Publikováno Červen 27, 201312 r Clapi jak se nastavuje na Vagu zavírání a otevírání oken dálkou??? Na vsech autech jsem to měl tak na Supu bych to chtěl taky. Na léto je to dobrá věcička.
Červen 27, 201312 r myslim, že v nějakym vlákně se to řešilo, ale funguje to tak, že když u auta podržíš odemykání, tak asi po 3 sekundách všechny okna sjedou(musíš držet) a to samé když zamkneš a necháš nějaké otevřené, tak po držení zamykání se zase zavřou, mělo by to fungovat u všech supů (myslim) jinak tady se to řeší: http://forum.skodahome.cz/topic/25863-jak-otevirat-okna-pomoci-do/
Červen 27, 201312 r Je to tak, ale já jsem si to musel nechat nastavit(aktivovat)Nevím už ale jak to dělal.Teď mám alarm Magicar a tam je nastvený že když zamknu pagerem auto, tak se mě okna zavřou.
Červen 27, 201312 r Jestli máš kábl na propojení s diagnostikou, tak si jen stáhneš tenhle program (zdarma), párkrát klikneš a už stahuješ Dá se tam nastavit i automatický zámek po rozjezdu a pár dalších blbin.. Ale jak psal Doktorone, už se to řešilo!
Červenec 2, 201312 r chlapi, nevíte, kdo by mi to udělal v okolí zlína? mám jenom obdII kabel a stím MKM nefunguje. nechce se mi kupovat kabel jenom kvůli tomuto a pro mě je to jinak fakt k ničemu. dik edit: tak nakonec byl asi malo zasunutej... chodi to pekne, okna aktivovana na supu i na oct1. diky za rady Upraveno Červenec 2, 201312 r od hreba
Červenec 3, 201312 r Super, jinak na HEX-CAN kabelu to nechodí, na KKL ano. Takže máš pravděpodobně KKL
Červenec 3, 201312 r těžko říct, co to je, ale funguje to je na tom napsaný OBD II a win7 to detekujou jako FT232R UART... ovladač použily svůj, to mě velice potěšilo, že jsem nemusel lovit drivery na netu. varování mkm o tom, že je dělaný na jejich kabely a že může zničit komfortku mě nezastavilo Upraveno Červenec 3, 201312 r od hreba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.