rogerer Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 (editace) tak ja zas takovej kutil nejsem ale koukal jsem na ty LED pásky na denní svícení a firmy to dělaj i na míru (takže zet tvar by asi problém nebyl) spíš se nikdo nedostane asi do toho světlometu no nic to byla jen inspirace:) Editováno: 16. Červen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 sice delaji, ale jak rikam,.. aby to vubec svitilo, v noci to svitit bude ale treba proti slunicku vubec ....... problem urcite ne, do svetla se dostanes, staci ho urcite rozlepit, ale zase rikam, nevim svetlo sem detailne nestudoval, tudiz nevim jestli je zalepene tim ,, medvedim hovnem " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 STK je až za dlouho Mě se to zakřivené kolem blinkru taky líbí Ale ono to ani originál u Octavie není moc vidět...ve dne jsem sice v protisměru poznal, že ten LED pruh svítí, ale že by to zářilo jako u Audi, to se teda říct nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 na to ze to je prouzek a nema to nasmerovane ledky primo jako audi, musis brat to ze to sviti pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Tak jestli chcete vyšší výkon u 1.2/77kw-tady jedna možnost-volal jsem tam a řekli ,že to je stejné jako na yetiho......http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/tabulky/skoda/skoda-yeti-12-tsi-105-hp/ Jo a už jsem tu viděl i pěkný slevy,jo a mužeš si u nich zaplatit 4letou záruku na motor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nettle_M Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 O této firmě uvažuju, ale na internetu jsou reakce tak půl na půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 tak tenhle volant z octavie RS by se brutálně hodil k rapidu s dynamic červenými sedačkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 chvilku byl na netu mohl si si ho koupit ..... cena nejakych 8000 kc tedka ho ma KUBI v Supu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ........... no muj nazor je jasnej,... urcite auto ,, CECHACKA " :D snad majitele ktery tu na foru je neurazim,.... ze to je proste hnus ! ! ! ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) nač zase takový hloupý kecy kolem toho? Mně se to auto třeba docela líbí a přijde mi vkusnější, než tvoje každodenní a s prominutím pubertální výlevy..... Editováno: 28. Srpen 2013, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) no podle me to neni spatny a ty biuly barve to sekne....maji snad vsechny doplnky z OB autodily edit: ty kola bych si odpustil teda Editováno: 28. Srpen 2013, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 To vypadá jako RS křídlo z OII? Mě se moc nelíbí ty lemy blatníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Molvy:....................... pokud se ti to libi at se ti ten tuzing libi ...... nikdo ti to nebere ja napsal svuj nazor,... tak si kecy odpust a pis spis k tematu ...... jako vsem trochu jinacim a to ze tady reknu svuj nazor bych ti doporucil, vse viz. smajliky: ........... ....... ........ ......... .......... spojeni chrom kol, plastovejch lemu a kridla to fakt k sobe nejde !!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Lukason: každej má přeci svůj názor a já ho neberu tobě, ani nikomu jinýmu. Jde mi spíš o to, jakým způsobem se podává. Stejně jako tobě leží v žaludku Manfroto, tak mně někdy tvoje trochu dětinský komentáře... ale chápu, že to sem moc nepatří, čili, vraťme se k tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 dle mě je to takové přeplácanější, ale myslím že je to jen demonstrace co vše na rapida jde navěšet tak se s tím nikdo moc nepaře jak to vypadá jako celek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ne ne,... tohle fakt jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 tak ať muj šalek kavy to není ale proti gustu.. ještě to není tak hrozné v hk potkávám octavu která vypada jak pojizdnej cirkus:) když to někdy stihnu tak ji vyfotím at vidíte jak jde ověšet kára:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 no vsak at to klidne i lita moje gusto to taky neni KOKTU vyfot sem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 no já musím říct, že to křídlo na tom rapidu se mě echt líbí...jak kdyby tam patřilo od začátku stejně jako ten černej plast na zadním narazniku...kola a černy lemy jsou bléé...vyměnit a doladit..a inspirace je na světě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Jak málo stačí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 ideal akorat kola bych nevolil cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Jak málo stačí . Ideální na české silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 ........... no muj nazor je jasnej,... urcite auto ,, CECHACKA " :D snad majitele ktery tu na foru je neurazim,.... ze to je proste hnus ! ! ! ! 1274927_10201895579860846_1916122049_o.jpg Kola šílená, lemy jsou na té fotce podle mého z eshopu jen na oko, jak vypadají orig., jinak mají být v barvě laku. Křídlo zlé není, ale na můj vkus až přehnaně agresivní, volil bych něco méně výrazného - více přitaženého ke karoserii. Kola dělají auto a tady se to jasně potvrzuje - zlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 V Brně člověk potká rapidy často. Tento kousek je docela slušně vylepšen Rychlý pruh vede přes celý vůz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 A pak už jen zbývá vyřešit,co s tím na STK. Na STK odpojit, denni sviceni neni povinne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.