Anthoan Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Pokud je kemp v pohodě, tak místo nemusíte měnit. Nikdy to není tak daleko, aby tam nemohl kdokoliv přijet... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Místo bylo dle mého jak už jsem psal asi 1312454x super Sice příjezdovka třeba pro tvoje auto nebyla uplně krásně rovná, ale když přijel po ní Riper se svojí zelenou, a to s rodinkou, kočárkem, tak je to v pohodě si myslím Celé je to jen o tom jednom, chci přijet? Tak přijedu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Přesně tak. A pokud jsem dal příjezdovku na Hracholusky, tak bych dal 100% i toto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Třeba pro příště tam bude novej asfalt Když by ti to vyšlo na jaře, rádi tě uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 už v zimě ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 cesta se dala obcas sice brzda ale jinak ok ......ja se tam urcite rad vratim,jak jsem uz psal super parta lidi,vse vklidu,vecer plny zabavy a spravce nebo majitel byl super pohodar.......to se jen tak nevidi ,kde klady prevysuji zapory,zaporem myslim dalku a tedy trosku cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meccornik Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 No doufám že až bude další sraz pojedu mor rád bych Vás všechny chtěl poznat a hodně mě to štve že jsem nejel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Každý si ze začátku říká,jé kolik lidí tam pojede,tak nepojedu a pak když vidí takový ohlas,tak lituje..:-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2013 A ti kteří tam byly, mají teplo u srdce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Bylo to prostě fajn a vy co jste nebyli,tak litujte !!!! :D Kemp bych nechal,bylo to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Nic se měnit nebude a basta:-) Kemp je v poho a když si majitel zvykne tak to bude taky dobře. Líba:fotky z formace nejsou kameru mám jen ve předu Najel sem tam i z5 280km a nejaké drobné asi tak co by pístem dohodil a pneumatikou dokoulel,takže kdo bude chtít tak přijede. Už teď se těším na další . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Necháme to,tak kde to je..:-) Byla to pecka hoši a dámy..:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2013 Taky si myslím že to na 90% bude stejně jako byl teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 21. Září 2013 Sdílet Vloženo 21. Září 2013 co bych pro vas neudelal tak se aspon projedu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.