Trautenberk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 (editace) Jelikož je všude možně spousta srazů, napadlo nás, že by nemuselo být špatné udělat sraz jen Fabii a Roomtrů. Místo jsme vybírali dlouho, až jsme vybrali tohle:http://www.atcjesenice.cz/atc-jesenice/ není to daleko od Prahy a je tam i voda, kdyby bylo počasí na koupání jako že bude :-) Jinak není to sraz o ceny a další volovinky, spíš přijet, pokecat, poblbnout, udělat nějaký maso na grilu, dát si vodnici, pochválit si navzájem auta a poznat další lidi. Takový pohodový zářijový víkend. Ovšem jedinou podmínkou je to, aby učastníci měli Fabii či Roomstra, o to jestli upravenýho nebo serii je uplně jedno! Na to hrát nebudeme TERMÍN - 14.9.2013 - 15.9.2013 JEDNÁ SE O JESENICI U RAKOVNÍKA! GPS - 50°5′21.792″N 13°28′39.575″E Každopádně termín není pevně daný, spíš orientační. Ceny v kempu jsou super, takže i nocování ve stanu za 50,- za stan je luxusní! Takže kdo by měl zájem, tak se prosím vyjádřete, popřípadě dejte připomínky, návrhy a tipy sem, ať vím jestli to plánovat nějak dál nebo ne :-) A pozvětě všechny své známé co máte s Fabii a Roomstrem.PS: Fabie bereme jak první generaci tak i druhou, pokud někdo bude mít třetí tak klidně taky :-D PS2: Ženy a rodiny vítány, pokusíme se vymyslet nějaký soutěže a další věci! čím víc nás bude tím lepší :-) Pozvánka na facebooku: https://www.facebook.com/events/704787226214633/ Poprosím, pokud máte Facebook, přidat se, pokud ne tak tady do tohodle vlákna, dát jestli termín sedí popřípadě jiný, aby se to upravilo a sešlo se nás co nejvíc Těšíme se reakce a doufáme že učast bude hojná ÚČASTNÍCI: LiborTDI Mc2uba Janysek Riper Radiss33 Vlasta Takeshi wen@ Soltek The Mole (nejde mi najít uživatele, pamatuju si jen vlákno ) R-Pin OndikTDI +3 další jména co jsou na Facebooku Možná dorazi: Standis Jiri92 Misubaro Omartinek +14 dalších na Facebooku Editováno: 9. Srpen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 No jo od Prahy to neni daleko , ale od Ostravy pekny kus. Rad bych prijel , ale ta dalka to uz ne. Njn co se da delat skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 dorazím,co rska fábia taky vítána?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 ASPIRE: tak je pravda, že od vás je to na víkend celkem dálka ale Libor taky jednou za měsíc jede na otočku do Ostravy z Mariánek Janysek: to si piš, že je vítáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Njn , ale Libor tu jezdi jelikoz musi za rodinou a ja jet tu dalku a pak chytnout dest to uz by byl spatny vylet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 tak mě napište do seznamu..:-) držte mi někde na place fleka,ať si mám s kým povídat..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 ja zatim nic neslibuju,... mozna v tomhle terminu budu valet svoje kosti, kde jinde, nez na pastice v HRVATSKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 kamarádi,mě to nejde na fcb zobrazit,kde je chyba?!:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 mas vubec FB a jestli jsi vubec zvanej ...... v tom muze bejt ten problem ze to je soukromy a ne verejny teda aspon ja si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Asi to není Veřejný, ráno to napravím :-) každopádně rs rád uvidíme a ještě radši se svézu :-D jen prosím a doufám ze se sraz pokud bude, tak aby se nesl v klidném duchu a dobré náladě, když vidím jak je to tady poslední dobou napnuté :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Tak pozvánka předělána na veřejnou snad všem už půjde Pro přesnost GPS kde je kemp 50°5′21.792″N 13°28′39.575″E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 tak já jsem kliďas :-) takže se na mě nemusíš bát..:-) mrknu hned na to..:-) né,já vlastně fcb nemám,ty vado to mě nenapadlo,díky za radu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 ve svezení problém nevidím..:-) ale nepočítej,že mám čip,jsem origo kovanej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Chci se právě svést v origo RS Rád bych šel výkonem na 96kw tak abych věděl jak se těšit či tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 jooo,svezeš se,ale drž mi místo...:-D jinak já bych šel taky do chipu,ale moc se mi do toho nechce..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Zkusím v práci nahlásit volno,uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Takže jsem na to koukal a je nás potvrzených nějakých 10 což je velmi super číslo, pevně doufám že to vyjde a všeci dorazí a přidají se další, tak prosím pozvěte a rozšite událost i dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 rozeslal jsem,dorazí i Radiss...-) počkej,počítáš se mnou s tím nějakým supr místem?!:-D rezervace..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 No zní to dobře, je to sice za dlouho ale jestli bude čas rád bych dorazil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Ahoj....když budu trošku moct, tak rád také přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 rozeslal jsem,dorazí i Radiss...-) počkej,počítáš se mnou s tím nějakým supr místem?!:-D rezervace..:-D Počítám, už jsem sehnal pásku, sice je na ní označení Porsche, ale bohužel Škoda-Auto nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 No zní to dobře, je to sice za dlouho ale jestli bude čas rád bych dorazil :-) Budeme jedině rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Ahoj....když budu trošku moct, tak rád také přijedu. Výborně, Roomster bude jen a jen vítán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 kdyť to je porsche made in Czech :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.