molvy

no podle me to neni spatny a ty biuly barve to sekne....maji snad vsechny doplnky z OB autodily :D

edit: ty kola bych si odpustil teda

Upraveno od rogerer

• Autor

To vypadá jako RS křídlo z OII? Mě se moc nelíbí ty lemy blatníků. :kol-32:

Molvy:....................... pokud se ti to libi at se ti ten tuzing libi ;) ...... nikdo ti to nebere ja napsal svuj nazor,... tak si kecy odpust a pis spis k tematu ...... jako vsem trochu jinacim a to ze tady reknu svuj nazor bych ti doporucil, vse viz. smajliky: ...........  :kol-34: .......  :wallbash: ........   :kol-49: .........  :rip:  

.......... spojeni chrom kol, plastovejch lemu a kridla to fakt k sobe nejde !!!!!!!!!!!!

Lukason: každej má přeci svůj názor a já ho neberu tobě, ani nikomu jinýmu. Jde mi spíš o to, jakým způsobem se podává. Stejně jako tobě leží v žaludku Manfroto, tak mně někdy tvoje trochu dětinský komentáře... ale chápu, že to sem moc nepatří, čili, vraťme se k tématu.

dle mě je to takové přeplácanější, ale myslím že je to jen demonstrace co vše na rapida jde navěšet :) tak se s tím nikdo moc nepaře jak to vypadá jako celek....

ne ne,... tohle fakt jezdi ;)

tak ať :D muj šalek kavy to není ale proti gustu.. ještě to není tak hrozné v hk potkávám octavu která vypada jak pojizdnej cirkus:)  když to někdy stihnu tak ji vyfotím at vidíte jak jde ověšet kára:D

no vsak at to klidne i lita :D moje gusto to taky neni :D KOKTU vyfot sem zvedav :D

no já musím říct, že to křídlo na tom rapidu se mě echt líbí...jak kdyby tam patřilo od začátku stejně jako ten černej plast na zadním narazniku...kola a černy lemy jsou bléé...vyměnit a doladit..a inspirace je na světě..

• 1 měsíc později...

Jak málo stačí :palec2:.

post-17210-0-45388300-1383496099_thumb.j

ideal ;)

akorat kola bych nevolil cerny :D

Jak málo stačí :palec2:.

Ideální na české silnice.

........... no muj nazor je jasnej,... urcite auto ,, CECHACKA " :D :D

snad majitele ktery tu na foru je neurazim,.... ze to je proste hnus ! ! ! !

attachicon.gif1274927_10201895579860846_1916122049_o.jpg

Kola šílená, lemy jsou na té fotce podle mého z eshopu jen na oko, jak vypadají orig., jinak mají být v barvě laku. Křídlo zlé není, ale na můj vkus až přehnaně agresivní, volil bych něco méně výrazného - více přitaženého ke karoserii.

Kola dělají auto a tady se to jasně potvrzuje - zlo.

• 3 týdny později...

V Brně člověk potká rapidy často. Tento kousek je docela slušně vylepšen :) Rychlý pruh vede přes celý vůz.

post-73659-0-49905400-1385260167_thumb.j

A pak už jen zbývá vyřešit,co s tím na STK. :kol-28:

Na STK odpojit, denni sviceni neni povinne :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.