Rypicong Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 věř tomu, že NBU nebo Philips Extreme ano a sníh to opravdu zkresluje. Prostě by jsi musel mít auta vedle sebe, aby jsi ten rozdíl opravdu hned poznal. Oproti klasickým žárovkám je samozřejmě rozdíl markantní, ale to i když dáš lepší H7, tak hned rozdíl je velký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Kluci neznáte někdo tento obchod? http://www.obchodvpraze.cz/Autozarovka-OSRAM-H7-12V-55W-64210-NBU-NIGHT-BREAKER-d27447.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 to je podezřele nízká cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 http://obchody.heureka.cz/obchodvpraze-cz/recenze/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Kdyz jsi zapnul ta dalkova svetla, tak tam neni skoro zaden rozdil NBU nebo Philips Extreme sviti opravdu skoro taky tak jak ty xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 světelný tok výbojky je 2000lm, světelný tok H7 které jdou na krev (NBU, X-vision, etc.) využívají toleranci tedy 1500lm + 10% = cca 1650lm MAX. A tečka. O kolik je světelný tok rozdílný o tolik to svítí víc nebo míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Kotex ti sedne. Tecka. [emoji23] xeny jsou xeny, tecka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 To je presne ono.. Overovat obchody, laborovat s zarovkama, nakonec zjistit ze jsou za deste v noci k prdu a kazdejch tri ctvrte roku je menit protoze praskaj, zkouset jiny znacky.. To mi nikdo nevymluvi ze je proste lepsi tam soupnout ty xenony ktery budou vzdycky svitit lip, nemluve o zalezitosti stylu, ze Ale dodelavat je za 30 klacku je blbost to je jasny, to bych radsi jezdil po tme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 No, to je pravda, na druhou stranu je taky pravda, že tady už borci vylaborovali, takže další laborace netřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 tak pokud se daj sehnat za přijatelnou částku a sehnat někoho kdo ti je namontuje a osadí, tak potom jasně že xenony. Ale jinak s laborováním žárovek už je tak nějak konec. Poměr výkon, cena, barva je asi nejlepší NBU... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Vyladění barev světel mlhovek ke xenonům. OSRAM H8 Cool Blue. Původní Hella H8 Blue Light jsem na chvíli nahradil čínskými noname xenon look, ale ostrost světla hodně do modra byla už moc do očí bijící. Tyhle Cool Blue jsou tak akorát. Samozřejmě funkce mlhovek prosvítit mlhu asi nic moc, pro corner funkci je tahle barva naprosto vyhovující. IMG_20151219_152634.jpgIMG_20151219_152712.jpgIMG_20151219_152729.jpg Miklisek, menil si aj obrysove svetla? Na 2 foto posobia velmi biele oproti originalu. Ja mam pri xenonoch original nejake modre ale aj tak svietia nejako na zlto, alebo mozno tu zltu farbu robie tie original klasicke H15. Uvazujem o tych OSRAM H15 cool blue. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 V xenonech jsem vyměnil originální modré (značku nevím) za Osram Cool Blue W5W, jsou totiž výrazně bělejší než Philips White Vision W5W, který byly v paketu s Philips H7 White Vision. H15 denní vlákno ti s xenony nesvítí, takže to by ovlivnit nemělo. Ale do H15 Cool Blue časem půjdu (možná před jízdou do HR), dálkové s xenony prostě barevně neladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Já ke xenonům zkoušel do obrysovek Osram Cool Blue Intense i Philips White Vision a Osramky jsou na tom opravdu lépe, ale i tak, pořád to jde dost poznat proti autu, takže jsem skončil u LEDek. Máš někde ty H15 Cool Blue vyhlídnuté za zajímavější cenu? Nejhorší mi při rozsvícení dálkových přijde přímo ten předěl xenon / žárovka, vidím tam takovou vyloženě žlutou čáru, potom už mi to začíná více splývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Mám, na ebayi. Při koupi 2 a více sad (sada 2ks) vychází cena s dopravou na docela pěkných 600 Kč/ks. Což docela jde, tady je koupíš od 804 Kč (autodilyhh vč. dopravy). Kdo jde do toho se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Já je našel zatím nejlevněji zde. Ještě si to přes víkend nechám projít hlavou, ale asi bych do toho šel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Přes Zásilkovnu je doprava zdarma, ale i tak je sada o 330Kč dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Ak pôjdeš do toho môžeš so mnou počítať :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Mám, na ebayi. Při koupi 2 a více sad (sada 2ks) vychází cena s dopravou na docela pěkných 600 Kč/ks. Což docela jde, tady je koupíš od 804 Kč (autodilyhh vč. dopravy). Kdo jde do toho se mnou? já bych možná také do toho šel, vyzvedl bych si je pak u tebe v Lysé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Každý další člověk se počítá, protože sleva je 10% z finální ceny objednávky, takže by to mohlo slézt i pod 600 Kč / ks. Teď jen, aby byly OK. Zde odkaz (mají 6 sad): http://www.ebay.co.uk/itm/Osram-Cool-Blue-Intense-H15-4200K-Car-Headlight-Bulbs-Twin-Pack-of-Bulbs-/331693757503?hash=item4d3a7d143f:g:hHcAAOSwT5tWJfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 akorát přemýšlím, nebude ta modrá baňka moc "svítit" ve světle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 U čínských to byl pořádný monokl, ty byly ale fest modré, tady to nepředpokládám. Jak to vypadá s jejich obdobou v H8 a H7 od Osramu? Vy tady s tím dost experimentujete ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) Já je mám už skoro měsíc (viz moje vlákno), Vypadá to o dost líp než originál, ale nečekejte od toho zázrak stejně je to světlo do žluta. Rypicong: Modrá baňka je ve světle úplně v pohodě, nijak zvlášť viditelná není. Editováno: 23. leden 2016, autor: Lusta17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Mohl bys nám to vyfotit v čelním pohledu na světlomet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Zítra vyfotím. Myslíš zhasnuté světlo aby byla vidět baňka nebo rozsvícené dálkové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Zhasnuté prosím, ať jde vidět, jak vypadá parabola. Rozsvícené už jsem tady někde viděl, možná právě u Tebe : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.