Přejít na obsah

prelep casti karoserie karbonem


ondikTDI

Doporučené příspěvky

tak sem si koupil folii,prtoze sem vedel,ze mi to asi napoprve nepujde vzal sem 10 metru vyska 152 cm

celou dobu se tesim az zacnu zkousel sem doma na stole oblepovat mys lampu aj s horkovzduskou rikam si dobre za ty penize to docela jde.

dneska sem zacal na aute striska kufru. umyl sem mydlovou vodou a odmastil benzinem. vzal kus folie prelepil a zacalo to...

des a hruza ! zaprve oprvdu uz vidim,proc profesionalove delaji kapotu  i ve 3 lidech. obdibuju jejich trpelivost. neni to fakt prdel musis premyslet,kde co bylo kam riznout mslet dopredu.,ale ja se k rezani dostal castecne,protoze me to zacalo bublat a neslo to vytlacit. zkousel sem to 3x a pak to hodil do kose mohl sem to pouzit znova na kliky byly toho velky kusy,ale byl sem nasrany a zmuchlal to do popelnice.

je orpavdu lepsi zaplatit si profiky. mel sem nabidku na cely auto bez strechy a kapoty za 8 tis,ale musel bych cizimu typkovi co to dela nacerno nechat auto 4 dny coz by asi normalni clovek neudella navic zarkuku by mi  asi nedal ani na mesic. jinak cenovka od profesionalni frimy byla v karbonu 19 tis bez strechy a kapoty nevim jak si muzou dovolit napsat na wep celopolep od 12 tis,protoze celopolep fabie by byl za 22 tis. mezi karbonem a lesklou byl rozdil jen 2 tis,takze kecalci.

kazdopadne nevim co ted  folii asi neprodam zustalo mi 9 metru.chtel bych aspon kliky,ale ty jsou hodne slozite nenasel sem zadny video vzdy jen polepene. bez demontaze to musi byt brutalne slozite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo s tou levnou folií je docela problém, nesmíš nalepyt celej kus folie a začít vytlačovat vzduch ale začít postupně lepit folii a rozbalovat z jedný strany a třeba škrabkou na okna obalenou v ponožce vytlačovat vzduch a folii lepit po centymetrech pač ty vzduchový kanálky nefungojou tak jako u těch dražších kvalitních folií, ja sem takhle polepil střechu a kapotu, folie se řeže na přesnost až když je všude nalepená

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo todle asi bude extremni shit. co se divam na videa maji ty folie nejake tenci i bez nahrati to kopiruje daleko lepe.zkousel sem vsechno neco vytlacit slo,ale pak to samo zabublalo. pritom to lepi perfektne. co uz ted nadelam... skoda prekryvalo to krasne veskere neduhy kastle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim jak vam,.... ac sem vzdycky nehorazne nasratej, tak vzdycky vsechno nalepim, odvazim se rici vice nez dobre, mozna i jako profik :D .... a to podotykam ze carbon se lipi lip nez treba jakakoliv leskla folie ci cerna matna folie,... kde je kazda bublinka, hrbol ci dalsi veci videt vice nez na carbon folii ;)

 

minuly tyden lepana strecha P 306 .... doba lepeni 3 hodiny,...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak střecha a podobné plochy se dají lepit i těmi levnějšími foliemi celkem v pohodě, mám za sebou už několik střech, lepím to vždy na vodu (do rozprašovače kapku jaru a vodu), kterou poté vyhladím, nechám pul dne proschnout, zkontroluji, někdy nedrží kraje dokud voda nevyschne a bubliny nikde. ... Ale na ty složitější tvary už to chce něco kvalitnějšího a hlavně tenčího, co se dá vytvarovat, jinak se u toho člověk akorát nas*re a pak to stejnak urve a vyhodí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.

.

kazdopadne nevim co ted  folii asi neprodam zustalo mi 9 metru.chtel bych aspon kliky,ale ty jsou hodne slozite nenasel sem zadny video vzdy jen polepene. bez demontaze to musi byt brutalne slozite.

Vím, že to asi není to co bych chtěl, ale mám tu doma navíc sadu kompletních klik, tudíž si to můžeš v klídku doma nalepit a pak vyměnit, až s tím budeš spokojený

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nee vubec na to by 10 metru nestacilo 1 metr sem uz zmuchlal. chci jen zadni naraznik, strisku kufru pak pruh na kufru u SPZ. a pak casti dveri a mozna prahy. predni naraznik je taky poskrabany,ale ja nevim jestli to zvladnu.

myslim si,ze mam fakt hrozne spatnou folii,ale pred tim me varovalo spousta lidi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...