Ozi Toretto Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Pawouku, jako ze treba koupi neco z TPCA? nicmene nejsem si tim jistej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Co to je ty vado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 No co? Koncernová nevraživost. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 no smoke no fun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Plně funkční filtr pevných částic ve fázi výpalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 http://i-press.cz/cina-kopiruje-prazsky-zizkov/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 a stojí tam vůbec ještě ? Třeba jim ho prodali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 ty wole, tak za tohle bych vám vy závodníci, sbíral z fleku techničáky. Kdo to má žrát ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 trapné mbéčka, my přeci potřebuje A8 cca týden zpátky co se vedle mě prohnala A8 s modrými majáčky, nevím proč nemůže jet 140 jako já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Protože spěchá, aby mohla někde čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Jojo, to nejsou dálniční stíhačky, ale vládní doprovoďáky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 já taky spěchám tak ať si jede busem ne, když nemá auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Co říkáte kluci na ty nový dálniční "stíhačky" ala superb 3,6 v6 to mi přijde trošku krok zpět oproti passatum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 To určitě. Stačí až bude foukat a začnou někoho honit. Hned jich bude pár na odpis. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 No právě, ale to je ta česká mentalita policie nenápadný auto a čekat za buke někde na kopci když na to každéj šlápne aby nemusel podřazovat, nebo měřit auta při předjíždění... Kdyby raději místo 7supu koupily 2 super sporty. Třeba v Itálii jsem potkal na dálnici několikrát lambo, ale žádná tajnacka normálně v barvách policie a to si každej rozmyslí jezdit rychle tomu se nedá ujet... Tady u nás když někdo uvidí blikající ho superba a bude mít něco silnějšího tak mu bez problémů ujede... Nehledě na to, že ta r36 už v základu je upravena pro rychlou sport jizdu, kdežto superb je spis pohodlný auto na delší cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 (editace) policajti měli pouze pár R36, pak kupovali normální 3.6 jako superb.... tady v KH kraji pak jednu R36 rozstřelili, tak tu jezdila jenom normální 3.6, je asi 14 dní co stála ve vesnici a vedle ní jsem proturoval na neutrál superba s touhle 3.6 dojedeš skoro vše, je to benzín ne nafta... ok ujede mu, superb ho natočí nebo ho natočí mýtná brána. tak ho postihnou dodatečně.... Editováno: 19. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Dnes 19:00 ČT 1. Supy v provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 (editace) No myslím, ze by byla lepší investice RS 3 Tsi. Když vezmu v potaz váhový rozdíl tak je na tom +- stejně jak sup co se tyce vykonu a za mnohem příznivější cenu. A kdyby si ji nechali upravit u nějaké firmy třeba ABT tak se dostanou na úplně jiný výkonostní hodnoty... Editováno: 19. Prosinec 2013, autor: Arlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 No právě, ale to je ta česká mentalita policie nenápadný auto a čekat za buke někde na kopci když na to každéj šlápne aby nemusel podřazovat, nebo měřit auta při předjíždění... Kdyby raději místo 7supu koupily 2 super sporty. Třeba v Itálii jsem potkal na dálnici několikrát lambo, ale žádná tajnacka normálně v barvách policie a to si každej rozmyslí jezdit rychle tomu se nedá ujet... Tady u nás když někdo uvidí blikající ho superba a bude mít něco silnějšího tak mu bez problémů ujede... Nehledě na to, že ta r36 už v základu je upravena pro rychlou sport jizdu, kdežto superb je spis pohodlný auto na delší cesty. jestli to nebude tím, že to Lambo je v Itálii tak říkajíc na domácím hřišti, stejně jako Sup u nás. Možná jim je (Supy) nějak upravili ne ? Podvozek, výkon apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 neupravili... ale stát nebude používat neoficiální upravy... tak jasně že mohli, ale 3.6 daleko více vydrží než nějaká 2.0 TSI... alespon by zkusili zase co to vydrí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 v minulým týdnu jsem jel za SII 3,6 a v takovým táhlým kopci se rozhodnul, že mi ukáže. Moc mu to ale nešlo. Prvotní akcelerace nic moc, až po chvíli se mi líně vzdaloval. A bylo evidentní, že fakt moc chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Me přijde, že policie v tomhle státě se nesnaží o to aby se dodržovali předpisy, ale oto co nejvíce vyždímat peněženky účastníků silničního provozu. Například pokud budu chci aby se v nějakém úseku jezdilo podle předpisů tak tam dam radar a ceduli jak kráva, že je úsek měřen a podle mého názoru 90% řidičů zpomalí a splní to svůj účel. Nebo budu chtít si namastit kapsu a schovám se za strom a 90% řidičů zkásnu a to si myslím neřeší problém s dodržováním rychlosti v daném úseku. Ps a ten sup je lina atmosférická mrcha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 oproti R36 teda moc nejede, to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 (editace) však jde o prachy o co jiného, máš ovšem pravdu... a kolik jste s tím pánové najeli a jakou dobu zkoušeli za všech podmínek. Ta 3.6 přežije všechny tyhle naše emisní TSIčka, DPFka asi milionkrát, ovšem DSG to nevydrží, plno DSG umřelo v těch passatech, teď prý měli cca 400 k km... a asi nikdo tady z nás neovlivníme, proč pašík 3.6 má o 30kw více a superbu to prostě nedopřáli, pitomci z fau vé. Editováno: 19. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky