vormen Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 ahoj, nikdy jsem v autech nemel vyhrivany zrcatka, tak bych mel dotaz ohledne jejich funkce. v manualu se o tom moc nepise. pro aktivaci je nutne otocit ovladac nastaveni do polohy vyhrivani, coz mimochodem mam pocit, ze ten ovladac nebude mit dlouhou zivotnost. je potreba prekonat odpor pruziny a nasledne zaaretovat. dost blbe se to ovlada. hlavni dotaz ale mam, zda ty zrcatka zacnou topit po prepnuti na vyhrivani, nebo musi byt jeste zapnuto vyhrivani zadniho skla? pokud to funguje oddelene od vyhrevu skla, je tam nejaka funkce automatickeho vypnuti po nejake dobe, stejne jak u toho skla?. v zime bych ten ovladac zrcatek chtel nechat trvale v poloze vyhrevu z duvodu, ktery jsem uvedl vyse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Funguje to i bez skla, vypnout se to myslim samo nevypne, alespon ne v zime, a ten gombik vydrzi vic nez si myslis, neslysel jsem ze by se nekomu rozbil, a kdyby se prece jen rozbil tak novy te nepolozi. Editováno: 1. Červen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Ten ovladač se dokonce dá otáčet na obě strany, o životnost se neboj. Nechat to v zimě vytápět permanentně je hloupost podle mě. Mlha a námraza se z nich poroučí už po pár vteřinách od zapnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Pokud vim, vyhrev zrcatek funguje nezavisle na vyhrevu zadniho okna.Navic neni casove omezen, bezi dokud mas joystick v poloze vyhrevu. Vypina se pouze pri vnejsich teplotach nad 20°C.U nove OIII je to dokonce az nad 35°C - udajne kvuli ulehceni servisnich praci, aby bylo mozne vyhrev zapnout i ve vyhrate dilne... Je pravda, ze odmrazeni/odmlzeni skla zrcatek je veci nekolika desitek vterin, taky jsem to nikdy nemel zapnute permanentne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Ovladač vydrží,to se bát nemusíš. Výhřev zrcátek funguje nezávisle na výhřevu zadního okna. Alespoň to tak mám u OII FL a FII FL. Zmínku o vypnutí při venkovní teplotě vyšší než 20°C mám ale jen v návodu k OII FL. U Rapida a FII FL to tam není nikde zmíněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 ok, diky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Obecne nepouzivat neco kvuli obave, ze se to opotrebuje je ptakovina. To bys mohl rovnou uplne sedet doma, aby se nahodou neojely pneumatiky. Ja tim gombikem tocim 2x denne, pac se tim i sklapi eletricke zrcatka a bez toho do garaze/z garaze nevjedu a zatim neupadl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
507922 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 U mé fábie vyhřívá jen zrcátko spolujezdce. Je něco špatně, nebo to tak má být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 No jsme u Rapida,nicméně špatně to je. Řešit prosím v odpovídající sekci,například zde: http://forum.skodahome.cz/topic/55889-vyhrievanie-zrkadla/?hl=%2Bv%C3%BDh%C5%99ev+%2Bzrc%C3%A1tek#entry945088 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Jen můj postřeh. Po Starém Opelu jsme tenkrát pořídil OCtavii v Ambiente výbavě a jak jsme později zjistil, je tam i vyhřívání zp. zrcátek. Pecková věc,ale co jsem chtěl říct je to, že to mám vlastně permanentně zapnuté, nikdy jsem to neřešil, pač jsem auto takhle koupil a myslel jsem si, že je to nulová poloha říkal jsem si, že se vyhřívání řídí nějak samo. Každopádně se s tím nic za ty 2 roky nestalo, ale už to otočím mimo, fakt je zbytečné, aby to stále jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Je to ďalší spotrebič, takže ak ho netreba, tak určite vypínať. Ja osobne na to niekedy zabudnem a potom vyhrievanie aj niekoľko dní zbytočne zapnuté. Odsledované to nemám, ale tak isto ako vyhrievanie okien, sedadiel, alebo svietenie, aj toto určite málinko zvyšuje spotrebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Ja myslim, ze diky tomu kde ten gombik je umisten to zapomina vypnout tak polovina ridicu, Ja kazdopadne take. Spotrebu to asi zvysuje, nicmene imho naprosto zanedbatelne mimo uroven meritelnosti palubnim kompem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Tak s mojí FII mám vyhřívání zrcátek v podstatě nonstop zapnuté celoročně (prostě to neřeším), s vypínačem vergluju jen při parkování k obrubníku, nikdy s ničím žádný problém nebyl. Autu je pět let a všechno funguje jak má. Takže bych se toho moc nebál a neřešil to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Ovladač vydrží,to se bát nemusíš. Výhřev zrcátek funguje nezávisle na výhřevu zadního okna. Alespoň to tak mám u OII FL a FII FL. Zmínku o vypnutí při venkovní teplotě vyšší než 20°C mám ale jen v návodu k OII FL. U Rapida a FII FL to tam není nikde zmíněno. ovladac nevydrzel. dnes mi zustal v ruce, navic to budu uset asi zacvakat, protoze mech. poskozeni. stoji prej asi litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Zkusit to přilepit nějaký lepším lepidlem, lépe dvousložkovým. Záleží jak to do sebe padne a hlavně neslepit ještě to okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 tentokrát to nechám vyměnit a zkusím to opravit, abych měl náhradní. teď jak je zima, tak asi 2x za den zapínám vyhřívání zrcátek, jinak s e zrcátkama moc nehejbám, jen když někde blbě parkuju. takže to nechám po výměně trvale na to vyhřívání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Možná že by stačilo ho nechat prostě zapnutej pořád. Já takhle jezdím už 3. auto a nikdy nebyl problém, když je léto tak to nevyhřívá a když zima tak ano, popřípadě na jaře vypnout a na podzim zase zapnout. Já koupím auto, zapnu výhřev a už na to nesahám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 ..a u vyhrivani zrcatek nemusi byt zaple vyhrivani zadniho okna? U vw sem musel prepnout packu na zrcatku + zapnout vyhrev zadniho okna..jinak se zrcatka nevyhrivala..takhle mi to aspon rekli ve vw, takze jsem takhle naucenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Ne nemusí být zaplé vyhřívání zadního okna, stačí samostatně výhřev zrcátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pershing Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 na rapide mi pride oproti OI alebo FI to tlacitko uplne lacne, malo pevne a tiez mam pocit ze ho odlomim,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 No da sa to dokodovat ze to funguju s vyhrevom zadneho okna a tym padom sa vyhrev vypne zo zadnym oknom.Pre mna je to praktickejšie. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 fezoj jj dá mám to aktivováne a mnohem lepší jako mit to samostatně zvykl jsem si na to a super 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 tak to by bylo super, zapinat to se sklem. jak mně to budou měnit , tak se na to zeptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Je to mnohem lepší aspoň nemusím používat ten ovladač a stačí zmačknout tlačítko výhřevu okna jede vše.no nevím jestli tito udělají v servise spíš si sežeň kdo tito nakoduje mimo servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Tak mně knoflík upadl úplně stejně. Prostě laciný plastík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.