Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Můžeš chtít jak chceš a co chceš - stejně se najde pod Sluncem blbec, kterej ti to překazí. Chtění je hezký - realita je o něčom jinom. Bohužel, je o kompromisech. Nejde mít vždycky všecko - i když je to pro jednotlivce na Pikaču... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Tak je jasné že jak jde o více lidí, zavděčit se všem nejde Ale tak pokusit se uspokojit co nejvíc lidí najedou a toho blbce se nějak vyvarovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 (editace) Já nemyslel blbca, kterej někam na ohlášenou akci dojede a úmyslně nabourá, ale pitomce, kterej jednotlivci chtivýmu se podobný akce zůčastnit tu (třeba i dlouho vysněnou a plánovanou) účast překazí - šéf v práci, nepřející manžel(ka), blbec kterej ti nadrbe auto na parkovišti, kolega v práci kterej odmítne vyměnit směnu a podobně...Další pak jsou lidsky neovlivnitelný okolnosti - počasí, časová nebo prostorová kolize vícero příležitostí atd. Že obě první skupiny zasloužej nakopat do (_!_) zepředu - o tom žádná, ale na rozdíl od toho prvního ten druhej případ pitomce se mnohem hůř eliminuje ze života. Se třetím případem bohužel neudělá nikdo nic. Editováno: 16. Srpen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 je to sice daleko ale pokud presvedcim pritelkyni (ta moji lasku k autum moc nezdili) tak snad prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 bylo by to pěkné..:-) zamluvil si někdo už ubytování?!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 (editace) Teď mě tak napadá: bylu někdo v tom kempu dřív? Já jestli tam třeba není nějakej velkej retardér před vjezdem, položil jsem auto a začínám mít vítr z každý nerovnosti...asi to brzo zase zvednu Editováno: 20. Srpen 2013, autor: Takeshi655 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Nebyl jsem tam, ale asi se tam zajedu mrknout..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Já tam tedy taky nebyl, ale jestli dojedeš do kempu na trávu, tak tě nějaký retardér nemůže zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Tak děcka, nové informace! Pokud chcete nějaké ty pohárky pro vítěze soutěží, tak bysme s Liborem potřebovali 50 kč jako takovou vstupovou almužnu (nepřijde mi to zas taková suma za to, co můžete vyhrát). Prosím, abyste se vyjádřili k tomuto, jestli ty poháry chcete a dáte každý 50 kč a nebo nechcete a nebude se platit nic. Kromě ubytování samozřejmě, ale to si zaplatí každý sám. Dále .. v pátek závolám do kempu, zeptám se, jestli se musí rezervovat i místa pro stany. A taky domluvím, aby se ty chatky rezervovali pod heslem "škodahome", aby jsme byli všichni vedle sebe. Tím že já a Libor jedeme pod stan, tak bych poprosil potom (dám vědět kdy), aby třeba Janysek (ten se po ubytování ptal nejvíce) rezervoval první chatku (jakou taky upřesním) a potom ostatní rezervovali po něm a díky heslu by nás měli dávat vedle sebe. Takže se k tomu prosím co nejrychleji vyjádřete! Jinak sraz už je za necelé 3 týdny a pár dnů a hodin juuu, já se tak těším!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 V dnešní době je to směšná částka takže já sem pro 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Takže jsem psal email do kempu, všechno v pohodě. Chatky objednávat pod heslem "škodahome" a oni vám automaticky budou dávat chatky vedle sebe. Jen chtějí dopředu vědět odhadem, kolik stanů by bylo, tak to sem prosím napiště, kdo chcete stanovat. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Já s ženou stan takže 1x :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 taky jeden stan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 večer zavolám krs tu chatku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Každý večer se modlím aby bylo krásné počasí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 musi bejt ja se tesim jak malej kluk kdyz to vyjde tak to bude muj prvni sraz a konecne se s vama a vasima kocarama potkam nazivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Kdo co chce (stan nebo chatku) tak budeme upravovat na úvodní stránce, vždy ke jménu napíšeme ubytování. Btw. chatky jsou pro 4 lidi, takže pokud se někdo dohodne, tak ideálně 2 páry na chatku pokud tedy nechcete soukromí jen doufám, že nás odjede stejně jako přijelo, abysme neměli nějaké rozmnožování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Jo kluci, hlídejte se ať neodjedete těhotný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeshi655 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Co se týče pohárků tak jsem taky pro, ať si tak něco hezkého ze srazu odvezu Doufám, že dojedu tedy bez urvání lízatka...stejně si udělám dvě do zásoby a povezu si je sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 no to druhe bue pro me ,vid jinak jsem pro pade zadna mena a s Janyskem bereme chatku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Co se týče pohárků tak jsem taky pro, ať si tak něco hezkého ze srazu odvezu Doufám, že dojedu tedy bez urvání lízatka...stejně si udělám dvě do zásoby a povezu si je sebou co furt plašíš generále?? si zvykneš a pak to bude v poho. já ještě nic neurval a sem dost nízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Já taky nevím co plaší co tak ze zkušeností znám, tak spojlery a lízátka se rvou, když někam zajízdíš a má lízátko cca 3 cm nad zemí. Jakmile je výše a jedeš opatrně, tak si maximálně škrtneš, ale určitě ho neurveš. I když Stefan by o tom mohl vyprávět své na škodahome. Ten ho chudák nedovezl ani přes 20 metrů trávy. Ale je pravda, že tam už byly vyjeté koleje a on to má opravdu nízko. Takhle nízko to fakt nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Kubo pletes si jmena ............ Stefan ma taky fabku,,..... ale ten kdo to urval na promocenym skodahome byl MARCEL KORBEL ...... jenom pro ujasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Hoši, co furt řešíte ty lízátka..:-) když Vám upadne, ihned zaběhnu do potravin a koupím Vám nové lízátka..:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 23. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Lízatka pro všechny :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.