Publikováno Červen 29, 201312 r Ahoj, nevíte jaké konkrétní benefity přináší příplatkový prvek MITSUMI (Apple connectivity)? V konfigurátoru k tomu není ani čárka a já používám produkty Apple, tak by mě to zajímalo. Díky!
Červen 29, 201312 r Benefity? Hlavni benefit pro Applesty je ten, ze ve stredovem panelu misto jacku, ci USB, budes mit konektor pro pripojeni Apple produktu.
Červen 30, 201312 r Autor No jo, ale já ten konektor vůbec nepoznávám. Bude určitě vyžadovat speciální káblík. Takže dám litr za konektor, petikilo za káblík a nic z toho? Pokud iPhone, či jiný jabko, propojím přes USB tak vše funguje stejně? Předpokládám, že to na USB umí (aspoň) procházet hudbu v zařízení a vybírat z ní na radiu/maxidotu přes volant (na což jsem zvědavý hned dvakrát, protože mám hudbu v cloudu a do zařízení si ji obvykle pouze streamuji).
Červen 30, 201312 r Tak za toto bych určitě nepřiplácel, neb je to spíše za trest. Co když člověk vymění telefon za neApple? Nebo s autem bude jezdit třeba manželka, která apple nemá? Aux bude nepoužitelný, nehledě na to, že bude třeba speciální kablík. Když už MDI, tak s univerzálním USB, jinak jsou to vyhozené peníze.
Červen 30, 201312 r Autor Co se týče vazby na Apple, tak to problém u mě ani u partnerky není a migrace k jiné značce by znamenala větší komplikace než pouhou zmenu telefonů. Ale pokud je ten konektor ve všech funkcích shodný a tím co dovede USB, pak by to byly opravdu vyhozené peníze.
Červen 30, 201312 r Podle mého názoru je tento příplatkový prvek Mitsumi úplně k ničemu. Se standardní výbavou, usb + jack, zahraješ více hudby.. Jakýkoliv zařízení lze napojit s autem stylem jack-jack a hraješ. Stejný princip jako zapojení 3,5 sluchátek. A je ti jedno jaký máš zařízení
Červen 30, 201312 r Autor Jo, ale když to propojíš jack/jack tak sice hraješ, ale už to zařízení neovládáš například multifunkčním volantem. Předpokládám, že Mitsumi to umožní. Ale pokud umí pouze to stejné co USB, pak je k ničemu. Pokud je ale k ničemu, proč potom vůbec existuje? :-)
Červenec 14, 201312 r A Apple to neumí poslat přes bluetooth? Já s androidem funguju normálně přes BT a nikde nic nepřipojuji kabelama. A ovládám všechno rádiem a zobrazují se i názvy interpretů a skladeb.
Červenec 14, 201312 r Takto mi to funguje i u Nokie na Symbianu, akorát to neukazuje čas skladby. Kvalita zvuku jak z CD a dosah až 5 m od auta
Září 23, 201311 r Takto mi to funguje i u Nokie na Symbianu, akorát to neukazuje čas skladby. Kvalita zvuku jak z CD a dosah až 5 m od auta co máš za Symbianovou Nokii? Já E7 s Belle, přes BT všechno super, ale přes USB to píše, chyba čtení z USB... ne že by BT nestačilo, jen se ptám, protože původně mi fungovalo i USB, dokud nemontovali tané a nepřehrávali hafo fw do x jednotek...
Září 23, 201311 r Nemám v SII USB, používám jen BT nebo aux, ale od té doby co jsem koupil paměťovku, tak mobil už ani nepřipojuji.
Září 24, 201311 r popravdě také ne, neb mám Columbus s HDD a dva sloty na až 2x 64 GB karty... mám tam jednu 32 GB a jednu 16 GB a je to muziky až až....
Září 24, 201311 r Stale mi neni jasne, jestli iPhone dobiji pres usb a hraje skladby. Diky R Já to zkoušel o víkendu a iPhone se nenabíjel ani s nastartovaným motorem. Přepnout na přhravaní z USB mě bohužel nenapadlo
Září 24, 201311 r Zda se, ze je potreba pro iPhone instalovany Mitsumi Connectivity Interface Upraveno Září 25, 201311 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Září 25, 201311 r Ví někdo, jestli existuje kabel na propojení s iPhonem5/5s. Tím myslím s lighting konektorem na konci.
Září 25, 201311 r Slot na pametovou kartu ma Columbus nebo take Amundsen? Columbus 2x (64 GB) Amundsen 1x netuším jestli nad 32 GB ale nejspíš ano...
Září 25, 201311 r Ví někdo, jestli existuje kabel na propojení s iPhonem5/5s. Tím myslím s lighting konektorem na konci. proč se nepodívat na eshop Škodovky? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Vnitrni-vybava/propojovaci-kabel-ipod-iphone-mdi--5e0051510x/0
Září 30, 201311 r Tohle je mu k ničemu, páč se jedná o starý 30-pin Apple Dock. Leda, že by zkusil použít redukci 30-pin -> Lightning (http://store.apple.com/cz/product/MD823ZM/A/adaptér-lightning-30pinový-konektor?fnode=45) - ale nevím, lestli by byla zachovaná funkčnost (ovládání přes volant/rádio, dobíjení).A co se týče připojení přes USB: obávám, se že to nebude fungovat, protože iPhone nefunguje v režimu mass storage (nepřihlásí se jako externí disk). Upraveno Září 30, 201311 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek a edituj svoje příspěvky!
Září 30, 201311 r co se zeptat u prodejce.... proto to na tom e-shopu je!!! jelikž jakba nemám rád, netuším kolik pinů co má, ale je tam jiná zásuvka pod klimatizací není tam USB (je tam stejná zásuvka jako v Octavii II ve schránce před spolujezdcem) proto je potřeba ten káblík :-) Upraveno Září 30, 201311 r od Hravec
Září 30, 201311 r A Apple to neumí poslat přes bluetooth? Já s androidem funguju normálně přes BT a nikde nic nepřipojuji kabelama. A ovládám všechno rádiem a zobrazují se i názvy interpretů a skladeb. Samozrejme umi, moc nechapu smysl tohoto udelatka, zvlast pokud to neumi dobijet, coz by mohla byt jedina vyhoda oproti BT.
Srpen 4, 201411 r Mam v aute Apple connectivity (mitsumi) a Bolero. Odzkousel jsem iPhone5 a iPad mini. Bluetooth - spojeni s obouma jabkama bez problemu, spojeni stabilni, nelze vybirat z alb (podle interpreta, stylu atd.) na displeji Bolera. Original Skoda kabel MDI-Lightning - lze vybirat z alb (podle interpreta, stylu atd.) na displeji Bolera, bez problemu dobiji telefon a podle meho subjektivniho pocitu i stejne rychle jak z klasicke zasuvky. Zkousel jsem i variantu MDI-USB a z toho original Apple kabel USB-Lightning a tahle kombinace nefungovala. Upraveno Srpen 4, 201411 r od czmiro
Srpen 4, 201411 r Jabka to přes USB jen nabíjí. Jinak nic. czmiro: nepořídil bys pár fotografií jak to rozhraní na Boleru vypadá? Doposud jsem nikde nic nenašel a nakonec preventivně objednal USB a jedu přes BT.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.