Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Clapi jak se nastavuje na Vagu zavírání a otevírání oken dálkou???

Na vsech autech jsem to měl tak na Supu bych to chtěl taky. Na léto je to dobrá věcička.

myslim, že v nějakym vlákně se to řešilo, ale funguje to tak, že když u auta podržíš odemykání, tak asi po 3 sekundách všechny okna sjedou(musíš držet) a to samé když zamkneš a necháš nějaké otevřené, tak po držení zamykání se zase zavřou, mělo by to fungovat u všech supů (myslim)

jinak tady se to řeší: http://forum.skodahome.cz/topic/25863-jak-otevirat-okna-pomoci-do/

Je to tak, ale já jsem si to musel nechat nastavit(aktivovat)Nevím už ale jak to dělal.Teď mám alarm Magicar a tam je nastvený že když zamknu pagerem auto, tak se mě okna zavřou.

Jestli máš kábl na propojení s diagnostikou, tak si jen stáhneš tenhle program (zdarma), párkrát klikneš a už stahuješ  :kol-28:  Dá se tam nastavit i automatický zámek po rozjezdu a pár dalších blbin.. Ale jak psal Doktorone, už se to řešilo!

Svatá pravda - Komfort manager.

Kabel stojí kolem pětikila a můžeš si hrát :-)

chlapi, nevíte, kdo by mi to udělal v okolí zlína? mám jenom obdII kabel a stím MKM nefunguje. nechce se mi kupovat kabel jenom kvůli tomuto a pro mě je to jinak fakt k ničemu. dik

edit:

tak nakonec byl asi malo zasunutej... chodi to pekne, okna aktivovana na supu i na oct1. diky za rady

Upraveno od hreba

Super, jinak na HEX-CAN kabelu to nechodí, na KKL ano.

Takže máš pravděpodobně KKL

těžko říct, co to je, ale funguje to :kol-28:  je na tom napsaný OBD II a win7 to detekujou jako FT232R UART... ovladač použily svůj, to mě velice potěšilo, že jsem nemusel lovit drivery na netu. varování mkm o tom, že je dělaný na jejich kabely a že může zničit komfortku mě nezastavilo :D

Upraveno od hreba

To motordiag píše schválně, víš jak to je... Chtějí udělat kšeft :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.