h60p Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ahoj ,při jízdě se mi ozívají divné zvuky ze zadní části vozu,zní to jako když se dostane do vzorku třeba štěrk a jak odléta tak to tluče do spodku auta,nevíte někdo co stím. Díky za info. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palan Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Ahoj. Píšu sem, ať nezakládám nové téma. Při rychlosti nad 90 km/h začne zezadu (těžko identifikovat odkud, pravděpodobně z pravé strany od kufru/kol) něco klepat. Je to nepravidelné a zní to, jako bych třeba přivřel kus něčeho do dveří a to vlivem proudění vzduchu klepalo. Auto jsem zvedl, na podvozku nic uvolněného není. Jediné co mě napadá je, že mám "uhnilé" dorazy tlumičů, takže plastový kryt pístu jen tak leží na tlumiči. Je možné, že při 90 dojde k takové změně proudění zvuku, že ten plastový kryt začne klepat o píst tlumiče? Nebo máte tip, co by to mohlo být jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Vcera jsem jel za Fabii a od urcite rychlosti ji vybroval kryt pod motorem, jak se zvysoval napor vetru...bylo to krasne videt zezadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.