Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 to je fakt, ani mi to nedošlo že mu to tady prasíme, jinak ano u toho je iso a musel jsem kupovat redukci na anténu akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Ok jinak jak to je s bednama ? Pojedou vsechny normalne ? Tusim ze jich je 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Pokud to bude supakovi vadit, presunu tuto diskuzi a vytvorim tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) vše jede parádně a velmi znatelně líp, čekal jsem že origo bedny budou stát za prd a že do pár měsíců budu muset měnit, ale hraje to skvostně, jen jak to hraje teď skvostně, tak to poslouchám fakt nahlas a čekám kdy je odpálim a možná to přesuň od toho bazyčkovýho příspěvku, je fakt že jsme mu to celkem zprasili, s jeho tématem to moc neladí, jelikož ten jede trochu jinou ligu Editováno: 22. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Jen pište, mě to vůbec nevadí, pohoda. Nic neprasíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 A jak je to jeste s ovladanim na multif volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 ten nemám, takže jsem neřešil, ale když mi to zapojovali, tak tam přebejvala ještě jedna zásuvka a dle toho elektrikáře to je na MF volant, ale to už fakt nevim, zda by vše šlapalo, co jsem tak pročítal, tak třeba stanice na maxíku a tak bejvá problém, mě by to bylo asi jedno, ale kdybych to měl, tak bych to třeba řešil, ale třeba taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) jinak dotaz koukal sem na bazos je tam jedno rhapsody a mam jinaci viz foto . tak to asi nebude rhapsody Editováno: 22. leden 2014, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 já právě vim, že ty malí byli symphony a ty 2Din byli rhapsody, nevim, že se tam dávalo něco dalšího, když to nikdo neuhádne, tak ho budeš muset vytáhnout a zezadu bude na štítku nějaký číslo aspoň a to pak vygooglit, jinak fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 http://auto.bazos.cz/inzerat/30511317/Radio-Rhapsody-DSP-Skoda.php Viz tady to je i napsano mrknu do papiru jestli to tam nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 právě že to na nich bejvá napsaný, proto řikám vytáhnou kdyžtak šuplík a mrknou ze zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) Je mi to taky nějaký divný to radio. I když ty originály moc neznám, ale tohle jsem v Supu ještě neviděl... Počítám, že z druhé strany bude Blaupunkt, ale typ neznámý Editováno: 23. leden 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) Toto je SatCompass, šak je to na něm napsané... Rhapshody nemá navigaci, toto jo. Odkaz na manuál: http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3U/do_03-2008/Navigation/Sat_Compass/B5_Superb_SatCompass_NavigationSystem.pdf U VW je to MCD Editováno: 23. leden 2014, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Aha ja myslel ze je jen rhapsody a symphony ze sat compass je nazev mi nak nedocvaklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 ty jo to má i navigaci jo, to musí mít super rozlišení, asi jako had na 5110 co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 To nevim radsi sem to nepostel :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) sat compass, ale normálně se tomu říká navigace s malým displejem, neboli MCD. nemá skoro žádnou hodnotu, navi cd do ní neseženeš, nemůže být v češtině a ani jako rádio není dobrý. vidím, že MRChodny to vyřešil dříve Editováno: 24. leden 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tak radio objednano. Doktore jak si to vyresil s zbyvajicim prostorem pod radiem existuje nejaky suplik nebo neco skoda? A jeste malickost je odnimatelne to radio ze ? :-D mas fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tyto radia se montovaly pro španělsko, ale jen chvily ze začatku vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) jo jo, je odnímatelný přední panel a je na něj krabička v balení a já měl symphony, takže 1 din a pod tim je šuplík,ten určitě seženeš někde na bazaru na foto pardón za totální mrdnik vevnitř, může za to počasí a moje kuřácká slabost Editováno: 24. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tom TF má myslím šuplík, ale nevím už jaký dekor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2014 (editace) To Doktorone: Kuřácký doupě hadr Editováno: 24. leden 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 To je hardcore:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 co, ten mrdnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Jj :-D jinak radio super snad sezenu suplik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.