kokta7 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 to tedy nevím jak mam tahat z jakykoliv firemních, když vše je nafta je to zajímavý o tom žádná, ale když to nezobrazí teplotu oleje asi nejdůležitější hodnotu co by to mělo umět... (proč to sakra vcds zobrazí a tohle ne?) počasí bude v pohodě, akorát zejtra asi pořádně navoskuji karoserii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 no a umí to něco co neumí ukázat PC? otáčky máš na palubce, na to nepotřebuju digital, ale umí to i něco dalšího, nepř tlaky, teploty oleje apod? Něco jako to umí taková ta krabička, co stojí majlant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 tak tak.. olej to právě neukáže takže polarfis je asi lepší varianta, i když on koštuje asi 6k ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 (editace) Ukaze to napr. tlak turba, to na maxiku asi nikdo nema. Dale to umi dopocitavat vykon a kroutak, takze pekne vidis, kolik prave cca vyuzivas (a zda se, ze to i docela sedi). Ale jsou to blbosti, ktere asi nikdo nepotrebuje videt. Obcas si to zapnout, ano, ale jezdit s tim neustale, to ne... Editováno: 22. Listopad 2013, autor: LucasCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 to jsou pěkný udáje, ale prostě ten nejpodstatnější tam chybí a to je ta teplota oleje, které prostě před FL budíky neumí a ani některé FL budíky v prvních seriích. pěkný okty, bohatě dostačující... http://policejnidenik.cz/2013/11/foto-policie-cr-obdrzi-nove-octavie-v-policejnich-barvach/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Olej ukazuje Maxidot i v mé sociálce,ale nemám ukazatel teploty vody, mám jen modrou a červenou ledku.... Je to hračka za pár kaček, na diagnostiku mám kabel za dost tisíc, nahradit to ELM327 asi nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 LucasCZE: s tim zrovna treba nemam problem, protoze telefon stejne vytahuji pokazde kdyz jedu nejakou delsi cestu a tim padem me nevadi ho pouzivat... kokta7: je to o tom co je dulezity, teplota oleje te stejne trapi jen do chvile nez je na nejake hodnote, abys vedel ze za to muzes zacit tahat treo: naprosty souhlas, jako blbustka navic je to dobry, ale rozhodne to nenahradi origo VCDS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 tak vás musím zklamat s mobilními aplikacemi na VW - http://www.ross-tech.com/vcds-mobile/index.html , nějak to kluci nezvládají.... rok 2012 je pryč a aplikace na mobily bude možná v roce 2014, ostatní firmy jsou na tom ještě hůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 (editace) tak jestli tohle ross-tech udělá jako že to je ve fázi testování, tak jednu určitě kupuji... já nechápu proč do OCT 3 není možnost prostě vložit SIM,aby to auto měli i už ze serie pager. připadám si, jak když automobilka chce aby si lidi kupovali různé systémy, sherlog apod... můj případ, kdy sem si musel dodělat pager. Editováno: 23. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 (editace) V lednu dostanu iPad mini, ale BMW si musím koupit za své :-( http://iphonemania.mobilmania.cz/BMW+M+Power+App+iPhone+jako+automobilova+telemetrie zkuste někdo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bosch.fun2drive&hl=cs , mně to nejde nahrát na tablet, umí to jen telefony :-( Editováno: 23. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Treo položka není v cz dostupná :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Vy se s těma hračkama tedy vyblbnete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 opravil jsem adresu na google, promiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 až to uvidiš, hned budeš řezat palubku, aby jsi namontoval 10" tablet jako displej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Link na google mi šel i předtím, ale pořád to není dostupné v mojí zemi. Zkusím to nějak obejít přes proxy. Clinte znas to, kdo si hraje nezlobí... :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Presne tak, nejde to nainstalovat ani na mobil. Stahl jsem si aktualni verzi nekde z netu a nainstaloval mimo Play... V nastaveni aplikace je jen Nemecko a snad Indonesie (zapomnel jsem)? GUI vypada pekne, ale je nejake pomale. Ale co je nejhorsi, nepripoji se to k ECU, pritom Torque ano. Mam asi nejakou cinskou kopii v1.5. Takze pro me nepouzitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Přátelé,podařilo se mi prohodit směny na ranní (sic vstávám několikrát po sobě ve 3 hod.),ale co bych kvůli setkání s Vámi neudělal že.... Tedy Clinte & spol. počítejte v úterý se mnou ! 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Super, snad konečně pokecáme minule jsi seděl kilometr daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 On se te bal, asi vyvolavas v lidech respekt. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 strejda Clinta se nikdo nebojí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Tak to jo, uz jsem se taky chtel bat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMitik Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 (editace) V úterý to vypadá, že bych mohl mít volno, tak se tak na 90% také dostavím Editováno: 23. Listopad 2013, autor: JMitik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Paráda, čím víc nás bude tím líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Presne, alespon udelame poradnou utratu Clintovi kdyz nas pozval. :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMitik Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 (editace) Akorát se trochu rozmýšlím, kterým autem pojedu. Octavií II (viz. fotky zde na foru), Octavií I nebo Felicií Editováno: 23. Listopad 2013, autor: JMitik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky