Ozi Toretto Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 ten zlutaskuv interier by slusel moji carcoolce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 a ty se divíš, předváděčky jedině v myslivcovi... lidi nic jiného nechtějí.. no obě barvy moc krásné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Obě krásné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 (editace) Co je na hovno je ten asistent jízdních pruhů, na dálnici mi bral volant z ruky, tak jsem se nasral, pustil volant a auto řídilo samo. Říkal jsem si, jak ze sci-fi, ale jen chvíli, pak mi to napsalo, ať si koukám převzít řízení.... No a pak samosebou SS . Po pár křižovatkách OFF, člověk zastaví na červenou...chcíp. Popojedu kosek dopředu, chcíp....Tyhle vymoženosti nejsou pro mě.... Hele Stringo, ta žlutá na fotkách vypadá lépe jak v reálu, řekl bych, že v reálu není tak zářivá....Ale zelená mě překvapila. Editováno: 16. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 njn tak si vydupej že nechceš start stop a ty kraviny elektricky objednávat nebudeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Já dneska dupal v audi a bylo mi to na prd. Prostě tam to kurvítko bude. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Ta zelená je hezká, stejně jako modrá race, ale tý už je dneska na cestách hodně, tahle zelená teď bude podle mě hodně žádaná. Na žlutou se chytá havěť, všechno je na tom vidět, něco jako bílá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 (editace) S tou havětí je to pravda, na žlutou jde opravdu všechno. Stříbrnou mám, sice super praktická, ale už ji mám nějak okoukanou, na slunci je pěkná, ale taková všední....Bílá je nádherná umytá, ale tak dva dny. Navíc mám tu zkušenost a soused mi ji ptvrdil, že pokud se bílý lak (nemá lak) pořádně neudržuje, po čase matní....Vidím to na jeho bílé staré fábii a teď i na služební oktě...Měl jsem bílé auto na G-čkovém myslivci Astře a jednou za čas musela jít na oživení laku....(stání venku za každého počasí, prach atd udělá své) Škoda že na RS nedělají nějakou pěknou zářivou červenou metlu....nějakou dooranžova. Jinak na standart octavii se chystá bílá metalíza...dneska mi to potvrdil prodejce, už ji má v nabídce za normální standart metalízový příplatek. (ale asi ne na RS) Editováno: 16. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Start/stop mají RS v základní výbavě... Doufám Clinte,že nám v sobotu uděláš přednášku o RS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ochotniki Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Co je myslivec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ve zdejším podání některých jednotlivců myslivec = kombi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 V práci máme borce co i myslivcuje a má liftbeka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 No to bude jen bílá vrána mezi všemi myslivci (vyjímka potvrzuje pravidlo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Kdybych si měl vybrat bez ohledu na ostatní aspekty pak bílá perleť. Ale příplatek je brutální (že to je jen za barvu) a dodací termín by to taky asi zrovna nezkrátilo. Tak že jsem zvolil bílou Candy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 (editace) Tak Candy je pěkná, až ji uvidíš novou, umytou, budeš nadšenej. Bílá metla se prej začíná nabízet za standart metalický příplatek od teďka na oktávky. Včera mi to říkal prodejce, že je to novinka. Jestli nekecá, nevím....to už by člověk nemohl věřit nikomu. Ověřené to nemám. Editováno: 17. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 V konfigurátoru jsem teď našel ve zvláštním lakování jen bílou perl a ta je za 19200. Mám to na OIII kombi a ta bílá mi k těm tvarům jde už od Vision D. A tmavou jsem nechtěl kvůli oděrkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 no na barvu auto nejezdí...je to o osobním vkusu a třeba to žluté Rs ..určitě si ho na parkovišti hned najdeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ale ta žlutá není metla, jestli s nepletu že? Nestudoval jsem to, nebylo moc času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 (editace) Dobré ráno Vietname! Na zítra oblačno až polojasno, max. 13 st.C Tak nablejskat káry, dotankovat a připravit na zejtra.... Editováno: 18. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Svoji už mám umytou,teď ještě vlítnu na bráchovu Octu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Počasí super, pavouku nechceš umýt I moji? Nějak nestíhám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Že jsem to sem napsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 (editace) pawouku nechceš mě koupit auto? jinak by mě zajímalo, komu chce škodovka prodat ty RS OII jak v naftě i v benalu, když je to drahé jak oct 3 v RS Editováno: 18. Říjen 2013, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Pawouku, nezapomeň, že jsme domluveni, že dorazíš ke mě o dvě hodiny dřív a umyješ mi káru, také vůbec nestíhám..... (stačí jedna vrstva vosku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 pawouku nechceš mě koupit auto? jinak by mě zajímalo, komu chce škodovka prodat ty RS OII jak v naftě i v benalu, když je to drahé jak oct 3 v RS On už se nějakej Kokta najde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky